Recensioni di Zippora (81)

Giocato il: 17 ottobre 2020 Data della recensione: 19 ottobre 2020Handicap: 22.6
Championship Course
Ontvangst was goed en spontaan! Nu inzake de Corona periode is alles anders natuurlijk. Heel druk op de baan en als greenfee speler kan je pas na 14.00 uur terecht! De fairways liggen er niet echt heel mooi bij (en er ligt veel rommel van bezoekers op de baan zoals papier, plastic etc) en de greens zijn niet goed onderhouden! Jammer omdat het op zich wel een aardige baan …
Traduci in Italiano
Giocato il: 10 ottobre 2020 Data della recensione: 10 ottobre 2020Handicap: 22.6
Espiche Golf Lagos
De greens waren door het droge weer goed onderhouden. De fairway heeft het moeilijker. Behulpzaamheid bij het vinden van de driving range en de ballen automaat was fijn. De Driving range past niet echt bij de rest van de omgeving eigenlijk behoorlijk primitief. De holes zijn heel mooi maar vooral ook de vergezichten, veel afwisseling door de hoogtes. Moeilijke baan maar g…

Risposta da parte di — 12 ottobre 2020

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.

Traduci in Italiano
Giocato il: 7 ottobre 2020 Data della recensione: 7 ottobre 2020Handicap: 22.6
Quinta do Gramacho (Pestana Golf Resort)
Drivingrange moest je een eind voor rijden en qua aankomsttijd konden we niet meer inslaan! Mooie gevarieerde holes zee geaccidenteerd terrein! Gelukkig hadden we buggy want deze heb je echt nodig zeker met 29 graden! Kleedkamers stellen niets voor! En voor de baan komen zeker een keer terug!
Traduci in Italiano
Giocato il: 4 ottobre 2020 Data della recensione: 4 ottobre 2020Handicap: 22.6
1
Academy Golf Course (Prestige)
We waren hier met een vriend die aan deze golfbaan woont! Huis super maar we zijn verwend en we hebben mooiere golfbanen gespeeld! Drivingrange afslaan op gras waar meerderen afgeslagen hebben echt is niet prettig! De naam heeft een uitstraling bij binnenkomst maar de holes en fairways zijn middelmatig!
Traduci in Italiano
Giocato il: 20 settembre 2020 Data della recensione: 20 settembre 2020Handicap: 22.6
Golfbaan Landgoed Bergvliet
Greens waren aardig onderhouden. Driving range is jammer na de verbouwing dat er niet wat extra’s te doen is qua goede afslag. Van te voren werd dit keer niet kenbaar gemaakt dat je met meerdere in een flight zat. We hadden geluk het waren aardige mensen. We hebben alleen aan het begin een baancateraar gezien! Mooie greens en fairways minder maar ondanks dit was het niet …
Traduci in Italiano
Giocato il: 15 settembre 2020 Data della recensione: 15 settembre 2020Handicap: 22.6
Championship Course
De mooiste baan van Nederland ligt hier in Cromvoirt! Super greens, fairways en de driving range is een feest om af te slaan. Echt alles is tot in de puntjes geregeld! Personeel super vriendelijk maar ook met de medespelers iedereen houdt rekening met elkaar omdat je niet zomaar hier kan spelen! Over een paar jaar zijn de bomen volgroeid en mee schaduw zou wel fijn zijn! …

Risposta da parte di — 16 settembre 2020

Beste Zippora, Hartelijk dank voor je review en lovende woorden. Fijn dat je je dag als een feestje ervaren hebt. Iedereen is welkom om hier te komen spelen en van een mooie dag te genieten. Wellicht een volgende keer met zulke hoge temperaturen na afloop een verfrissende duik in het zwembad nemen om lekker af te koelen. Heel graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sabine Riezebos, General Manager

Traduci in Italiano
Giocato il: 12 settembre 2020 Data della recensione: 12 settembre 2020Handicap: 22.6
1
Kempense Baan
Schitterende omgeving en met mooi zonnig weer en ondanks de droogte van afgelopen tijden mooie greens en fairways! Veel afwisseling een echte Parkbaan! Het was onze tweede keer en komen zeker nog een keer. Niet onbelangrijk ze hebben bitterballetjes.

