The Clarens - Golf & Leisure Estate: Beoordelingen

Delen
visitors_1
7.8
th.rambeau
Zilver
Gespeeld op: 20 mei 2022 Beoordelingsdatum: 15 juni 2022Handicap: 13.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
11
The Clarens Golf Course
Parcours d'altitude 1850 mètres, les balles volent bien, links très sauvage, dessiné en gardant l'état naturel du site, les antilopes et mangoustes participent à la magie des lieux. L'entretien est bon, fairways propres et greens excellents, réceptifs et rapides. Quelques trous spectaculaires, club house accueillant avec son feu de cheminée.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
keesdenijs
Staal
Gespeeld op: 28 november 2021 Beoordelingsdatum: 4 december 2021Handicap: 4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
The Clarens Golf Course
Had two rounds on this beautiful course. Personel was hospitable and friendly. The greens were top level. Stimp 9.8 & 10.5. The fairways were recovering well from a dry winter but not great yet. Great views and mountains all around. Wildlife (springbokkies) and birds made it even better. Sadly my caddy gave me some bad putting lines….
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
GiorgioP
Zilver
Gespeeld op: 16 november 2019 Beoordelingsdatum: 16 november 2019Handicap: 24.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Clarens Golf Course
Vandaag 16 november 2019 deze baan gespeeld. We hadden een appartement op het Golf and Trout Estate, waarop ook een aantal van de 18 holes gelegen zijn, namelijk de holes 11 tot en met 17. Via een tunneltje met een hek (electrisch te bedienen) om het wild tegen te houden, zijn de twee delen verbonden. Het clubhuis bevindt zich op het openbare deel en de baan is ook voor n…
visitors_1
6.5
jdresti
Zilver
Gespeeld op: 17 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 17 oktober 2019Handicap: 19
The Clarens Golf Course
Sympathique et tranquille parcours, sans grande originalité mais convenablement entretenu.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.5
beat.michel
Goud
Gespeeld op: 4 november 2018 Beoordelingsdatum: 7 november 2018Handicap: 18
The Clarens Golf Course
In schöner Umgebung gelegen, recht abwechslungsreiche Gestaltung.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.5
uglykid
Goud
Gespeeld op: 11 september 2018 Beoordelingsdatum: 17 september 2018Handicap: 10
The Clarens Golf Course
Mooie baan met goed beschermde greens, niet superlang ook omdat door de hoogte en in de droge periode de baan hard is en dus met veel rol, dus tel maar 15 tot 20% meer afstand voor je slagen, ook mooi uitdagend door het hoogteverschil wat ook niet te extreem is, er kan gespeeld worden zonder caddie aan voor ons Europeanen een prikje, doen dus als je in de trouwens fantast…
visitors_1
7.9
ErnstvanAsseldonk
Staal
Gespeeld op: 13 februari 2018 Beoordelingsdatum: 31 augustus 2018Handicap: 36
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Clarens Golf Course
Zeer mooie club, ik heb hier gespeeld tijdens de vakantie. Geweldige uitzichten vanaf de holes. Erg rustig, wat fijn was als beginner. Tevens de mogelijkheid te lunchen na de eerste 9. Erg gastvrij, zeker voor herhaling vatbaar.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com