Söderhamns Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.2
ingvararnegunnar
Acciaio
Giocato il: 9 settembre 2021 Data della recensione: 9 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.3
jonathan72
Acciaio
Giocato il: 5 settembre 2021 Data della recensione: 6 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skicket på banan var sådär men det är ändå september så det är förståeligt. Banan är dock mycket speciell och en banguide med beskrivning av slaglängder och hinder hade underlättat.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
peter7331
Acciaio
Giocato il: 5 settembre 2021 Data della recensione: 5 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bolltvätt skulle behövas vid en del hål
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
mikael462
Acciaio
Giocato il: 4 settembre 2021 Data della recensione: 5 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
pia09
Bronzo
Giocato il: 16 agosto 2021 Data della recensione: 16 agosto 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Perfekt väder, perfekta greener, utomordentligt trevliga grabbar i receptionen, bra kiosk och rolig bana. Resultatet? Det glömmer vi ????
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
janlennart99
Acciaio
Giocato il: 16 agosto 2021 Data della recensione: 17 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmärkt kiosk efter 9
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
anders7990
Acciaio
Giocato il: 14 agosto 2021 Data della recensione: 15 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal i restaurangen. Imponerande meny och service vid kiosken på 9:an!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
ewa87
Acciaio
Giocato il: 14 agosto 2021 Data della recensione: 14 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana, med fina träningsytor
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
johan9759
Bronzo
Giocato il: 9 agosto 2021 Data della recensione: 9 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig och rolig att spela. Fin fairway och fina greener även om de va väldigt långsamma för dagen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
maria267
Bronzo
Giocato il: 6 agosto 2021 Data della recensione: 20 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Gick vilse efter första hålet pga saknad skylt men det fixade sig under dagen. Vacker och rolig bana att spela på, enda problemet var väl den väntan som blev pga att de som spelade 5 bollar före oss inte släppte igenom...
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
helena46
Acciaio
Giocato il: 6 agosto 2021 Data della recensione: 8 agosto 2021Handicap: 31
18-hålsbanan
Fin bana, trevligt bemötande.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
susanne kristina
Bronzo
Giocato il: 5 agosto 2021 Data della recensione: 6 agosto 2021Handicap: 22.5
18-hålsbanan
Jättetrevlig bana lite trixig så man får tänka till. Man känner sig väldigt välkommen till klubben! Greener, tees och fairway var bra (hcp 20.1).
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
anna-karin19
Acciaio
Giocato il: 1 agosto 2021 Data della recensione: 1 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade bolltvättar. Annars fin och prisvärd bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
helena21
Acciaio
Giocato il: 1 agosto 2021 Data della recensione: 1 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra att man kunde fylla på vatten efter banan, fina spoltoaletter.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.6
anita10
Bronzo
Giocato il: 31 luglio 2021 Data della recensione: 31 luglio 2021Handicap: 15.5
18-hålsbanan
Fina greener och ok fairways trots torkan. Trevlig bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
tom548
Acciaio
Giocato il: 31 luglio 2021 Data della recensione: 31 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk fint skick på banan, framförallt greenerna.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
maria380
Acciaio
Giocato il: 28 luglio 2021 Data della recensione: 29 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana! Bra service med bemannad kiosk fram emot 20 vid hål 9. Toppen att skyltar nu finns på plats (next tee) Bra ställplats för både husvagn och husbil.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
maria380
Acciaio
Giocato il: 22 luglio 2021 Data della recensione: 24 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skyltning kan förbättras, svårt hitta till nästa bana på något hål. Vid utslag hål 9 kan det vara bra veta att intilliggande bana ligger i vinkel och kan nås vid långt utslag. I övrigt var allt jättebra; fint bemötande av personal - fick bra info om banan av personal i shopwn, fin och välskött bana och bra ställplatser även för husvagnsägare.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
aili
Argento
Giocato il: 22 luglio 2021 Data della recensione: 23 luglio 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
För tillfället är fairways inte bra. Många torra hårda partier. Mycket groblad. Flera märkliga doglegs.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
annhelen1
Acciaio
Giocato il: 20 luglio 2021 Data della recensione: 25 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fina greener men väldigt hårda bunkrar
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
erik ludwig
Acciaio
Giocato il: 20 luglio 2021 Data della recensione: 20 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig golfbana i god kondition.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
rolfstefan14
Acciaio
Giocato il: 19 luglio 2021 Data della recensione: 20 luglio 2021Handicap: 13.2
18-hålsbanan
Väldigt mycket grova blad på fairways. Superfina greener, snabba för att vara norrlandsbana, riktigt trevlig layout på banan, kommer gärna tillbaka. Blev servade även fast shopen var stängd då vi kom, toppklass!
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
Åsa76
Acciaio
Giocato il: 6 luglio 2021 Data della recensione: 7 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener och trevlig bana Bra om man kan förboka ställplatser för husbil samt skulle vara toppen om de var asfalterade. Toaletterna på banan var dåligt städade.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ulrikakatarina
Acciaio
Giocato il: 6 luglio 2021 Data della recensione: 7 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi stannade av en slump, utnyttjade ingenting annat på anlägningen. Fairways var väldigt ojämna när vi i detta fall körde golfbil., greenerna var bra.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
peterrobertren-yi
Acciaio
Giocato il: 5 luglio 2021 Data della recensione: 5 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fina och jämna greener, bra skick på banan
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
henrik99
Acciaio
Giocato il: 5 luglio 2021 Data della recensione: 6 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fina greener, i övrigt fin bana. Fler papperskorgar skulle vara bra, dock så är det inte skräpigt men ändå. Värd ett besök om man är i krokarna
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
eva04
Bronzo
Giocato il: 28 giugno 2021 Data della recensione: 28 giugno 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, trevlig personal.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
helena
Bronzo
Giocato il: 28 giugno 2021 Data della recensione: 28 giugno 2021Handicap: 30.8
18-hålsbanan
Kommer tillbaka varje år. Alltid lika trevligt.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
katarina44
Acciaio
Giocato il: 14 giugno 2021 Data della recensione: 15 giugno 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var jättefina, övriga spelfältet inte lika bra
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
ingmarie0
Acciaio
Giocato il: 2 giugno 2021 Data della recensione: 2 giugno 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade översiktskarta av banan
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com