Beoordeling door willemjvdlinden over Golf d'Etretat

Algemene indruk8.5
Golf d'Etretat Etretat9.0
Golfbaanonderhoud7.0
Voorzieningen6.0
Clubhuis7.5
Prijs-kwaliteitverhouding8.5
Gastvrijheid8.5
Ligging10
Restaurant8.0
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
8.4
Over de beoordeling
Geschreven op: 4 november 2022Gespeeld op: 22 september 2022Handicap tijdens spelen: 29.5
willemjvdlinden review
Een absolute aanrader! Wat is het hier mooi. De vergezichten zijn adembenemend. Op zich is de baan niet zo heel spannend. Er zijn een paar holes die uitdagend zijn.
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Nuttig?

Antwoord van Golf d'Etretat — 2 december 2022

Thank you for your comments. We keep working hard to improve our course. Best regards
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
willemjvdlinden
willemjvdlinden
11336 punten
Goud
161 / 133,324
{{total}} wereldwijd
84 / 34,741
{{total}} Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
78
Gemiddelde score beoordeling:
7.9
Totaal aantal toegevoegde foto's:
657
Handicap:
29.5
Lid sinds:
15 November 2016
Golfuitrusting:
clubs en een putter
8.4
Over de beoordeling
Geschreven op: 4 november 2022Gespeeld op: 22 september 2022Handicap tijdens spelen: 29.5
Algemene indruk8.5
Golf d'Etretat Etretat9.0
Golfbaanonderhoud7.0
Voorzieningen6.0
Clubhuis7.5
Prijs-kwaliteitverhouding8.5
Gastvrijheid8.5
Ligging10
Restaurant8.0
willemjvdlinden review
Een absolute aanrader! Wat is het hier mooi. De vergezichten zijn adembenemend. Op zich is de baan niet zo heel spannend. Er zijn een paar holes die uitdagend zijn.
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Nuttig?

Antwoord van Golf d'Etretat — 2 december 2022

Thank you for your comments. We keep working hard to improve our course. Best regards
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
willemjvdlinden
willemjvdlinden
11336 punten
Goud
161 / 133,324
{{total}} wereldwijd
84 / 34,741
{{total}} Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
78
Gemiddelde score beoordeling:
7.9
Totaal aantal toegevoegde foto's:
657
Handicap:
29.5
Lid sinds:
15 November 2016
Golfuitrusting:
clubs en een putter
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com