Lyckorna Golfklubb: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.3
hansandersjörgen
Bronzo
Giocato il: 29 settembre 2021 Data della recensione: 30 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
trevlig vacker bana, varierande och bra stämning. Träffade flera medlemmmar som var väldigt trevliga under rundna
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
sven983
Bronzo
Giocato il: 14 settembre 2021 Data della recensione: 14 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
mycket trevlig välskött bana. Kanske ska man rek bil.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
bengt1
Bronzo
Giocato il: 14 settembre 2021 Data della recensione: 15 settembre 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
Livsfarlig ställplats där lastbilar och arbetsbilsar stryker förbi. Förr än senare kliver någon ur en husbil och blir påkörd eller klämd.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
bengt3174
Acciaio
Giocato il: 7 settembre 2021 Data della recensione: 7 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Några fairway uttorkade och utan gräs.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
ann-christine6
Bronzo
Giocato il: 3 settembre 2021 Data della recensione: 3 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Hade en solig trevlig dag, inte så bra resultat men så vacker bana att gå så gjorde det inget och trevliga vänner i bollen!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
michael63
Bronzo
Giocato il: 3 settembre 2021 Data della recensione: 3 settembre 2021Handicap: 14
18-hålsbanan
Fin bana, kul att spela. Bra fart på greener, bra skyltat mellan hålen. Lite klent utbud i kiosken efter 9:an. Ljudet från motorvägen stör den fina banan lite, tyvärr.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
ingegerd61
Acciaio
Giocato il: 3 settembre 2021 Data della recensione: 4 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin miljö men mycket kuperad bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
lpg.hermanson
Oro
Giocato il: 2 settembre 2021 Data della recensione: 2 settembre 2021Handicap: 17.1
clubs_1
18-hålsbanan
En kuperad bana som kräver planering av slag samt god kondition. Är varierad kondition på hålen. Tuffa greener som måste läsas ordentligt. Långt att gå mellan vissa hål.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
larspergunnar
Bronzo
Giocato il: 2 settembre 2021 Data della recensione: 2 settembre 2021Handicap: 15.1
18-hålsbanan
Långt mellan vissa hål. Bra kondition är bra då det är en backig bana.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
göran28
Bronzo
Giocato il: 31 agosto 2021 Data della recensione: 1 settembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i mktbea skick förutom tees som var mycket slita. Mycket kuperad bana. Dåliga ställplatser för husvagn och husbil.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
peter73
Bronzo
Giocato il: 30 agosto 2021 Data della recensione: 31 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrar behöver fyllas på och ta bort småstenar
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ann-charlottehelén
Bronzo
Giocato il: 27 agosto 2021 Data della recensione: 27 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Var dåligt väder, annars fint
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
kjell989
Bronzo
Giocato il: 27 agosto 2021 Data della recensione: 30 agosto 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
Saknar bolltvättar och papperskorgar.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
rita
Bronzo
Giocato il: 27 agosto 2021 Data della recensione: 27 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klurig och fin bana några dålda hål lite långt mellan vissa hål. Fina greener
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
anders154
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2021 Data della recensione: 25 agosto 2021Handicap: 12.9
18-hålsbanan
Greenerna varierade i snabbhet och kvalitet vilket gjorde det svårt för golfspelaren.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
claes51
Acciaio
Giocato il: 20 agosto 2021 Data della recensione: 20 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Stort plus att det finns elbilsladdare.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.0
hans28
Acciaio
Giocato il: 20 agosto 2021 Data della recensione: 30 agosto 2021Handicap: 19.7
18-hålsbanan
Banan och faciliteter var bra dock förmörkades dagen av att vi spelade med ett par från klubben var långt ifrån trevliga.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.3
roland105
Acciaio
Giocato il: 19 agosto 2021 Data della recensione: 19 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
För långt att gå mellan hålen Var där för att spela golf ej för en långpromenad
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
claes-göran465
Acciaio
Giocato il: 19 agosto 2021 Data della recensione: 20 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan jättebra, men greenerna onödigt "sneda". Dvs bra inspel premieras inte utan rinner ofta av.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
per-anders4
Bronzo
Giocato il: 19 agosto 2021 Data della recensione: 19 agosto 2021Handicap: 19
18-hålsbanan
Långa transportvägar mellan hålen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.0
lillemor paula
Acciaio
Giocato il: 19 agosto 2021 Data della recensione: 19 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt att hitta nästa hål. Särskilt hål nr 17 ????
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
camilla24
Bronzo
Giocato il: 18 agosto 2021 Data della recensione: 20 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
En fantastisk fin golfbana som jag rekommenderar alla att besöka. Finns inget negativt jag kan komma på.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
bengt gert göran
Acciaio
Giocato il: 18 agosto 2021 Data della recensione: 18 agosto 2021Handicap: 14
18-hålsbanan
Långt mellan vissa hål
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
fredrik754
Acciaio
Giocato il: 18 agosto 2021 Data della recensione: 18 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kaffet efter 9 hål ????
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
susanne38
Bronzo
Giocato il: 16 luglio 2021 Data della recensione: 16 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skulle vara trevligt med en bättre ställplats för husvagn.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
lindachristinamari
Acciaio
Giocato il: 13 luglio 2021 Data della recensione: 14 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi spelar gärna på Lyckorna som är en väldigt fin bana! Tyvärr var det väldiga förseningar när vi gick ut. Troligtvis pga golfveckans tävling. Ni borde blocka fler tider efter tävlingen eller på annat sätt se till att en runda inte tar 6 timmar som i vårt fall. Inte ok med så lång väntan vid varje hål för greenfeegäster.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
ulrica0
Acciaio
Giocato il: 12 luglio 2021 Data della recensione: 12 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana, verkligen välskött! Vegetarisk alternativ i kiosken efterlyses!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
maria983
Acciaio
Giocato il: 9 luglio 2021 Data della recensione: 9 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Var och spelade banan förra året! Fantastisk rolig layout på banan varmt rekommendera den????????
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
klasulrik
Acciaio
Giocato il: 9 luglio 2021 Data della recensione: 9 luglio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vissa områden med högt gräs vid t.ex utslagslängd borde klippas ner. Orsakar onödigt letande och försening i bollarna.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.0
vanaanholtben
Acciaio
Giocato il: 8 luglio 2021 Data della recensione: 26 agosto 2021Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18-hålsbanan
Lyckorna ligt vlak naast de snelweg naar van Gotenburg naar Oslo. (maar bijna geen geluidsoverlast). Zeer de moeite waard om hier een dag door te brengen op deze mooie,18 holes baan. Prachtige vergezichten en een heuvelachtig terrein met perfect onderhouden fairways en greens. Aangesloten bij Golfhaftet en met een prima restaurant om een mooie dag af te sluiten. Handica…
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com