TPC Cartagena: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.5
patrickaltorf
Oro
Giocato il: 1 agosto 2022 Data della recensione: 1 agosto 2022Handicap: 18.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
TPC Cartagena
De 18 holes ontworpen door Jack Nicklaus zijn stuk voor stuk plaatjes en bieden uitdaging genoeg. De backnine langs de Caribische Zee is geweldig. De pro shop is zeer matig en je kunt nergens cash betalen. Alles moet met de creditcard. Als je geen gast in het ressort bent kun je wel na reservering spelen, maar je kunt geen gebruik maken van de faciliteiten van het ressort…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.1
Florian A.
Ambasciatore
Premium
Giocato il: 24 novembre 2020 Data della recensione: 24 novembre 2020Handicap: 5.5
TPC Cartagena
toller Platz mit einigen Löchern direkt am Meer gelegen, natürlich hat man auch hier die karibischen Temperaturen. Diesen Platz spielt man mit dem Car, die Anlage liegt etwas abgelegen, natürlich immer die Frage woher man kommt. Sollte man in der Gegend sein und eine Runde Golf spielen wollen, dann ist man hier auf jeden Fall richtig. Nach der Runde ist man im Clubhaus au…
Traduci in Italiano
visitors_1
9.1
anblomme
Bronzo
Giocato il: 3 agosto 2019 Data della recensione: 21 ottobre 2019Handicap: 24.5
TPC Cartagena
De baan is een plaatje, best moeilijk. De laatste 9 holes worden gekenmerkt door heel veel water. De baan is enkel te reserveren als je lid bent of als je logeert in het hotel dat naast de golfbaan ligt. Een super hotel trouwens. Alleen jammer dat je overal ver vandaan zit.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.3
rupert.medele
Bronzo
Giocato il: 8 marzo 2019 Data della recensione: 8 marzo 2019Handicap: 0
clubs_1
clubs_1
clubs_1
TPC Cartagena
Leihschläger von Titleist und Taylor Made.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
Huub Bröring
Argento
Giocato il: 5 settembre 2018 Data della recensione: 6 ottobre 2018Handicap: 11.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
TPC Cartagena
Typische Jack Niclaus club net buiten Cartagena. Hier weet je nomaIiter niet dat je in Colombia bent. Prachtige baan langs de kust en hoofdzakelijk vlak. Wel veel water en voor ons helaas ook uit de lucht. Modern clubhuis en shop. Prima baan maar zeker niet specifiek in de style van Cartagena.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com