Tjusta Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.8
henrik9
Bronzo
Giocato il: 7 novembre 2020 Data della recensione: 9 novembre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bra skick på banan med tanken på att det är sent på året. Bra med personal som åker runt på banan för att kolla läget.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
göran121
Acciaio
Giocato il: 6 novembre 2020 Data della recensione: 6 novembre 2020Handicap:
18-hålsbanan
En fin dag på banan med sol och lite vind. Fairways o greener i riktigt god kondition. Hade önskat att tee var klippta vilket de inte var. I övrigt mkt bra och roligt att se en full parkeringsplats.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
erik99
Acciaio
Giocato il: 30 settembre 2020 Data della recensione: 2 ottobre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Lugn o harmonisk ställ att spela golf på.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
magnus333
Acciaio
Giocato il: 23 agosto 2020 Data della recensione: 28 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
Några greener var väldigt gropiga. Annars mycket bra skick.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
hannes1
Acciaio
Giocato il: 23 agosto 2020 Data della recensione: 24 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
En rolig och prisvärd bana! Fina tees och fairways. Greenerna kunde ha varit bättre.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
roger136
Bronzo
Giocato il: 23 agosto 2020 Data della recensione: 23 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
Golfhäftet priset är på Max priset, dvs 90kr rabatt på det som är normal greenfee. Banan är kul och i bra skick, förutom greenerna som är hoppiga och ojämna, vissa riktigt skabbiga. Synd på en annars rolig och fin bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
lisbeth margareta7
Acciaio
Giocato il: 8 agosto 2020 Data della recensione: 8 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
Suveränt med ”kioskbil” som åkte runt med försäljning av kallt vatten mm. Behövdes I värmen. Bra att kunna ringa o beställa mackor och som bilen kommer ut med på banan.
Traduci in Italiano
visitors_1
5.6
victor30
Acciaio
Giocato il: 5 agosto 2020 Data della recensione: 5 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
Löjlig prissättning med bluffpriser.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
monica459
Acciaio
Giocato il: 5 agosto 2020 Data della recensione: 5 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
Spelat Tjusta tidigare som Golf star medlem. Kände mig inte särskilt välkommen idag. Greenerna var dåliga, även området runt green var dåligt vilket gjorde det hart när omöjligt att genomföra ett bra närspel. I övrigt var banorna, som vanligt välskötta och i en vacker miljö.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
antonjulius
Acciaio
Giocato il: 3 agosto 2020 Data della recensione: 3 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fin layout, snygga fairways. Rätt bra hastighet på greener. Skulle vara lämpligt med information om hålens utformning vid tee.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.1
sven joakim
Bronzo
Giocato il: 23 luglio 2020 Data della recensione: 24 luglio 2020Handicap: 10.4
18-hålsbanan
Klubben har EN startid/dag till vad de kallar högsta ordinarie greenfee (650kr) Den får man halva priset på med golfhäftet. Resterande tider har ett pris på 350kr. Känns som att de enbart är med i GH för uppmärksamheten. För den ordinarie greenfeen är den verkligen INTE värd.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
carlniklas
Bronzo
Giocato il: 9 luglio 2020 Data della recensione: 9 luglio 2020Handicap:
18-hålsbanan
Konstigt att golfhäftet inte gällde! Det hittade jag ingen info om
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
mikael53
Acciaio
Giocato il: 4 luglio 2020 Data della recensione: 4 luglio 2020Handicap:
18-hålsbanan
Att man med flaggans färg eller på annat sätt talar om om flaggan står långt fram, i mitten eller längst bak på green.Kanske något fler bunkrar
Traduci in Italiano
visitors_1
7.0
gösta per staffan
Acciaio
Giocato il: 25 giugno 2020 Data della recensione: 25 giugno 2020Handicap: 99.9
18-hålsbanan
Konstig prissättning Green fee 350:- på extraerbjudande Gäller inte golfhäftet som betalar 335:-Tog bort mycket av nöjet och tveksamma till återbesök
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
karlandersbörje
Acciaio
