Beoordelingen

8.4
an
Goud
Gespeeld op: 23 mei 2014
Beoordelingsdatum: 27 mei 2014
Handicap: 22.5
Dooks

What an amazing golf course. A lot of wind made it even more challenging. Nice views, fast greens and a beautiful layout. As everywhere in Ireland the people are kind, helpful and nice. It can easily compete with Tralee golf course and the green fee is a lot cheaper. The dunes and slopes are so great not artificial (as in Tralee). A course never to forget.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.9
Goud
Gespeeld op: 22 juli 2013
Beoordelingsdatum: 22 juli 2013
Handicap: 15.9
Dooks

Pas nadat ik een iets betere golfer was dacht ik met weemoed terug aan de ervaring van het spelen op Dooks. Ik wist niet wat een linkscourse was, maar dit is er één die met alle bekende banen de strijd aankan. Volgens mij de moeite waard om in te plannen in een rondje West Coast!

Nuttig?
8.1
D
Zilver
Gespeeld op: 3 juni 2013
Beoordelingsdatum: 23 juni 2020
Handicap: 11.5
Dooks

Harde wind en stortregen. De ideale ingrediënten voor een rondje linksgolf. Als je er toch bent... Hele mooie baan met fijne holes. Zeker een aanrader naast de klassiekers asl Tralee en Ballybunnion.

Nuttig?
8.8
Zilver
Gespeeld op: 23 mei 2013
Beoordelingsdatum: 16 oktober 2013
Handicap: 14.3
Dooks

Dooks is een heerlijke linkscourse nabij Killarney. Wij speelden er in mei met prachtige gele gorse in bloei! Pittige start en de ene hole nog mooier dan de andere. Ligging aan een baai bij Glenbeigh met fantastische vergezichten en uitkijk op bergen! Zie de foto's. Prijs kwaliteit fenomenaal. Must play! Vergeet echter niet een vd banen ballybunion, waterville of tralee t…

4
Nuttig?
7.8
D
Zilver
Gespeeld op: 5 januari 2013
Beoordelingsdatum: 5 januari 2013
Handicap: 14.2
Dooks

Aanrader om te spelen. Zeker met de kortingsvoucher waardoor je Ring of Kerry, Skellig Bay en Dooks voor € 99, - kan spelen.

Nuttig?
7.9
ch
Brons
Gespeeld op: 27 mei 2012
Beoordelingsdatum: 27 mei 2012
Handicap: 5.0
Dooks

A lovely links course that has everything a links to have. A real highlight.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.6
ro
Beginner
Gespeeld op: 26 maart 2012
Beoordelingsdatum: 26 maart 2012
Handicap: 14.4
Dooks

Amazing site course well worth a visit and a worthy challenge on a windy day.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.9
Ka
Goud
Gespeeld op: 30 december 2011
Beoordelingsdatum: 30 december 2011
Handicap: 10.2
Dooks

Schitterende baan op een unieke locatie. Klein smal weggetje ernaartoe, op de parkeerplaats heb je nog niet het idee dat achter het mooie clubhuis deze prachtige baan ligt. Schitterende holes, het echte linksgolf. Zeker spelen!

Nuttig?
8.4
Goud
Gespeeld op: 4 juni 2007
Beoordelingsdatum: 21 december 2020
Handicap: 14.2
Dooks

Dooks GC is situated on the Ring of Kerry between Ballybunion and Waterville Golf Clubs also 2 remarkable golf club. Staff and members members invite the visitors to discover and enjoy the golfcourse and give information if being for the 1st time. Practice facilities available and recommended to use especially when their is a dry spell and the fairways give you additional…

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.7
Brons
Gespeeld op: 22 september 2006
Beoordelingsdatum: 17 november 2020
Handicap: 8.9
Dooks

Wij speelden hier in 2006 een bedrijfstoernooi met 100 collega’s. Single handicap categorie. Fantastisch wat een baan. Maar ook pracht weer. Een echte links course.

Nuttig?