Risposta da parte di — 16 settembre 2020

Beste Zippora, hartelijk bedankt voor jullie tweede bezoek aan onze parkbaan én voor uw positieve beoordeling! Heel graag tot een volgende keer.

Traduci in Italiano
Giocato il: 6 settembre 2020 Data della recensione: 6 settembre 2020Handicap: 22.6
2
De Oosterhoutse
Met veel enthousiasme en Brabantse gastvrijheid werden we ontvangen! Hele mooie park/bosbaan met genoeg uitdagingen! De marshal genoot ook van het goede spel van mijn vriend! Een nadeeltje is helaas dat je de weg hoort! We komen zeker terug.

Risposta da parte di — 7 settembre 2020

Dank voor deze beoordeling.

Traduci in Italiano
Giocato il: 27 agosto 2020 Data della recensione: 27 agosto 2020Handicap: 22.6
Oost-Noord
Het was onze tweede keer en de combinatie oost en noord was heel mooi! Mooie tees, Greens liggen er heel mooi bij, zijn hier en daar best moeilijk. Mooi weer en in goed gezelschap was het weer een feestje! Bij binnenkomst uiterst vriendelijk ontvangen en we gaan zeker nog een keer terugkomen.

Risposta da parte di — 21 settembre 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Traduci in Italiano
Giocato il: 22 agosto 2020 Data della recensione: 22 agosto 2020Handicap: 22.6
1
De Texelse Linkscourse
Een warm welkom! Een hele mooie afwisselende baan, goed onderhouden en super greens. De wind maakte het nog uitdagender. Een hele mooie omgeving en heerlijk stil. Niet onbelangrijk. Hier komen we zeker nog een keer terug.
Traduci in Italiano
Giocato il: 16 agosto 2020 Data della recensione: 16 agosto 2020Handicap: 22.6
Golfcentrum Reymerswael
Je verbaast je over de ligging met zicht op de Doel (kerncentrale), BASF fabriek en vele hoogspanningsmasten. Ook de naast geleden schietbaan geeft een bijzonder effect. Niet te vergeten de boten op de Schelde! Met mooie luchten qua regen, zon en het moeten rennen naar het clubhuis inzake onweer! De baan is open en en dicht op elkaar. Best waren de bitterballen en het wit…

Risposta da parte di — 17 agosto 2020

Beste, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat vond u van de tees, fairways en de greens? Ton