Giocato il: 7 giugno 2020 Data della recensione: 7 giugno 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bättre skyltning på tres om hålet. Mindre bra vägar mellan hålen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
johan5940
Bronzo
Giocato il: 7 giugno 2020 Data della recensione: 7 giugno 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana! Utvecklingspunkter skulle kunna vara en översikt av hålet vid tee samt på vissa hål ett system med semaforer då det kan vara backigt och svårt att se. Tips: om man kan ha lite skyltar med info runt trakten (verkar ju vara gammal kulturbygd) vore det intressant läsning medan man väntar vid utslaget. Det profilerar också banan och gör den extra minnesvärd.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.7
anitamärta
Acciaio
Giocato il: 22 maggio 2020 Data della recensione: 23 maggio 2020Handicap:
18-hålsbanan
Spelade en vardag. Man tog betalt med 50 % av högsta helg greenfee som är 700 kr! Är detta korrekt? I så fall har man ju ingen större nytta av golfhäftet.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
john Åke
Bronzo
Giocato il: 9 maggio 2020 Data della recensione: 9 maggio 2020Handicap: 16.4
18-hålsbanan
Klippa greenerna
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
ylvamargareta
Acciaio
Giocato il: 10 aprile 2020 Data della recensione: 10 aprile 2020Handicap:
18-hålsbanan
Förbättring -Ranchen
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
aina annika elisabet
Bronzo
Giocato il: 28 marzo 2020 Data della recensione: 30 marzo 2020Handicap: 13
18-hålsbanan
Letade banor som var öppna för säsongen (corona och frost/väta) Efter vi hade bokat, insåg vi att Tjusta dessutom hade Golfhäftet. Trevlig bana med varierande layout. Fina fairways. Mvh Annika L
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
ninajohansson.619
Argento
Giocato il: 28 marzo 2020 Data della recensione: 30 marzo 2020Handicap: 32.7
clubs_1
18-hålsbanan
Greenerna var dåliga nu i mars. Men till sommaren kommer greenen bli bra. En trevlig golfbana.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
Froggy
Acciaio
Giocato il: 28 marzo 2020 Data della recensione: 30 marzo 2020Handicap: 13.8
18-hålsbanan
Really nice golf course with a variety of the level of diffeculty on different hole's. A few funny water hazards to take in to concideration when you play and some well placed bunkers and hight difference's as well. It's alot of undulating greens and a few with different levels so your putting skills will be put to the test om this course. Overall a very funny and well ma…
Traduci in Italiano
visitors_1
6.7
pärerik
Acciaio
Giocato il: 27 marzo 2020 Data della recensione: 27 marzo 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trist att det blir så lite rabatt när man får 50% på maxpriset. Så funkade det inte förrut. Knappast vits med häftet!!
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
larsthomas4
Acciaio
Giocato il: 26 marzo 2020 Data della recensione: 26 marzo 2020Handicap: 31.7
18-hålsbanan
Tidigt på säsongen men ändå hyfsade geener och fairway.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
karlandersolav
Acciaio
Giocato il: 26 marzo 2020 Data della recensione: 26 marzo 2020Handicap:
18-hålsbanan
Betygen är satta efter en runda i slutet av Mars få dom flests banor i området ännu ej öppnat Skicket på dom flesta fairway är förvånansvärt bra och greener är helt ok All heder åt klubben att banan är öppen för golfsugna tidigt på säsongen
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
bo jonny2
Acciaio
Giocato il: 21 marzo 2020 Data della recensione: 21 marzo 2020Handicap: 12.4
18-hålsbanan
Frost på banan gjorde att vi bara hann spela 9 hål då starten blev förskjuten 45min.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.6
annasofia
Acciaio
Giocato il: 21 marzo 2020 Data della recensione: 23 marzo 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande i klubbhuset.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
stefan408
Acciaio
Giocato il: 21 marzo 2020 Data della recensione: 22 marzo 2020Handicap: 18
18-hålsbanan
Som vanligt, mycket bra spelytor så tidigt på säsongen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
thomascasimir
Acciaio
Giocato il: 23 febbraio 2020 Data della recensione: 23 febbraio 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk med tanke på att det är i slutet av februari ..
Traduci in Italiano
visitors_1
7.0
22hulle99
Bronzo
Giocato il: 9 febbraio 2020 Data della recensione: 11 febbraio 2020Handicap: 12.3
18-hålsbanan
Rolig layout och bra bana trots att man lirade den i februari. Bra greener.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com