Recensioni di hawissel (3)

visitors_1
7.6
hawissel
Acciaio
Giocato il: 29 gennaio 2019 Data della recensione: 29 gennaio 2019Handicap: 27.7
Atalaya Golf & Country Club
Het was ons eerste bezoek. Vriendelijke ontvangst en uitleg. Mooie baan omgeven door vele vakantie huizen. Gelukkig hadden we een buggy (2 personen met buggy € 128) omdat de afstand naar drivingrange 1km is en de afstand naar hole 1 van de new cours 800m. Eerst een kopje koffie bij de afslag van hole een van de old course. De baan ligt er mooi bij, best moeilijk door sche…

Risposta da parte di Atalaya Golf & Country Club — 30 gennaio 2019

Dank U wel voor de goede beoordeling van Atalaya Golf. Ja, we hebben een nieuwe parking voor 135 autos gebouwd direct naast ons clubhuis. De bouwwerken zijn in een paar maand klaar, deze zijn niet van onze club maar met de bomen aanplanting zijn ze in een jaar niet meer te zien. Greens zijn snel en verschillende fairways zijn "ondulated" om toch golf een beetje kleur te geven. Dank U nogmaals en hopelijk tot snel weerziens. Andrés Sánchez García GM Atalaya Golf.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.6
hawissel
Acciaio
Giocato il: 22 febbraio 2015 Data della recensione: 24 febbraio 2015Handicap: 27.7
Club De Golf Bellavista (Huelva)
De entree is wat rommelig, maar ontvangst vriendelijk. De buggy's staan al voor ons klaar. Eerder starten en na 9 holes lunchen en dan weer verder spelen is geen probleem. Brede fairways, zonder spannende hindernissen. De greens zijn matig onderhouden evenals de tee-boxen. De lunch was prima :-)
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
hawissel
Acciaio
Giocato il: 21 febbraio 2015 Data della recensione: 24 febbraio 2015Handicap: 27.7
El Rompido Golf & Beach Resort
Modern wit gebouw aan de rand van de South course. Lijkt klein voor een baan met 2x18 holes, maar hole 19 zal toch het hotel ernaast zijn. Vriendelijke ontvangst. Lunchen gaat prima. De afstand naar de North is fors, maar goed te doen. Daar is ook een tweede driving range. De North heeft brede fairways, maar voldoende hindernissen om het spannend te houden. Mooie uitzicht…
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com