Sörfjärdens Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
7.0
lars84
Acciaio
Giocato il: 5 settembre 2021 Data della recensione: 5 settembre 2021Handicap: 9.4
Sörfjärdens
Greener och bunkrar behöver fräschas till i övrigt bra skick
Traduci in Italiano
visitors_1
6.7
claestommyolof
Bronzo
Giocato il: 21 agosto 2021 Data della recensione: 22 agosto 2021Handicap: 22.2
Sörfjärdens
Dålig information på teetavlorna, hål 10-18 många dolda vattenhinder, inga handdukar till greenfeegäster, bra men dyr ställplats kunde vara bättre placerad.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
kentstefan7
Bronzo
Giocato il: 21 agosto 2021 Data della recensione: 21 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Tröga och ojämna greener, mycket vatten på banan efter allt regn. Bland de dyraste ställplatser vi stått på i sommar
Traduci in Italiano
visitors_1
6.3
ola27
Acciaio
Giocato il: 21 agosto 2021 Data della recensione: 21 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
För smala fairways. Då behöver anslutande ytor vara mer rensade.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
jerry90
Acciaio
Giocato il: 20 agosto 2021 Data della recensione: 20 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Väldigt trevligt bemötande och mottagande av kvinnan i receptionen. Ett föredöme jämfört med de flesta…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
lennart046
Bronzo
Giocato il: 14 agosto 2021 Data della recensione: 14 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Greener ojämna mera vatten behövs övrigt ok.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
michael980
Acciaio
Giocato il: 13 agosto 2021 Data della recensione: 15 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Bunkrarna som nu är fyllda med småsten istället för finsand.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
roger14
Acciaio
Giocato il: 13 agosto 2021 Data della recensione: 13 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Gick inte att få score kortet Ontag annars var banan och allt annat bra.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
karlolofchristian
Acciaio
Giocato il: 12 agosto 2021 Data della recensione: 12 agosto 2021Handicap: 17.5
Sörfjärdens
Banguide? Lyckades inte hitta ngn på nätet och de fysiska var slut. Blir lite svårt att veta vart man ska ska? Bättre ranchbollar. Tydligare skyltning mellan hålen.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
tomas58
Acciaio
Giocato il: 12 agosto 2021 Data della recensione: 12 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Det var en jättetrevlig bana som kommer besökas igen. Layout var både rolig och lite trixig att få till. Lite synd på greenerna som var lite fläckiga men i helhet bra. Kommer med glädje att rekommendera denna bana för dom jag känner. Kommer tillbaka snart för en revansch. Fantastisk personal i kiosken synd bara att man inte kan äta en lunch där medans man tittar på banan …
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
carin34
Acciaio
Giocato il: 11 agosto 2021 Data della recensione: 11 agosto 2021Handicap: 36
Sörfjärdens
Hade så gärna haft beskrivning på tee hur hålet ser ut. Nu fick jag gissa. Omklädningsrummet för damer var fint, hade med egen handduk.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
per-olof60
Acciaio
Giocato il: 7 agosto 2021 Data della recensione: 7 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Riktigt rolig bana, utmanande och klurig. Tees och fairways var fina med greenerna hårda och snabba pga torka. Bra bunkrar! Trevligt café med goda ägg och korvmackor!
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ingela94
Acciaio
Giocato il: 6 agosto 2021 Data della recensione: 7 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Banguider saknades.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.0
ulf973
Bronzo
Giocato il: 3 agosto 2021 Data della recensione: 4 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Bättre, tydligare och fler avståndsmarkeringar. Bild av kommande hål på varje tee. Fler papperskorgar ute på banan. Bra var skyltning till ”Next tee”
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
stefan068
Acciaio
Giocato il: 3 agosto 2021 Data della recensione: 4 agosto 2021Handicap:
Sörfjärdens
Gick inte att ankomstanmäla pga fel koordinater. Obemmannad vilket gjorde att det inte gick att få ut scorekort. Inga banskisser vid Tee. Mycket fina tee och ruff. Bra fairway och greener. Trevlig bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
helene42
Bronzo
Giocato il: 25 luglio 2021 Data della recensione: 25 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Ingen banguide och inga illustrationer över hålet vid tee.