Traduci in Italiano
Giocato il: 4 agosto 2020 Data della recensione: 7 agosto 2020Handicap: 22.6
Openbare Golfbaan Kralingen
We werden heel erg goed ontvangen en mochten zelfs eerder starten! Een hele mooi smalle baan met veel afwisseling! Het was heel erg warm weer maar met de bomen erbij was dat toch goed vertoeven! Zeker tot ziens.
Traduci in Italiano
Giocato il: 1 agosto 2020 Data della recensione: 1 agosto 2020Handicap: 22.6
Noord-Zuid Course (N-S)
We vonden deze baan heel mooi! Zuid was een moeilijke baan met veel nauwe doorgangen! Noord leuk, wijds en ook zandheuvels! Personeel heel vriendelijk en ook het restaurant zet alles netjes neer! Weer een heerlijke dag en als je het rijk van golfen speelt vinden we deze de mooiste! Wel een minpuntje is dat je de weg hoort maar zo’n mooie baan maakt veel goed! Tot ziens!
Traduci in Italiano
Giocato il: 12 luglio 2020 Data della recensione: 12 luglio 2020Handicap: 22.6
Red CourseYellow Course
We hebben geel/rood gespeeld! Het zijn veel lange banen maar ligt er mooi bij. Ontvangst prima en mede door het mooie weer geen grote drukte op de banen! Mooie baan voor een keer tussen door.
Traduci in Italiano
Giocato il: 28 giugno 2020 Data della recensione: 28 giugno 2020Handicap: 22.6
Best Golf & Country Club
Een aardige baan met bos afgewisseld en de greens lagen er helaas niet goed bij! Bruine vlekken erop zonde voor het aanzicht. Behoorlijke drukke dag! Een groot nadeel, weinig natuurlijk geluid helaas veel trein verkeer en vliegtuigen. Als je dit niet had gehad was dit een mooie baan!
Traduci in Italiano
Giocato il: 13 giugno 2020 Data della recensione: 13 giugno 2020Handicap: 22.6
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
Mijn vriend had deze dag op een speciale manier geregeld! Vanaf ontwaken tot en met de baan! Een heerlijke warme dag om te lopen! Het was onze tweede keer hier. Veel afwisseling en ontvangst was heel goed ondanks de covid19. En iets bijzonders mijn putter is kapot. Legde hem neer in het gras dus denk metaal moeheid! En daardoor liet ik ook mijn s liggen maar de mensen ach…
Traduci in Italiano
Giocato il: 30 maggio 2020 Data della recensione: 30 maggio 2020Handicap: 22.6
Noord-Zuid
Golf Noord een hele mooie bosbaan, Zuidm is een open weiland met veel lags apart en sommig zijn daarom moeilijk. Vanuit zuid moet je ver lopen en vooral richting het clubhuis!

Risposta da parte di — 25 giugno 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens op onze Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Traduci in Italiano
Giocato il: 22 maggio 2020 Data della recensione: 24 maggio 2020Handicap: 22.6
Abcoudebaan
Het was ontzettend druk en de mensen zijn snel geïrriteerd. Af en toe even op elkaar wachten in de baan. Maar ja het ontzettend mooi weer! Een ruime baan en wel bijzonder geen vliegtuigen maar dat komt door de Corona tijd!
Traduci in Italiano
Giocato il: 20 maggio 2020 Data della recensione: 22 maggio 2020Handicap: 22.6
't Zelle Wedstrijdbaan
Vriendelijk ontvangst en iedereen is heel relaxed. Geen stijve club en mooie heerlijke omgeving om te spelen! Daarnaast ruim opgezet, mooie greens en alles goed conform de RIVM norm. Unieke puts waarbij je met een hefboom, heel origineel systeem, dat je met je club het hendeltje omhoog kon doen zodat de ballen eruit kwamen. Groot voordeel: niets met je hand hoefde aan te …

Risposta da parte di — 25 maggio 2020

Hartelijk dank voor uw mooie en positieve beoordeling.

