Hedeland Golfklub: Recensioni

Condividere
visitors_1
5.9
henriksmedgaard
Bronzo
Giocato il: 23 agosto 2020 Data della recensione: 24 agosto 2020Handicap: 25
18 huls banen
Udemærket bane, men vand hazards har ikke cand, hvilket gør det lidt kedeligt.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
eskildlandt
Bronzo
Giocato il: 10 novembre 2019 Data della recensione: 21 novembre 2019Handicap: 23.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
18 huls banenMaglehøj
The location of this golf course in the relative hilly surroundings of Hedeland makes up a good challenge for both average and top tier amateur golfers. Moreover the layout and the surroundings overall provide any player a good golfing experience. Despite having played this course for the first 20-30 rounds or so, the playability remains high with not a single round, even…
Traduci in Italiano
visitors_1
6.3
jonaslandt
Bronzo
Giocato il: 23 settembre 2018 Data della recensione: 20 novembre 2018Handicap: 20
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
18 huls banen
Hyggelig lille golfklub med en forholdsvist nydelig 18 huls bane. Adskillige huller har hævede teesteder og flotte udsigter, og banen kan bryste sig af en sjælden trippel-green (som tre huller deler). De fleste huller har god sigtbarhed, men hul 13 har et svært approach slag, da man pitcher ud over en skrænt - gå efter markørpinden og stol på afstanden. Favorithullerne er…
Traduci in Italiano
visitors_1
6.2
flemming4
Acciaio
Giocato il: 30 ottobre 2015 Data della recensione: 2 novembre 2015Handicap: 21
18 huls banen
" green lukket grundet omlægning, rabat på greenfee desangående blev ikke givet grundet rabat via golfhæftet
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
jesper m
Acciaio
Giocato il: 19 ottobre 2015 Data della recensione: 19 ottobre 2015Handicap: 27
18 huls banen
Virkelig gæstfri klub, man undgår ikke at føle sig velkommen
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
lasse8
Acciaio
Giocato il: 25 settembre 2015 Data della recensione: 26 settembre 2015Handicap: 18
18 huls banen
2 greens under reparation, men 50 kr i restauranten som kompensation var fint. OK bane, men intet festfyrværkeri.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
anne8
Acciaio
Giocato il: 16 settembre 2015 Data della recensione: 16 settembre 2015Handicap:
18 huls banen
Dejlig Proshop med meget behagelig betjening
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
henning0
Acciaio
Giocato il: 2 settembre 2015 Data della recensione: 3 settembre 2015Handicap:
18 huls banen
Banen er ikke velegnet til dårligt gående Seniorer.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
martin55
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2015 Data della recensione: 25 agosto 2015Handicap:
18 huls banen
Fin bane samt faciliteter. Spillede 2 gange 18 huller, og havde derfor håbet på frokost i restauranten mellem de to runder, men kokken havde desværre valgt at forlade restauranten da vi kom ind fra første runde omkring klokken 13... Fandt det ligeledes ærgerligt, at det ikke var muligt at købe en kold øl til at tage med på anden runde. Ydermere, viste det sig, at restaur…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
søren76
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2015 Data della recensione: 27 agosto 2015Handicap:
18 huls banen
Meget positiv oplevelse
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
susanne79
Acciaio
Giocato il: 21 agosto 2015 Data della recensione: 22 agosto 2015Handicap:
18 huls banen
Fik meget venlig og kvalificeret hjælp fra kontoret, i forbindelse med indcheckning og bekræftelse af tid
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
henrik baarts
Acciaio
Giocato il: 9 agosto 2015 Data della recensione: 10 agosto 2015Handicap:
18 huls banen
Banen stod fantastisk flot og vedligeholdt. Rigtig gode flotte hurtige greens.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
lars895
Acciaio
Giocato il: 9 agosto 2015 Data della recensione: 11 agosto 2015Handicap: 12
18 huls banen
Der er uens mængde sand i bunkers.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
bjarne22
Acciaio
Giocato il: 6 agosto 2015 Data della recensione: 8 agosto 2015Handicap: 35
18 huls banen
Hyggelig oplevelse
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
torben5
Acciaio
