Nynäshamns Golfklubb: Recensioni

Acciaio
Giocato il: 30 giugno 2020
Data della recensione: 1 luglio 2020

Mycket bra banguide‼️

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 30 giugno 2020
Data della recensione: 30 giugno 2020

Mycket trevlig bana sjö dal

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 26 giugno 2020
Data della recensione: 26 giugno 2020

Bra bana trots värme och sol. En del banbyggen längs berg.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 23 giugno 2020
Data della recensione: 23 giugno 2020

Dålig underhåll. Massa gräsrester efter klippning där boll blev omöjligt att hitta. Kan inte rekommendera och kommer. Inte. Tillbaka.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 23 giugno 2020
Data della recensione: 24 giugno 2020
Handicap: 16.8
Berg-Dal

Dåligt klippt, speciellt Dal som kändes som att spela på en nödtorftigt preparerad åker. Berg slingan var klippt med 30 meter breda fairways och en ruff som effektivt dolde alla bollar som hamnade där. Alldeles för hög greenfee för både skicket och layouten. Det enda som var bra var vädret som var strålande och gratis. Kan inte rekommendera denna bana.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 23 giugno 2020
Data della recensione: 23 giugno 2020
Handicap: 20.0

För smalt klippta fairways i förhållande till hur hög semiruffen var. Alldeles för mycket bolletande blev föjden. Dalslingan var dåligt klippt överhuvudtaget.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 23 giugno 2020
Data della recensione: 24 giugno 2020

Lite rörigt med tre niohålsbanor

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2020
Data della recensione: 15 giugno 2020

Fairways var torra och hårda.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2020
Data della recensione: 15 giugno 2020

Det saknades öl på restaurangen

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 11 giugno 2020
Data della recensione: 13 giugno 2020

Trevlig anläggning och rolig bana. Lite tröga greener tyvärr.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 11 giugno 2020
Data della recensione: 13 giugno 2020

Spelade Sjö-Berg och såg endast en toalett vid slutet av banan när vi nästan var framme vid klubbhuset. Saknade toaletter efter banan. Tack!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 9 giugno 2020
Data della recensione: 10 giugno 2020

Avståndsmarkeringar på fairways är sporadiskt förekommande

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 3 giugno 2020
Data della recensione: 4 giugno 2020

Trevliga banor i fin miljö. Bra skick på både Sjö och Bergs-banan, dock dåligt med avståndsmarkeringar. Maten på Hotellet var mycket bra och supertrevlig servispersonal! :)

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 2 giugno 2020
Data della recensione: 2 giugno 2020

Saknar en till puttinggreen. Alltid mycket folk

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 29 maggio 2020
Data della recensione: 30 maggio 2020
Handicap: 8.9
Berg-Dal

Väldigt bra greens med väldig tråkig layout på banan fairway undermåliga. de måste bli mycket bättre om jag ska besöka igen Tee med matta på Dalslingan (hål 5) är inget vidare Finns banor i närheten som håller bättre kvalite.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 26 maggio 2020
Data della recensione: 26 maggio 2020

Bra men lite tröga greener.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 26 maggio 2020
Data della recensione: 26 maggio 2020

Första gången som jag besökte banan var mycket positivt (kan inte svara på om något behöver förbättras efter ett besök

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 15 maggio 2020
Data della recensione: 17 maggio 2020

Några tees var ej gräs utan matta. Lite synd.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 15 maggio 2020
Data della recensione: 16 maggio 2020

Banan hade en bra layout och bjöd på bra utmaningar. Fairways lite sådär men greener bra. Dåligt bemötande i receptionen med noll info om de tre slingorna och hur det funkade. Som helhet dock bra

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 12 maggio 2020
Data della recensione: 21 maggio 2020

Lite tunt med gräs på vissa fairway tröga men fina greener.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 12 maggio 2020
Data della recensione: 14 maggio 2020

Sjöslingan var bästa del-rundan

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 12 maggio 2020
Data della recensione: 13 maggio 2020

VD för anläggningen tycke lite synd om oss i skitvädret, och bjöd på kaffe o bulle eftter 9 hål, MYCKET uppskattat!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 8 maggio 2020
Data della recensione: 10 maggio 2020

Vi blev bjudna på kaffe på rangen då restaurangen inte hade öppnat än. Riktigt trevligt. Tack!!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 8 maggio 2020
Data della recensione: 8 maggio 2020

Mycket trevlig bana och servicen var i toppklass. När vi kom så hade inte restaurangen öppnat. Vi frågade en i personalen om öppettider då vi var otroligt sugna på en kopp kaffe men den skulle inte öppna förrän kl 9. När vi 5 min senare stod på rangen kom samma kille och då med två koppar kaffe. Helt otroligt fantastiskt. Service i världsklass. I övrigt var banan kanonfin…

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 24 aprile 2020
Data della recensione: 27 aprile 2020
Handicap: 13.9

Vi kom med husbil och hamnade i utkanten av området, vilket var tråkigt.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 25 ottobre 2019
Data della recensione: 29 ottobre 2019

Fina tees och greener Trots årstid och väder !!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 1 ottobre 2019
Data della recensione: 1 ottobre 2019

Markering avstånd. På de flesta hål så fanns det ingen 100 markering

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 30 settembre 2019
Data della recensione: 30 settembre 2019
Handicap: 17.0

Underbar bana, en riktig golfbana.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 23 settembre 2019
Data della recensione: 23 settembre 2019

Jättefina greener

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 23 settembre 2019
Data della recensione: 23 settembre 2019

Wc saknades på banan. Toapapper fattades i klubbhuset. Allt annat superbra!! Kommer gärna tillbaks.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com