Gävle Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.3
Lm5
Bronzo
Giocato il: 25 novembre 2020 Data della recensione: 25 novembre 2020Handicap: 19
AvanGamla Banan
Gävle GK är absolut värt ett besök, bägge banorna är bra men Jag föredrar den Gamla banan som har en fin och utmanande karaktär. Det gör ingenting att Dagens lunch alltid är en höjdare, i alla fal när Jag varit på besök.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
b.nygren
Bronzo
Giocato il: 1 settembre 2019 Data della recensione: 24 ottobre 2019Handicap: 11
AvanGamla BananTestebo 9-hålsbana
Kan göras mera.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
bengt uno artur
Argento
Giocato il: 17 settembre 2018 Data della recensione: 18 settembre 2018Handicap:
Fantastisk trevlig personal i receptionen, fick erbjudande om att låna tvättmaskin fastän inte den var till för gäster. Även personalen i resturangen mycket tillmötesgående plus mycket god mat. Banan var oxå trevlig att spela, fast det märktes att det var väldigt hårt tryck på banan. Om man ska klaga på något så var fairvays inte helt hundra men så var det lägesförbättr…
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 14 settembre 2018 Data della recensione: 16 settembre 2018Handicap:
Grymt fin anläggning. Spelade både Avan och gamla banan, båda lika fina
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
ulflennart4
Acciaio
Giocato il: 12 settembre 2018 Data della recensione: 12 settembre 2018Handicap:
Spelade på Svan som var i mycket bra kondition Vi återkommer nästa år.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
agneta405
Bronzo
Giocato il: 10 settembre 2018 Data della recensione: 12 settembre 2018Handicap:
Alltid lika trevligt att komma till Gävle GK. Banan bättre än väntat med tanke på all snö som försenade banorna.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
kurt-göran
Acciaio
Giocato il: 5 settembre 2018 Data della recensione: 7 settembre 2018Handicap:
Mycket välordnad bana
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
gertarne
Acciaio
Giocato il: 5 settembre 2018 Data della recensione: 6 settembre 2018Handicap:
Bra faciliteter med en fantastisk restaurang och vänlig personal. Gamla banan är mycket trevligare än den nya. Lite stressigt att spela med tvåbollar som tryckte på bakom. Kanske också lite "snobbism".
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 24 agosto 2018 Data della recensione: 25 agosto 2018Handicap:
Super. Kommer tillbaka utan tvekan
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
annevakristina
Acciaio
Giocato il: 23 agosto 2018 Data della recensione: 23 agosto 2018Handicap:
Trevlig, välskött och rolig bana, men nog kunde det väl vara fairway-bunkrar ute på fairway istället för greenbunkrar??!!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
yvonne25
Argento
Giocato il: 16 agosto 2018 Data della recensione: 17 agosto 2018Handicap:
Trevlig bana
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
ann christina1
Acciaio
Giocato il: 14 agosto 2018 Data della recensione: 15 agosto 2018Handicap:
Komplett golfklubb!!!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
kent erik3
Acciaio
Giocato il: 8 agosto 2018 Data della recensione: 10 agosto 2018Handicap:
Bilparkeringen i minsta laget
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
ulrik
Bronzo
Giocato il: 1 agosto 2018 Data della recensione: 1 agosto 2018Handicap: 15.6
Hög fin standard rakt igenom
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
magdalena7
Bronzo
Giocato il: 1 agosto 2018 Data della recensione: 1 agosto 2018Handicap:
Stod tumme upp.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
markuskimolof
Acciaio
Giocato il: 27 luglio 2018 Data della recensione: 29 luglio 2018Handicap: 11
Spelade Avan som höll riktigt hög kvalitet under besöket. Ett minus för dåliga rangebollar.
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 26 luglio 2018 Data della recensione: 27 luglio 2018Handicap: 8.8
Fantastiskt bra planerad bana. Hur rolig som helst. Återkommer garanterat.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
info633
Bronzo
Giocato il: 25 luglio 2018 Data della recensione: 5 agosto 2018Handicap: 16.7
Avan
Es war ein wunderbarer Platz. Trotz der hohen Temperaturen von 37 grad war der Platz hervorragend präpariert. Alles war grün. Die Beschilderung könnte man etwas verbessern zb. Durch Schilder mit unterschiedlichen Farben.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
kimlarsÅke
Acciaio
Giocato il: 25 luglio 2018 Data della recensione: 25 luglio 2018Handicap: 8.3
Övningsgreener långsammare än på banan (avan) iaf. Annars toppenbra
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ulfronny
Acciaio
Giocato il: 24 luglio 2018 Data della recensione: 24 luglio 2018Handicap: 14
Spelade Avan, fin bana. Kul att spelare i bollen kunde driva green på två slag på par femmor, dock ej jag !!!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
marie227
Bronzo
Giocato il: 20 luglio 2018 Data della recensione: 20 luglio 2018Handicap: 12.3
Trevlig golfbana men ganska tråkig ställplats på grus en bit från klubbhuset.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
esa kalervo
Acciaio
Giocato il: 18 luglio 2018 Data della recensione: 20 luglio 2018Handicap:
Bästa bunkrarna jag spelat denna säsong.
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 16 luglio 2018 Data della recensione: 16 luglio 2018Handicap:
Alltid trevligt att komma till Gävle GK och nu med Golfhäftet absolut ett mycket bra sätt
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
ninaulrica
Acciaio
Giocato il: 16 luglio 2018 Data della recensione: 16 luglio 2018Handicap:
Nu är det ju så torrt, så det är svårt att hålla banan fin. Bitvis för hårt och kalt/ gräslöst
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 12 luglio 2018 Data della recensione: 15 luglio 2018Handicap:
Banan var i dåligt skick, ojämna och hoppiga greener
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
stigbertil
Bronzo
Giocato il: 9 luglio 2018 Data della recensione: 9 luglio 2018Handicap: 19
En svår vinter har gått hårt åt fairway. My ket bra speltempo på banan. Andra klubbar borde ta efter detta speltempo. 4-boll på 4 Tim.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
ingrid026
Acciaio
Giocato il: 9 luglio 2018 Data della recensione: 11 luglio 2018Handicap:
Vi hade en Gävlemedlem som gick med oss och kunde banan, vilket var bra eftersom det var första gången vi spelade där.
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 5 luglio 2018 Data della recensione: 6 luglio 2018Handicap: 24.6
Bra och trevlig atmosfär på hela anläggningen. Roligt att det var härligt folkliv på restaurangen. Vi hade en mycket bra dag!
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
karinmargareta6
Acciaio
Giocato il: 4 luglio 2018 Data della recensione: 4 luglio 2018Handicap:
Trevlig bana, som förvaltats bra med tanke på sommarens torka. Fina fräscha toaletter på banan. Ställplatsen för husbilen drog dock ned helhetsintrycket då läget var dåligt. Den låg bredvid en stor parkering och det var mycket trafik, även sent in på natten. Svårt att sova. Annars mycket nöjda med bana och service. Trevlig personal.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
sventhomas0
Acciaio
Giocato il: 4 luglio 2018 Data della recensione: 4 luglio 2018Handicap: 19.9
En trevligare ställplats för husbil skulle definitivt göra att vi kom tillbaks och stannade mer än en dag.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com