Kristinehamns Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
7.7
katarina9
Acciaio
Giocato il: 15 settembre 2021 Data della recensione: 15 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tempot på banan katastrof spelar aldrig mer en onsdag.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
ulla viola kristina
Acciaio
Giocato il: 8 settembre 2021 Data della recensione: 9 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt mottagande i receptionen/shopen. Dåligt bemötande på restaurangen. stänger kl 16 vi kom in 5 min före kunde inte handla någonting.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.1
sven-arne5
Bronzo
Giocato il: 30 agosto 2021 Data della recensione: 30 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre vägvisning ute på banan. I dusch och omkl bör tidförlängning förlängas. Duschade där när det blev helt svart. Bytte om då lyset slocknade. Slut på pappershanddukar på toan var det. Fantastisk mat och service i restaurangen +++++
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
björg nancy
Bronzo
Giocato il: 30 agosto 2021 Data della recensione: 30 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk god mat och trevligt bemötande i restaurangen. Dåligt skyltat ute på banan / skylta vid Green så man vet var man skall ställa bag för snabbare förflyttning. Hög ruff som sinkar spelet. Måste nästan stå på bollen för att se den. Skylta tydligt var nästa tee är med högre skyltar . Fina toaletter och duschar men tyvärr slocknar ljuset alldeles för tidigt i dusch o…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
julia7
Acciaio
Giocato il: 29 agosto 2021 Data della recensione: 29 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trångt vid vissa hål på första 9. Dåliga tee. Fin bana förövrigt.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
anna25
Acciaio
Giocato il: 29 agosto 2021 Data della recensione: 29 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre speltempo! Varför sitter man och fikar minst 15 min när det är kö?!?
Traduci in Italiano
visitors_1
5.8
björneric
Acciaio
Giocato il: 29 agosto 2021 Data della recensione: 29 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
De behöver göra något åt tees, de var ojämna och slitna.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
claesurban
Acciaio
Giocato il: 29 agosto 2021 Data della recensione: 30 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee skicket finns mer att önska. 1. Väldigt slitna så det behöver finnas en plan för banpersonalen hur man flyttar utslagsplatser för minska slitage och att förbättra återväxt. 2. En del tee var kullar och inte raka. ÖVNINGSGREEN vid klubbhuset hade inte samma stimp som på banan så det tog ca 3 hål innan man fick rätt känsla. POSITIVT är att det var mycket fin helhet och…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
birgitta44
Bronzo
Giocato il: 26 agosto 2021 Data della recensione: 27 agosto 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Stor eloge till killen i resturang.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
ingersusanne
Acciaio
Giocato il: 26 agosto 2021 Data della recensione: 27 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Stäälplatserna är alldeles för små, det är ej möjligt att hålla de 4 meter som myndigheterna föreskriver att det skall vara mellan varje hus bil/husvagn.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
w.roger
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2021 Data della recensione: 25 agosto 2021Handicap: 31.2
18-hålsbanan
Alle ballvaskere som vi prøvde var tomme for vann.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
jan-eric505
Acciaio
Giocato il: 23 agosto 2021 Data della recensione: 23 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunker på 18 innehåller lerklumpar Annars jättefin bana
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
bengtcarl-gustaf
Acciaio
Giocato il: 22 agosto 2021 Data della recensione: 22 agosto 2021Handicap: 25.2
18-hålsbanan
Fantastiskt charmig och fin bana. Mycket underhållande med vacker natur runt omkring. Rekommenderas varmt (obs. ej klubbmedlem).
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
nilsstefan
Bronzo
Giocato il: 22 agosto 2021 Data della recensione: 22 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Slitna tees, men fairways och greener var fina. Fin och rolig banlayout. Trevligt bemötande!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
lotta0
Argento
Giocato il: 21 agosto 2021 Data della recensione: 22 agosto 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Banan var utmanande o rolig att spela. Kan absolut inte hålla med om att tees är dåliga, har varit på mycket sämre. Rent och snyggt i omklädningsrummen. LH
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
bengt1
Bronzo
Giocato il: 15 agosto 2021 Data della recensione: 15 agosto 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
Tee var inte bra.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
michael485
Acciaio
Giocato il: 11 agosto 2021 Data della recensione: 11 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana finns lite att göra på tees trevligt bemötande i receptionen och restaurangen ,käkade lunch mycket bra
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
per835
Acciaio
Giocato il: 8 agosto 2021 Data della recensione: 9 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee var inte bra men annars var allt bra..
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
sven jonny
Bronzo
Giocato il: 7 agosto 2021 Data della recensione: 8 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
God mat, trevlig golfbana
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
maj inger elisabet
Acciaio
Giocato il: 6 agosto 2021 Data della recensione: 14 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att hitta. Skyltarna små och otydliga.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
gurli5
Acciaio
Giocato il: 5 agosto 2021 Data della recensione: 6 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Toppen att ni hade skyltar som visade hålets utseende även vid röd tee. Markera gärna 150, 75 och 50 meter i banan och inte bara 100 meter.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
johan55
Acciaio
Giocato il: 5 agosto 2021 Data della recensione: 5 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee lämnar lite att önska men det är ju mycket spel även i år så jag antar att det är svårt att hålla dessa fina. I övrigt allt toppen.
Traduci in Italiano
visitors_1
4.2
monicamariann
Acciaio
Giocato il: 5 agosto 2021 Data della recensione: 5 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi i bollen skojade lite elakt och kallade golfklubben för ”Golfklubben som gud glömde”. Vi har spelat på många banor men den här var definitivt den värsta. Dålig mat( ofärdig lax och stora klumpar i vaniljsåsen. Ingen salladsbuffé utan på tallriken ditlagt 5 st. babyspenatblad.), inte särskilt trevlig atmosfär. Dåligt underhållen bana rakt igenom. Tees, fairwais som gre…
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
jan424
Bronzo
Giocato il: 4 agosto 2021 Data della recensione: 4 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Högt gräs på sidan om fairway, svårt hitta boll och ännu svårare att slå
Traduci in Italiano
visitors_1
6.4
bror lennart
Acciaio
Giocato il: 4 agosto 2021 Data della recensione: 7 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ostädat, Sönderslagna Tee´s , pausstuga vid 9-hål helt kass. Kommer inte tillbaka .
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
tobba
Bronzo
Giocato il: 1 agosto 2021 Data della recensione: 1 agosto 2021Handicap: 20.2
18-hålsbanan
Banan var ganska blöt. Troligen har området fått mycket regn. Tack för hjälpen med tejpen så mitt bakljus hängde ihop på hemvägen.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
anja89
Acciaio
Giocato il: 29 luglio 2021 Data della recensione: 30 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tees var noe ødelagte, greenene var veldig fine. Alt i alt en morsom bane å spille
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
göran979
Acciaio
Giocato il: 28 luglio 2021 Data della recensione: 29 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways kunde vara bättre på vissa hål. Banan tål inte så mycket vatten, blir lätt lite sumpig.
Traduci in Italiano
visitors_1
5.5
marie96
Bronzo
Giocato il: 28 luglio 2021 Data della recensione: 28 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ställplatser för husbil var inte värt pengarna. Asfalt som lutade svårt att ställa upp. Inga faciliteter som att tömma toa tanka vatten då är 150;- inte ok. Tee var urdåliga fairways mycket ogräs hit åker vi inte igen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
nina74
Acciaio
Giocato il: 24 luglio 2021 Data della recensione: 27 luglio 2021Handicap: 3.6
18-hålsbanan
Väldigt vacker bana med fin layout! Rekommenderar den gärna till andra
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com