Bodaholm Golf: Recensioni

visitors_1
7.7
emil3
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2015 Data della recensione: 17 giugno 2015Handicap:
Bodaholm Norra
Bra skick på banan
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
leif gunnar8
Acciaio
Giocato il: 17 ottobre 2014 Data della recensione: 20 ottobre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Min hemmabana
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
annelie8
Acciaio
Giocato il: 11 ottobre 2014 Data della recensione: 13 ottobre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
saknar bänkar på damtea
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
margareta47
Acciaio
Giocato il: 20 settembre 2014 Data della recensione: 22 settembre 2014Handicap: 19
Bodaholm Norra
Fin bana och mycket bra och vänligt mottagande.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
leila
Bronzo
Giocato il: 20 settembre 2014 Data della recensione: 23 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Trevligt bemötande.Väldigt goda smörgåsar , men tråkig cafe/restaurang.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
lena margareta4
Acciaio
Giocato il: 20 settembre 2014 Data della recensione: 22 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Trevligt bemötande, service, samt att fint väder bidrog en del. Lena Karlsson
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
bo157
Acciaio
Giocato il: 19 settembre 2014 Data della recensione: 19 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Första nio hålen såg vi inte så mycket av banan pga dimma. Men konstigt nog gick de hålen mycket bättre än de sista nio. Vi slog ut lite i blindo men det gick bra. Andra halvan såg vi hur fin och bred den var, vilket medförde ett sämre score. Det måste varit nåt psykiskt som påverkade spelet. Vädret kan man inte göra något åt.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ulla24
Acciaio
Giocato il: 18 settembre 2014 Data della recensione: 21 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
är inte så förtjust i högt gräs utmed fairway.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
rune09
Acciaio
Giocato il: 18 settembre 2014 Data della recensione: 18 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Mycket välskött bana med fina greener. Jag kommer gärna tillbaka.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
lennart86
Acciaio
Giocato il: 18 settembre 2014 Data della recensione: 19 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
När jag under Golf.se sökte Bodaholms GK för bokning hittade jag inte klubben. Jag var tvungen att gå via Björklidens GK. Det tycker jag att ni ska rätta till
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
bengt-erik8
Acciaio
Giocato il: 17 settembre 2014 Data della recensione: 17 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
restaurang vore bra ! Banan var riktigt bra !
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ewa birgitta
Acciaio
Giocato il: 14 settembre 2014 Data della recensione: 14 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Tyvärr var det dimma de 6 första hålen, men banan i sig är riktigt bra
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
anneli70
Acciaio
Giocato il: 14 settembre 2014 Data della recensione: 15 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Fint skick på banan
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
bengt076
Bronzo
Giocato il: 13 settembre 2014 Data della recensione: 15 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Lite för lång ruff
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
Åke41
Bronzo
Giocato il: 13 settembre 2014 Data della recensione: 13 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Själva golfbanan i utomordentligt bra skick. Faitways ypperliga, bunkrar suveräna, greener snabba och mycket bra liksom tees. Tyvärr finns ingen restaurang. Tyckte nog att greefee var i högsta laget med tanke på helhetsintrycket.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
gunilla59
Acciaio
Giocato il: 13 settembre 2014 Data della recensione: 15 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Golf med medlemmar. Bra att golfhäftey gällde.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
karin birgitta4
Acciaio
Giocato il: 6 settembre 2014 Data della recensione: 9 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
mycket letande av boll p g a ogenomtränglig hög ruff intill fairway
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 6 settembre 2014 Data della recensione: 7 settembre 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Ruffarna omöjliga att spela från och omöjligt att hitta bollen trots att den studsar från fairway in i ruffen. För övrigt helt ok layout och bra finish på fairways och greener..
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
lars kristers
Bronzo
Giocato il: 6 settembre 2014 Data della recensione: 7 settembre 2014Handicap: 13.4
Bodaholm Norra
Mycket trevlig personal i reception/caf'e
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
margit8
Acciaio
Giocato il: 28 agosto 2014 Data della recensione: 28 agosto 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Trevlig dam i reception rent och snyggt Ngt besvärliga ruffar men det ingår. Del i banans svårighet Kommer nog att återkomma
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
eva kristinaeva
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2014 Data della recensione: 25 agosto 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Alltid trevligt bemötande. Välskött bana
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
thomas912
Bronzo
Giocato il: 16 agosto 2014 Data della recensione: 16 agosto 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Bra bana, värt ett besök
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
susam
Bronzo
Giocato il: 16 agosto 2014 Data della recensione: 18 agosto 2014Handicap: 23.8
Bodaholm Norra
Trevlig bana som jag besökt några gånger tidigare. Hade en långsam fyrboll framför som inte kunde speeda upp fastän de visste att vi hade en tävling bakom oss. Nonchalant och självupptaget av dem.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
myrna
Acciaio
Giocato il: 15 agosto 2014 Data della recensione: 17 agosto 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Trevlig bana ( förutom hål 18 som är jättesvårt) o trevlig personal.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.3
ronnie8
Bronzo
Giocato il: 15 agosto 2014 Data della recensione: 15 agosto 2014Handicap: 18.8
Bodaholm Norra
Alltså, jag gillar ju Bodaholm - egentligen. Men idag var den inte fin. Den var torr, lersprickor på fairway. Det var tufsar på alla greener. Och det var inte lagat nedslagsmärken alls. Restaurang är väl att ta i, just att det inte ÄR restaurang drar ner betyget för mig. Men köttbullsmackan var god.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
dan63
Acciaio
Giocato il: 4 agosto 2014 Data della recensione: 4 agosto 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Mycket tillmötesgående trevlig personal,som tillät oss spela mot reducerad greenfee trots att vi glömt korten till golfhäftet hemma,för att efteråt meddela dessa
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
jimmy0
Acciaio
Giocato il: 2 agosto 2014 Data della recensione: 14 agosto 2014Handicap: 23
Bodaholm Norra
Trevlig bana med fina tees och greener, dock lite för mycket högt gräs så det blir lite boll letande.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
anna carin
Bronzo
Giocato il: 31 luglio 2014 Data della recensione: 31 luglio 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Ruffen var hög å ibland svårt att hitta, man bör ju inte vara där, men det händer ju..... Tyvärr många 2-bollar å det blir ju vänta eftersom vi spelat 4 och vi kunde ju inte hela tiden släppa igenom. Kan bli lite irriterat . Vi hade trevligt å personalen, restaurangen mfl, mycket trevliga å tillmötesgående
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
wincent
Acciaio
Giocato il: 31 luglio 2014 Data della recensione: 2 agosto 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Alltid bra bana och service
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
gunilla88
Acciaio
Giocato il: 18 luglio 2014 Data della recensione: 19 luglio 2014Handicap:
Bodaholm Norra
Vi fick mycket trevligt bemötande av Lasse. Då vi vid några tillfällen hamnade i ruffen var det i stort sett omöjligt att hitta bollen. Allt på banan bra men ni måste göra något åt de tjocka ruffarna.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com