Recensioni di vorstenl (8)

Condividere
visitors_1
9.1
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 11 agosto 2019 Data della recensione: 12 agosto 2019Handicap: 22.8
Golfbaan Stippelberg
Voor de 3e keer hier gespeeld en de baan wordt alleen maar mooier. Uitdagende holes, prachtige rustige ligging. Geweldige bunkers, echt een aanrader als je van een uitdagende golfbaan houdt. Wij waren van mening, zonder andere banen tekort te doen, dat dit de mooiste baan in de regio is.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 29 settembre 2018 Data della recensione: 5 ottobre 2018Handicap: 22.8
Golf De Thumeries
Hele mooie niet al te moeilijke golfbaan. Greens wel heel uitdagend. Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. We mochten zelfs met 5 in één flight spelen. Echt een aanrader. Zeker in herfst met al die prachtige kleuren.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.9
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 21 aprile 2018 Data della recensione: 23 aprile 2018Handicap: 22.8
clubs_1
Golfbaan De Swinkelsche
Mooie gevarieerde golfbaan, met zeer uitdagende greens. Er mag meer info bij de tee-boxen staan. Aantal maal verrast door verloop baan.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 23 agosto 2017 Data della recensione: 24 agosto 2017Handicap: 22.8
Golfbaan Midden-Brabant
Hele mooie golfbaan, zeer goed onderhouden en prettig om te spelen. Landelijk gelegen en nauwelijks last van verkeer. Afwisselende holes, met veel water, smalle fairways en lastige rough. Je krijgt minder slagen dan je HCP, maar dat heeft met de lengte van de holes te maken, want de baan is niet echt eenvoudig. Maar door de lengte heb je wel de mogelijkheid om een foutje …

Risposta da parte di Golfbaan Midden-Brabant — 27 agosto 2017

Hallo, Een erg positieve reactie, leuk om te lezen. Bedankt daarvoor. Fijn dat je het een hele mooie golfbaan vindt. Ik zal je complimenten doorgeven aan onze greenkeepers. Tot gauw maar weer (hopelijk met een aangepaste course rating, de NGF is inmiddels geweest...)!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 29 luglio 2017 Data della recensione: 5 agosto 2017Handicap: 22.8
Prise d'eau Golf
Geweldig mooie golfbaan, met veel variatie. Onderhoud zeer goed. Ik ben vooral onder de indruk van de greens, groot, snel en veel hoogteverschil. Een echte aanrader!
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 9 luglio 2017 Data della recensione: 9 luglio 2017Handicap: 22.8
Golf Course Bonn - St. Augustin
We hebben gebruik gemaakt van het shortstay arrangement en dat is prijstechnisch zeer interessant. Een hele leuke gevarieerde golfbaan, afwisselende holes, waar wel iets meer water in had mogen zitten. Door de hoogteverschillen speel je af en toe een blinde afslag en ook de doglegs zijn de moeite waard. De baan is niet erg moeilijk te spelen en de playing handicap, vind i…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 29 ottobre 2016 Data della recensione: 30 ottobre 2016Handicap: 22.8
Golf Henri-Chapelle
Een aanrader! Een zeer gevarieerde golfbaan met veel hoogteverschillen. Met name de eerste negen holes zijn super, de tweede negen worden grotendeels op een plateau gespeeld. Een buggy is aan te raden, anders is het een stevige wandeling. Jammer dat er op de teeboxen geen layout van de hole aanwezig is en je het moet doen met je scorecard. Grootste teleurstelling is het e…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
vorstenl
Bronzo
Giocato il: 20 ottobre 2016 Data della recensione: 30 ottobre 2016Handicap: 22.8
Golfpark München Aschheim
Een hele mooie golfbaan, heerlijk rustig gelegen. Gespeeld in de herfst, waardoor de baan af en toe wat drassig was en de greens grof geprikt. Maar met de mooie herfstkleuren erg aantrekkelijk.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com