Traduci in Italiano
visitors_1
4.9
matsjohan
Acciaio
Giocato il: 25 luglio 2021 Data della recensione: 25 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Greenerna var katastrof dåliga
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
dan birger ansgar
Acciaio
Giocato il: 23 luglio 2021 Data della recensione: 28 luglio 2021Handicap: 16
Sörfjärdens
Trång bana, lätt att slå ut den i skogen, svårt att hitta bollarna. Bana som tar bollar från dig.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.6
leif38
Bronzo
Giocato il: 23 luglio 2021 Data della recensione: 23 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Vi missade hål 11 , gick direkt till 12. Bättre skyltning hade hjälpt oss.
Traduci in Italiano
visitors_1
4.1
maria642
Acciaio
Giocato il: 22 luglio 2021 Data della recensione: 22 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Banan var i mycket dåligt skick! Torr, Tee 42 var rent sagt bedrövligt dåliga. Tom ogräs i bunkrarna som bestod av mycket sten! Det brukar vara sand i bunkrar. Kan tyvärr inte rekommendera denna bana till vänner och bekanta.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
maria197
Acciaio
Giocato il: 18 luglio 2021 Data della recensione: 18 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Tjejen i receptionen var fantastiskt trevlig och duktig. Maten inte bra, men trevliga killar gjorde så gott de kunde. Fina ställplatser för husbil!
Traduci in Italiano
visitors_1
6.7
jan925
Acciaio
Giocato il: 17 luglio 2021 Data della recensione: 28 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Greener både på övningsområde och på bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.6
kjell439
Acciaio
Giocato il: 16 luglio 2021 Data della recensione: 16 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Inte krattat i många bunkrar. För många höghandikappare i de två framförvarande bollarna orsakade långa väntetider vilket i sin tur gjorde att rundan tog en timme längre än normalt. För högt gräs utanför fairway gjorde det omöjligt att slå även på ev hittad boll. Förlorade 8 bollar pga detta, och gick ändå på banans par, så det är ingen bana vi återvänder till, tyvärr
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
birgit ingegerd
Bronzo
Giocato il: 16 luglio 2021 Data della recensione: 18 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Väldigt mycket väntande på banan. Tråkigt att klubbhuset och restaurang stängde så tidigt. Rolig bana att spela, svår snorad.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
ylva3
Acciaio
Giocato il: 16 luglio 2021 Data della recensione: 18 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Trevlig personal med dåligt skyltat, både kring klubbhuset o efter banan. Verkar inte vara känt för alla golfare att man ska kratta efter sig i bunkrarna och några hål var skyltade så man måste gå i spellinjen för föregående spelare när man skulle gå till tee, inte bra!
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
jessica23
Bronzo
Giocato il: 15 luglio 2021 Data della recensione: 16 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Omöjligt att använda peg på rangen?
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
lars-olof30
Bronzo
Giocato il: 14 luglio 2021 Data della recensione: 14 luglio 2021Handicap:
Sörfjärdens
Jättetrevlig och svårscorad bana
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
bengt863
Bronzo
Giocato il: 13 luglio 2021 Data della recensione: 14 luglio 2021Handicap: 16.4
Sörfjärdens
Trevliga ställplatser
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
ingrid elsa kristina
Bronzo
Giocato il: 13 luglio 2021 Data della recensione: 15 luglio 2021Handicap: 31
Sörfjärdens
Bra greener, fairway o tees sämre . Prisvärt dock
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
thorvaldesbjörneiv
Acciaio
Giocato il: 12 luglio 2021 Data della recensione: 12 luglio 2021Handicap: 23
Sörfjärdens
Greenerna var väldigt ” hoppiga” Finns ingen semiruff bara ruff, svårt att hitta bollen om man inte ligger på fairway Annars helt ok
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com