Giocato il: 26 luglio 2015 Data della recensione: 27 luglio 2015Handicap: 18.3
18 huls banen
Jeg har spillet den mange gange (>10) og jeg har sjældent set banen stå så flot. Lidt synd at det blæste så meget, men det er jo ikke banens skyld.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ann-charlottcharlott
Acciaio
Giocato il: 26 luglio 2015 Data della recensione: 26 luglio 2015Handicap:
18 huls banen
Mycket stark vind idag, varför spelet blev extra utmanande. Svårt, men kul.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
bengt64
Acciaio
Giocato il: 24 luglio 2015 Data della recensione: 24 luglio 2015Handicap:
18 huls banen
I stort sett en bra bana att spela. Några hål ffa nummer 16 kan göras lättare spelbar. Jag kan nog tänka mig att komma tillbaks till denna bana igen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
flemming7
Acciaio
Giocato il: 17 luglio 2015 Data della recensione: 20 luglio 2015Handicap:
18 huls banen
Lidt svært at udfylde da alle spørgsmål er de samme. Ret det op.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
viveca
Bronzo
Giocato il: 17 luglio 2015 Data della recensione: 20 luglio 2015Handicap: 22.9
18 huls banen
spännande bana
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
svein erik9
Acciaio
Giocato il: 17 luglio 2015 Data della recensione: 21 luglio 2015Handicap:
18 huls banen
många fina golfhål
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
leif955
Acciaio
Giocato il: 25 giugno 2015 Data della recensione: 25 giugno 2015Handicap:
18 huls banen
For langt fra tee-sted til fairway for spiller af min standard
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
ninette
Acciaio
Giocato il: 21 giugno 2015 Data della recensione: 22 giugno 2015Handicap:
18 huls banen
rigtig god bane, men der bør klippes ned i roughen og greens er langsomme men ellers står banen rigtig godt.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
henrik bonde
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2015 Data della recensione: 15 giugno 2015Handicap:
18 huls banen
Banen er forholdsvis åben og vindfølsom. De mange markeringer af søer og vandløb , var skuffende, burde ændres. En fin men lang bane
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
kenneth801
Acciaio
Giocato il: 11 giugno 2015 Data della recensione: 12 giugno 2015Handicap: 30
18 huls banen
Roff´en var alt for lang, og hvis man ikke var på fairway havde man alt for svært ved at finde bolden, så det ikke godt nok :-(
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
bent1
Acciaio
Giocato il: 16 maggio 2015 Data della recensione: 16 maggio 2015Handicap:
18 huls banen
Lidt bedre markering imellem hullerne, eksempel hul 12/14
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
mikael3
Acciaio
Giocato il: 2 maggio 2015 Data della recensione: 4 maggio 2015Handicap:
18 huls banen
Det var dårligt at bruge nogle tal istedet for rød og gul tee
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
lars91
Acciaio
Giocato il: 24 aprile 2015 Data della recensione: 3 maggio 2015Handicap:
18 huls banen
Både og !! Har været der før og synes det et meget hyggeligt sted at besøge ( og rimelige priser )
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
dennis5
Acciaio
Giocato il: 20 aprile 2015 Data della recensione: 20 aprile 2015Handicap:
18 huls banen
Flot let kuperet bane. På trods af dato, stod bane flot. Greens var ok, dog var der enkelte som afveg fra de andre i hastighed. Alt i alt en dejlig bane, og bestemt et besøg værd.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
jens26
Acciaio
Giocato il: 4 ottobre 2014 Data della recensione: 5 ottobre 2014Handicap:
18 huls banen
Banen er i usædvanlig god stand i forhold til mine forventninger. Også et super godt layout.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
jørgen8
Acciaio
Giocato il: 16 settembre 2014 Data della recensione: 17 settembre 2014Handicap:
18 huls banen
En rigtig god bane i flot stand, som absolut er yderligere besøg værd. Eneste kritikpunkt er den noget mangelfulde skiltning, både f.s.v. angår "næste hul" og måske endnu mere f.s.v.angår nummere- ringen af de enkelte tee-steder. De enkelte hullers numre burde kunne ses i øjenhøjde, og ikke som her på en plade i græsset. Det kan I gøre bedre.!! Mvh. Jørgen Franch
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com