Lunds Akademiska Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.6
Shankapotamus
Argento
Premium
Giocato il: 12 giugno 2022 Data della recensione: 16 giugno 2022Handicap: 5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Lunds akademiska
Visserligen är det min hemmaklubb och lite bias kan man vara. Men det är faktiskt nu man ska spela LAGK. Visst ruffen är tuff men spela banan efter rådande förhållanden. Banan är inte lång och just nu så premieras rakt spel från tee. Just nu är banan som allra vackrast men också svårast. Grenerna har varit riktigt usla under våren men nu börjar de bli riktigt fina. …
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
lena262
Acciaio
Giocato il: 11 settembre 2021 Data della recensione: 11 settembre 2021Handicap:
Lunds akademiska
Trevlig klubbvärld som berättade lite historia om klubben.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
Shankapotamus
Argento
Premium
Giocato il: 10 settembre 2021 Data della recensione: 17 gennaio 2022Handicap: 5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Lunds akademiska
Jag gillar verkligen LAGK. Parkeringen ligger nära alla faciliteter - även om du bara vill gå till övningsfältet, drivingrangen eller käka lunch. LAGK skiftar karaktär 3 ggr per år. Vår, sommar och höst. På våren kan kvalitet variera på banan och du kan slå drive på varenda hål medans runt midsommar börjar banan bli tuff då ruffen har växt till sig. Under denna periode…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
mats-olle
Acciaio
Giocato il: 6 settembre 2021 Data della recensione: 6 settembre 2021Handicap:
Lunds akademiska
Bättre fairways behövs, annars mycket fina greener och tees
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
patrik802
Acciaio
Giocato il: 5 settembre 2021 Data della recensione: 7 settembre 2021Handicap:
Lunds akademiska
Speltempot var för lågt och beror på att det inte är uppklippt för ovana spelare.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
pia813
Acciaio
Giocato il: 4 settembre 2021 Data della recensione: 6 settembre 2021Handicap:
Lunds akademiska
En del tees är väldigt ojämna så att man står ojämnt eller i uppförs- eller nedförslut.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.1
hans-lennarth
Bronzo
Giocato il: 3 settembre 2021 Data della recensione: 3 settembre 2021Handicap:
Lunds akademiska
MYCKET Dåliga tees
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ingemar748
Acciaio
Giocato il: 24 agosto 2021 Data della recensione: 25 agosto 2021Handicap: 28
Lunds akademiska
Banguide på hål 16 kunde varit mer detaljerad med avstånd av ruffen eftersom msn inte ser hur långt den sträcker sig.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
emil47
Acciaio
Giocato il: 22 agosto 2021 Data della recensione: 26 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Underbar omgivning och bra skick i stort. Tyvärr lite dåliga tees.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
marjaannika
Acciaio
Giocato il: 21 agosto 2021 Data della recensione: 21 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Trevligt med levande banguider som underlättade spelet och berättade om områdets historia.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
håkan72
Acciaio
Giocato il: 14 agosto 2021 Data della recensione: 15 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Vädret spelar förstås roll och pricksäkerheten. Men förr eller senare är man ute i ruffen. Där är det ju svårspelat men det är som det är
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
sven fredrikf
Argento
Giocato il: 13 agosto 2021 Data della recensione: 16 agosto 2021Handicap: 5
Lunds akademiska
Lunds Akademiska är som de flesta vet mycket speciell i och med att man bara har rätt att klippa ruffarna först i slutet av juli - den är två helt olika banor före och efter ruffklippningen. Kul parfemmor där samtliga kan nås på två slag. Väldigt små tees, vilket gör att de blir slitna. Mycket proffessionellt och trevligt bemötande i repan.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
erik072
Acciaio
Giocato il: 12 agosto 2021 Data della recensione: 12 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Tyckte greenerna kunde varit bara lite snabbare..