Traduci in Italiano
Giocato il: 16 maggio 2020 Data della recensione: 16 maggio 2020Handicap: 22.6
Golfbaan Landgoed Bergvliet
Ondanks de coronatijd lag alles er perfect bij. Bij start krijg je gratis koffie of thee! Bij hol 13 werd er zelfs hamburgers of sate gebarbecued en dit was wel tegen betaling. De banen lagen er goed bij maar wel druk waardoor je wel eens moest wachten. Maar met dit mooie weer geen probleem en weer heerlijk 18 holes gelopen! Blijft een schitterende baan met veel afwisseli…
Traduci in Italiano
Giocato il: 14 maggio 2020 Data della recensione: 16 maggio 2020Handicap: 22.6
Golfcenter SEVE Rotterdam
Was de eerste keer weer na heel lang spelen met 3 zakenrelaties. Buiten de gezelligheid blijft het een moeilijk baan inzake de moeten banen! Maar alles lag er weer goed bij.
Traduci in Italiano
Giocato il: 14 marzo 2020 Data della recensione: 14 marzo 2020Handicap: 22.6
Golfbaan Welschap
Wintergreens en was behoorlijk drassig waardoor je aantal holes niet kon spelen! Wel leuk om de eekhoorns te zien! Tussen de holes wel wat lopen maar met dit weer vandaag niet zo probleem! Zelfs bekende mede Nederlandser op het terras namelijk de oud keeper Waterreus!
Traduci in Italiano
Giocato il: 26 gennaio 2020 Data della recensione: 26 gennaio 2020Handicap: 22.6
Golfbaan de Haenen
Mooi weer om te spelen ondanks zondag toch wel druk. Veel wandelaars door het golfpark! Dit houdt wel op. Kunst is aardig in de baan en dat maakt het speciaal. Laagstaande zon slecht zicht.
Traduci in Italiano
Giocato il: 21 dicembre 2019 Data della recensione: 21 dicembre 2019Handicap: 22.6
Golfbaan De Hooge Rotterdamsche
Ligging goed helaas de snelweg zeer hoorbaar. De banen mooi wat drassig door het weer, veel lopen tussendoor maar goed aangegeven!. De banen goed te bespelen en hee afwisselend. Clubhuis wel zakelijk.
Traduci in Italiano
Giocato il: 11 dicembre 2019 Data della recensione: 11 dicembre 2019Handicap: 22.6
Midden- Brabant Golfclub
Mooie ligging en we speelden op de wintergreens. De banen lagen ondanks de regen van de afgelopen dagen redelijk tot goed erbij! Niet alle banen kunnen spelen maar ondanks de gespeelde banen heerlijk gespeeld.

Risposta da parte di — 31 gennaio 2020

Hallo, Bedankt voor je review en fijn te lezen, dat ondanks het jaargetijde en natte omstandigheden, je alles er goed bij vond liggen. Tot snel!

Traduci in Italiano
Giocato il: 30 novembre 2019 Data della recensione: 30 novembre 2019Handicap: 22.6
de Peelse Golf
We werden ontzettend vriendelijk ontvangen! Mooie lange banen, goede fairways en echte mooie waterpartijen. Maar helaas wel overlast van geluid van de omliggende wegen!
Traduci in Italiano
Giocato il: 24 novembre 2019 Data della recensione: 24 novembre 2019Handicap: 22.6
Combinatie B/CLus BLus C
Een schitterende ligging en mooie banen! Gastvrije borgondische Brabantse land! Eind november waren de greens en de fairways nog in uitstekende conditie! Vooral C heeft uitdagende greens. Het werd schemerig en hebben met een golfbal met licht gespeeld. Het clubhuis heeft een gezellige uitstraling en openhaard! We hadden arrangement met daghap! Heerlijk en vriendelijk pers…

Risposta da parte di — 25 novembre 2019

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en graag tot weerziens. Ingeborg Hes Clubmanager Golfclub Princenbosch

Traduci in Italiano
Giocato il: 9 novembre 2019 Data della recensione: 9 novembre 2019Handicap: 22.6
Markermeer (Blauw)
Mooie boomrijke baan. Ondanks de lichte regen leuk gespeeld en wel veel afwisseling.
Traduci in Italiano
Giocato il: 26 ottobre 2019 Data della recensione: 26 ottobre 2019Handicap: 22.6
Golfbaan Landgoed Bergvliet
Sinds een tijd alhier gespeeld! Mooi weer helpt natuurlijk ook. Het was wel wel druk af en toe wachten tot we konden doorspelen! Blijft een mooie baan met veel afwisseling! Een geluksbal ging zeilend over het water richting de put!
Traduci in Italiano
Giocato il: 26 ottobre 2019 Data della recensione: 27 ottobre 2019Handicap: 22.6
Golfbaan Landgoed Bergvliet
We hebben vaker gespeeld en nu is hole 18 klaar! Leuk om deze te spelen, het blijft een mooie baan was alleen wel druk waardoor we vaak moesten wachten en dan raak je snel uit je spel!
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com