Bodaholm Golf: Recensioni

visitors_1
Giocato il: 29 agosto 2015 Data della recensione: 1 settembre 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Bra .Fräsch välskött toalett på banan. Mindre bra. Alltför hög ruff genomgående.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
timo
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2015 Data della recensione: 26 agosto 2015Handicap: 28
Bodaholm Norra
Har varit här flera gånger och blir alltid trevligt bemött! Banan är underskattat och borde vara välbesökt!
Traduci in Italiano
visitors_1
6.4
sven ove gunnar
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2015 Data della recensione: 25 agosto 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Tråkigt med så lång ruff. Bollarna är omöjliga att hitta vilket försenar spelet. Klipp ned den långa ruffen om ni önskar fler greenfee gäster.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
elisabeth1
Bronzo
Giocato il: 17 agosto 2015 Data della recensione: 18 agosto 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Mer personal behövs i receptionen. Vi fick ta en ofrivillig paus på en halvtimme efter hål nio i väntan på våra beställda och betalda smörgåsar.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
martina8
Acciaio
Giocato il: 16 agosto 2015 Data della recensione: 17 agosto 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Bättre o kanske flera hänvisningar till nästa tee behövs på vissa hål, för oss besökande spelare.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
jan314
Acciaio
Giocato il: 14 agosto 2015 Data della recensione: 24 agosto 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Glatt överraskad....inte ofta man hittar en sån pärla, som man knappt hört talas om.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
börje259
Acciaio
Giocato il: 14 agosto 2015 Data della recensione: 14 agosto 2015Handicap: 19
Bodaholm Norra
Bra bana för de som börjar spela golf
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
björn21
Acciaio
Giocato il: 14 agosto 2015 Data della recensione: 14 agosto 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Bättre sand i bunkrarna de var alldeles för hårda
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
hans61
Acciaio
Giocato il: 13 agosto 2015 Data della recensione: 14 agosto 2015Handicap:
Bodaholm Norra
För högt gräs på vissa partier = onödig letning.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
sven olof1
Acciaio
Giocato il: 9 agosto 2015 Data della recensione: 9 agosto 2015Handicap: 23
Bodaholm Norra
Ny bollmaskin till rangen behöver inskaffas
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
karin elisabet9
Acciaio
Giocato il: 6 agosto 2015 Data della recensione: 8 agosto 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Mycket bra förutom att vissa ruffar var för ogenomträngliga. Omöjligt att hitta bollen. Svåraste hålet hade däremot en ruff där bollen kunde hittas, rödsvingel tror jag det heter. Perfekt ruff. I svårighet men bollen kunde hittas!!
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 3 agosto 2015 Data della recensione: 3 agosto 2015Handicap: 15
Bodaholm Norra
En perfekt bana för nybörjare som låg hcp are . Skall rekommendera den för mina kompisar som är nybörjare. Lite folk på banan o väldigt få hinder (bunkrar och vattenhinder) , om man inte räknar in ruffen såklart .
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
lena kristina9
Acciaio
Giocato il: 27 luglio 2015 Data della recensione: 27 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
långsamma greener. mycket ruff
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
margareta784
Acciaio
Giocato il: 21 luglio 2015 Data della recensione: 26 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Ta gärna hem laktosfri glass eftersom det inte finns något annat att köpa till kaffet om man är laktos och/el glutenintolerant..
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
bengt05
Bronzo
Giocato il: 19 luglio 2015 Data della recensione: 19 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Spelade bara första 9 men ok ända med golfhäftepris.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
eva kristinaeva
Acciaio
Giocato il: 17 luglio 2015 Data della recensione: 17 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Spelat på denna bana tidigare och den blir bara bättre och bättre samt trevligt bemötande Restaurang, nja men mycket goda varma mackor
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 13 luglio 2015 Data della recensione: 15 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Spelade med en medlemar så till viss del var det priset som avgjorde val av bana
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
bertil1
Argento
Giocato il: 11 luglio 2015 Data della recensione: 11 luglio 2015Handicap: 21.7
Bodaholm Norra
Dåligt med bolltvättar och papperskorgar ute på banan.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
vivian
Bronzo
Giocato il: 11 luglio 2015 Data della recensione: 11 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Saknar bolltvättar på banan.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
tommy25
Bronzo
Giocato il: 11 luglio 2015 Data della recensione: 11 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Finns förlite bolltvättar
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 2 luglio 2015 Data della recensione: 2 luglio 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Helt ok bana. Fairways riktigt bra. Ruffen var väl jobbig...bollarna försvann direkt. Mao en lite kortare bana där man ka seifa sig igenom och i princip klara man sig bättre me låga och mellanjärn.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
anders olof
Bronzo
Giocato il: 25 giugno 2015 Data della recensione: 25 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Även om "klubbhuset" är mkt litet och enkelt, kompenseras det med råge av mycket vänlig och tillmötesgående personal
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
eva vivian
Bronzo
Giocato il: 25 giugno 2015 Data della recensione: 25 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Tredje året vi spelar på banan och den har alltid varit lika bra och rolig.
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 25 giugno 2015 Data della recensione: 26 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Trots otaliga ruffbesök spelade vi , en treboll på drygt 4 timmar inkl. lunch, dvs. bra speltempo. Tror att banan skulle få fler besökare om man klipper ruffen något. Påminner om gamla Sigtuna där bollförlusterna alltid var stora vid vilda utslag. Nu är Sigtuna bra.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
ulla161
Acciaio
Giocato il: 21 giugno 2015 Data della recensione: 23 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Väldigt "tungt" gräs längs banan. Det kändes som om bromsen låg på då vi drog golfvagnarna mellan hålen. Myggrikt! Svårt att koncentrera sig pga myggor som jagade oss!!! MYCKET Trevligt mottagande av receptionen !
Traduci in Italiano
visitors_1
6.7
katarina00
Bronzo
Giocato il: 18 giugno 2015 Data della recensione: 20 giugno 2015Handicap: 13.4
Bodaholm Norra
Sämre kvalitet på banan än tidigare år
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
eva elisabet5
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2015 Data della recensione: 15 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Trevlig bana och lagom svår
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
susam
Bronzo
Giocato il: 15 giugno 2015 Data della recensione: 7 luglio 2015Handicap: 23.8
Bodaholm Norra
Dröjde väldigt länge innan utvärderingen för detta besök kom så jag minns inte om det var något särskilt.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
per krister
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2015 Data della recensione: 19 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Bra bana
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
inga yvonne
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2015 Data della recensione: 15 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Litet tråkig bana med alldeles för platt utläggning på åkrarna
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com