Nynäshamns Golfklubb: Recensioni

Acciaio
Giocato il: 18 settembre 2019
Data della recensione: 20 settembre 2019

Hela Berg och Sjö-slingan var i fantastiskt skick

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 17 settembre 2019
Data della recensione: 22 settembre 2019
Handicap: 36.0

Mycket fin bana

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 6 settembre 2019
Data della recensione: 6 settembre 2019

Allt bra

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 6 settembre 2019
Data della recensione: 6 settembre 2019

Hörde att ngn tidigare klagat på teeboxar. Fattar ingenting, de var bland de bästa jg spelat från i sommar

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 6 settembre 2019
Data della recensione: 7 settembre 2019

Bergbanan var kanon. Betyget blev lägre p.g.a skicket på dalslingan.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 22 agosto 2019
Data della recensione: 28 agosto 2019
Handicap: 27.0

Saknade mat efter kl 15.00. Vi kom in ca 30 min efter o då fick vi vända oss till bakfickan, där smårätterna snabbt tog slut.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 8 agosto 2019
Data della recensione: 16 agosto 2019
Handicap: 11.6

Trevlig bana i fint skick! Rekommenderas

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 7 agosto 2019
Data della recensione: 7 agosto 2019

Mycket trevlig bana!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 7 agosto 2019
Data della recensione: 7 agosto 2019
Handicap: 15.8

Fairway och bunkrar i dåligt skick, greenerna ok. Golfrestaurangen har ett dåligt urbud. Synd på en bana som har en trevlig layout

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 20 giugno 2019
Data della recensione: 20 giugno 2019
Handicap: 16.0

Banans underhåll inte bra Bunkrarna stenhårda, tee ojämna och banan behöver vattnas!! Torr och hård Synd på en så trevlig bana

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 14 giugno 2019
Data della recensione: 14 giugno 2019

Klubben har gjort ett jättejobb med att ta ner träd för att släppa in mer ljus till banan och även snyggat till på detaljnivå. Hyfsat bra greener även om det tar lite tid innan vinterspåren läkt helt. Överlag rolig och spelvärd bana och en mysig atmosfär på klubben :)

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 10 giugno 2019
Data della recensione: 12 giugno 2019

Snart är vi framme i mitten av juni och fairways och greener är alls inte bra

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 7 giugno 2019
Data della recensione: 7 giugno 2019

Fantastisk trevligt bemötande både i reception/shop och i restaurangen. Vi kommer tillbaka

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 3 giugno 2019
Data della recensione: 5 giugno 2019

Fairways är inte i så bra skick som dom borde vara. Vi spelade Dal + Sjö. Min uppfattning är att Sjö-slingan är mycket trevlig. Dal-slingan var "så där".

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 29 maggio 2019
Data della recensione: 30 maggio 2019

fairways och greener var inte i så bra skick

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 27 maggio 2019
Data della recensione: 29 maggio 2019

Restaurangen i konferenshotellet intill klubbhuset var mycket bra!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 27 maggio 2019
Data della recensione: 27 maggio 2019

Greenerna var inte i toppform, ev pga tidigt på säsongen.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 23 maggio 2019
Data della recensione: 25 maggio 2019

Tees undermåliga. Kanske p g a det torra vädret under våren och därefter spöregn. Övrigt ok

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 23 maggio 2019
Data della recensione: 23 maggio 2019

Dåliga fairways o greener.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 10 maggio 2019
Data della recensione: 13 maggio 2019

Trevlig bana!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 24 ottobre 2018
Data della recensione: 25 ottobre 2018

Ovanligt bra skick på banan så här sent på säsongen.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 25 settembre 2018
Data della recensione: 25 settembre 2018

En av de bästa banorna hittills i år.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 19 settembre 2018
Data della recensione: 19 settembre 2018
Handicap: 27.9

Mycket bra skyltning på banan. Bl.a. att info om hålet även fanns vid röd tee. Tack för det.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 19 settembre 2018
Data della recensione: 21 settembre 2018

ni har gjort underverk med banan ( dal o sjö ), som vi spelade. Mycket snyggt o bra med fällande av alla träd bl.a. Hål fem på dalslingan var riktigt fint gjort på utslaget, men ett STAKET att hålla i uppför trapporna bör snarast sättas upp. Annars helt ok

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 7 settembre 2018
Data della recensione: 7 settembre 2018

Det saknades kartor över hålet på alla utslagsplatser. För få toaletter i klubbhuset och för krångligt ( lång tid) att ta sig till.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 7 settembre 2018
Data della recensione: 8 settembre 2018

Dålig skyltning på Tre. Brist på toaletter på anläggningen.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 5 settembre 2018
Data della recensione: 5 settembre 2018

Tydligare skyltning var slingorna börjar

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 3 settembre 2018
Data della recensione: 5 settembre 2018

Vi spelade berg-dal och på dal var det ett par hål där fairways var i rätt dåligt skick

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 30 agosto 2018
Data della recensione: 1 settembre 2018

Mycket trevlig bana som vi gärna återkommer till!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 29 agosto 2018
Data della recensione: 31 agosto 2018
Handicap: 16.0

En hel del ytor på fairway som saknade gräs. Borde varit lägesförbättring om man hamnat där. Finns ingen fast lokal regel om detta och såg heller ingen tillfällig regel anslagen.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com