Väddö Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
7.7
lars60
Bronzo
Giocato il: 17 settembre 2021 Data della recensione: 18 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mkt trevlig bana och bemötande. Klart prisvärd, rekommenderas starkt!
Traduci in Italiano
visitors_1
6.2
erikbertilalbert
Acciaio
Giocato il: 14 settembre 2021 Data della recensione: 15 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klippning av fairway måste förbättras och semiruff bör åtgärdas. Banans svårighetsgrad motsvarar inte den sloop som gäller. Trånga och långa hål inte rolig för medelgolfare och damef.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
cecilia1
Bronzo
Giocato il: 10 settembre 2021 Data della recensione: 10 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Just idag usla fairways på flera hål. I övrigt en trevlig bana att spela.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
maritasusanne
Acciaio
Giocato il: 9 settembre 2021 Data della recensione: 10 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig atmosfär. Man känner sig välkommen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
ullamargareta10
Acciaio
Giocato il: 31 agosto 2021 Data della recensione: 2 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig atmosfär, alltid roligt att komma hit
Traduci in Italiano
visitors_1
6.4
gunilla11
Bronzo
Giocato il: 30 agosto 2021 Data della recensione: 2 settembre 2021Handicap: 16.3
18-hålsbanan
Banan är trevlig men tyvärr var fairways i mycket dåligt skick när vi var där och omklädningsrummen var stängd p.g.a. att det hade brunnit för några veckor sen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.0
anders81
Acciaio
Giocato il: 30 agosto 2021 Data della recensione: 30 agosto 2021Handicap: 20.6
18-hålsbanan
Fairways, tres och greener var fläckvis utan gräs. Omklädnad fick ske i bilen eftersom omklädningsrummen brunnit upp.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
mikael410
Acciaio
Giocato il: 23 agosto 2021 Data della recensione: 31 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Synd att konditionen på banan var dålig. Tee, Fairway och greener var i vissa fall i väldigt dåligt skick. Banans layout och personal med omgivningär är värt ett besök. kommer åka tillbaka trots årets problem.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
hans043
Acciaio
Giocato il: 20 agosto 2021 Data della recensione: 22 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Maten god och glad personal
Traduci in Italiano
visitors_1
6.3
lena margareta
Bronzo
Giocato il: 16 agosto 2021 Data della recensione: 16 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig kvalitet på banorna. Omläggningar. Dåligt med gräs.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.0
stina sigrid susanne
Bronzo
Giocato il: 16 agosto 2021 Data della recensione: 16 agosto 2021Handicap: 20.9
18-hålsbanan
Banan i rätt tråkigt skick just nu
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
gunnar335
Acciaio
Giocato il: 9 agosto 2021 Data della recensione: 11 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ärligt en upplyftning
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
evalinnéa2
Acciaio
Giocato il: 4 agosto 2021 Data della recensione: 4 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det fanns inga duschar pga brand. Banan var torr och greenerna dåliga, men vi gillade banans layout. Mycket bra mottagande och fantastiskt fina ställplatser.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
jochum
Bronzo
Giocato il: 4 agosto 2021 Data della recensione: 4 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dusch huset nerbrunnet. När det är uppe igen så får dom alla stjärnor ????️‍♂️ Trevlig bana o personal ????
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
per-olof60
Acciaio
Giocato il: 28 luglio 2021 Data della recensione: 28 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener, dåliga tees, torkan gör att fairways är gula. Bra reception, restaurangen stängde tidigt.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
lenatherese
Acciaio
Giocato il: 19 luglio 2021 Data della recensione: 19 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tee.
Traduci in Italiano
visitors_1
5.0
sten29
Acciaio
Giocato il: 14 luglio 2021 Data della recensione: 14 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket dåliga greener och tees
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
assar tomas
Acciaio
Giocato il: 13 luglio 2021 Data della recensione: 13 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tees var katastrof
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
ullamarianne
Acciaio
Giocato il: 5 luglio 2021 Data della recensione: 5 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Torrt på fairway o vissa tee vissa greener bra men tröga behöver klippas en del torra
Traduci in Italiano
visitors_1
7.6
ulla754
Acciaio
Giocato il: 10 giugno 2021 Data della recensione: 10 giugno 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klipp ner ruffen
Traduci in Italiano
visitors_1
5.9
per-erik stövling
Argento
Giocato il: 20 maggio 2021 Data della recensione: 20 maggio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig finish överlag, tee dåligt med gräs, greener ojämna och tröga, dåligt klippt fairway.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
22hulle99
Bronzo
Giocato il: 7 novembre 2020 Data della recensione: 9 dicembre 2020Handicap: 12.3
18-hålsbanan
Rolig bana att lira nån gång ibland, låga scorer utlovas ifall du slår rakt. En del luriga hål.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.7
kerstinelisabet2
Acciaio
Giocato il: 30 ottobre 2020 Data della recensione: 30 ottobre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Allt var stängt när vi kom dit, även när vi kom in. Men det kan man förstå med tanke på årstiden. Kommer tillbaka till våren och ger banan en chans till.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
margaretha1
Bronzo
Giocato il: 7 ottobre 2020 Data della recensione: 7 ottobre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Utslagsplatserna är ojämna och p många ställen i dåligt skick.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
Åke73
Bronzo
Giocato il: 7 ottobre 2020 Data della recensione: 7 ottobre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Kort men lite småknepig och kul bana. Vacker.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
christer280
Acciaio
Giocato il: 17 settembre 2020 Data della recensione: 17 settembre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fin natur och atmosfär är+ greenerna och ruff är-
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
gunnelelisabeth
Bronzo
Giocato il: 14 settembre 2020 Data della recensione: 14 settembre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fairways fina, tees dåliga och greener skiftande kvalitet men en vacker och rolig bana att spela.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
kerstink
Acciaio
Giocato il: 10 settembre 2020 Data della recensione: 13 settembre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vacker bana. Ibland jobbigt med uppförsbackarna till en del teer.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
larsgöteroland
Acciaio
Giocato il: 10 settembre 2020 Data della recensione: 11 settembre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vissa greener var inte bra men som helhet en mycket trevlig bana som vi kommer att återvända till. Överfulla papperskorgar på toaletter var heller inte så trevligt.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
eva09
Acciaio
Giocato il: 10 settembre 2020 Data della recensione: 12 settembre 2020Handicap:
18-hålsbanan
Ostädade toaletter.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com