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ola87
Bronzo
Giocato il: 11 agosto 2021 Data della recensione: 11 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Banan är omväxlande och inbyggd i den befintliga naturen vilket gör att du slår över och utmed ängsmarker, stengärden och gamla träd.. Detta ger banan karaktär och gör den vacker och är kul och lagom utmanande. Jag kommer att komma tillbaka igen och spela på LAGK ett par gånger per år.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
chris21
Acciaio
Giocato il: 10 agosto 2021 Data della recensione: 10 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Jättesvårt bana när man besöker ruffen lite för ofta… ta med tillräckligt med bollar… Restaurangen med bra urval och kvalitet. Rekommenderas.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
lars941
Acciaio
Giocato il: 10 agosto 2021 Data della recensione: 10 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Röd tee var inte i bästa skick. Ruffarna är som vanligt svåra att hantera
Traduci in Italiano
visitors_1
7.0
marianneevakatrina
Acciaio
Giocato il: 6 agosto 2021 Data della recensione: 7 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Skyltningen mellan hålen var inte helt tydligt för nya golfare.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
ann-kristin5
Acciaio
Giocato il: 6 agosto 2021 Data della recensione: 6 agosto 2021Handicap:
Lunds akademiska
Långsamt spel. 4 1/2 timme med väntan på varje tee
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
elsasusannemarie
Acciaio
Giocato il: 30 luglio 2021 Data della recensione: 30 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Ni borde vända på banan så att man spelar 10-18 först som var jättetuffa idag i vinden
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
bengt uno artur
Argento
Giocato il: 30 luglio 2021 Data della recensione: 30 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Vi hade ingen tur med vädret, det blåste halv storm och kom även ett par rejäla skurar. Annars var banan i ganska bra skick framförallt greenerna var riktigt fina.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
cecilia69
Acciaio
Giocato il: 29 luglio 2021 Data della recensione: 29 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Röd tee dåliga, rundade
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
sturehåkan
Acciaio
Giocato il: 28 luglio 2021 Data della recensione: 29 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Dålig kvalite på tees första nio. Sista nio var en bedrövlig erfarenhet tees var om möjligt ännu sämre banan var i princip inte spelbar för de damer som gick med. Bunkrar i bedrövligt skick. En bana som jag aldrig kommer att återkomma till.
Traduci in Italiano
visitors_1
4.2
lenakristina0
Acciaio
Giocato il: 28 luglio 2021 Data della recensione: 28 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
De första 9:e hålen var ok, men de sista var ingen golfbana värt namnet. Hörde att naturvårdsverket tydligen är rädd om biotopen och därför får klubben inte klippa ner ruffen. Som dam känner jag också mig diskriminerad då tee var i uruselt skick. Ej en bana att rekomendera till någon annat än som 9 håls bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
jonas09
Acciaio
Giocato il: 25 luglio 2021 Data della recensione: 25 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Dåliga hålkanter överlag
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
carl-johan wilhelm
Bronzo
Giocato il: 25 luglio 2021 Data della recensione: 25 luglio 2021Handicap: 16.7
Lunds akademiska
Fin bana. Idag var den lite torr men fin.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
annakristinakristina
Acciaio
Giocato il: 22 luglio 2021 Data della recensione: 22 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Ruffen är svår och gör att jag inte vill åka dit igen. Tråkigt att inte kunna hitta bollen om slaget går ut.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
kristina628
Acciaio
Giocato il: 20 luglio 2021 Data della recensione: 20 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Tee- inte bra! Dåligt, knöligt ...
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
hans007
Acciaio
Giocato il: 17 luglio 2021 Data della recensione: 18 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Trevlig starter på första tee som berättade om banan och höll koll på starttiderna.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
larsÅke42
Acciaio
Giocato il: 17 luglio 2021 Data della recensione: 19 luglio 2021Handicap:
Lunds akademiska
Bunkrarna var inget kul!
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
marianne33
Bronzo
Giocato il: 11 luglio 2021 Data della recensione: 11 luglio 2021Handicap: 24
Lunds akademiska
Bunkrarna var under all kritik. Ingen sand. Hårt underlag som bunkrar absolut inte ska vara. Mycket dåligt!
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com