Het Rijk van Nijmegen: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.7
charlottemaat
Staal
Gespeeld op: 26 juni 2022 Beoordelingsdatum: 26 juni 2022Handicap: 32.2
Nijmeegse Baan
Mooie golfbaan in een prachtig stukje Nederland. Ruime keus in banen met 5 volwaardige 9 holes banen.

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 28 juni 2022

Fijn dat u zo positief bent over onze mooie golfbaan! Helemaal verheugd zijn wij over uw beoordeling van uw ronde op Het Rijk van Nijmegen. Bedankt voor uw mooie rapportcijfers, hier is ons hele team trots op. Graag tot snel op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere Rijk banen. met vriendelijke groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
9.0
JosGrisel1964
Goud
Gespeeld op: 17 juni 2022 Beoordelingsdatum: 17 juni 2022Handicap: 31
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Groesbeekse Baan Oost-ZuidGroesbeekse Baan Noord-OostNijmeegse BaanGroesbeekse Baan Zuid-Noord
Vandaag de combinatie Oost-Noord gedaan. Smorgens heerlijk voor de hitte uit. Het is en blijft een prachtige baan. Erg goed onderhouden. Voldoende uitdaging en toch het gevoel hebben dat het goed te doen is. De greens zijn verraderlijk, lezen is een must! De service die je er krijgt maakt het plaatje compleet. Hier moet je gespeeld hebben als golfliefhebber!

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 25 juni 2022

Allereerst hartelijke dank dat u Het Rijk van Nijmegen zo mooi heeft beoordeeld. Wat een schitterende rapportcijfers. Ons hele team is hier super trots op. U bent een echte ambassadeur voor onze baan en de overige Het Rijk Golfbanen. Dank daarvoor en graag tot ziens op Het Rijk van Nijmegen! met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.8
mkolsteeg
Staal
Gespeeld op: 17 juni 2022 Beoordelingsdatum: 17 juni 2022Handicap: 30.7
clubs_1
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Noord-Oost
Wat een cadeau was het weer om vandaag te mogen golfen op Het Rijk van Nijmegen. Banen liggen er echt geweldig bij nu. Niet makkelijk met zeer hoog gras naast de fairways. Met geweldige vergezichten richting Duitsland. En twee dagen geleden (avond) de eerste lus van de Nijmeegse baan gelopen, ook schitterend.
visitors_1
8.9
r.winters
Staal
Gespeeld op: 15 juni 2022 Beoordelingsdatum: 15 juni 2022Handicap: 17.6
Nijmeegse Baan
Vandaag 15 juni de maandelijkse golfdag van onze groep. Prima ontvangst bij receptie. De Nijmeegse baan gelopen. De banen liggen er super bij, die gelegenheid biedt om mooi eindresultaat te halen. Na afloop nog even nagenieten op terras. Een bezoek aan deze baan is zeker aan te bevelen.

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 17 juni 2022

Fijn dat u zo positief bent over Het Rijk van Nijmegen. Helemaal verheugd zijn wij over uw beoordeling van uw ronde op Het Rijk van Nijmegen. Schitterende rapportcijfers, waar ons hele team trots op is. Graag tot snel op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere banen. met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
7.9
michelh
Goud
Gespeeld op: 12 juni 2022 Beoordelingsdatum: 12 juni 2022Handicap: 13.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
Fairways en green goed onderhouden. Greens op Zuid waren minder dan op Noord. Onhandig om grote stukken met lang helmgras in de baan te hebben waardoor veel mensen lang moeten zoeken.
visitors_1
6.9
JasperB
Goud
Gespeeld op: 12 juni 2022 Beoordelingsdatum: 18 juni 2022Handicap: 6.9
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
Voor het eerst gespeeld in Nijmegen. Erg groots en aankomst in clubhuis vond ik niet geweldig. Ver lopen naar tee en range en continue bordjes zoeken om naar de goede hole te gaan. Toch is de baan zelf meer dan prima, al is het met vlagen kort en ingericht op de beginnende / hoge hcp golfer. Duidelijk een greenfee fabriek, maar toch leuk om eens te spelen.

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 28 juni 2022

Hartelijke dank voor uw verslag naar aanleiding van uw golfronde. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij betreuren het dat u uw aankomst niet als geweldig heeft ervaren. Wat een schitterend rapportcijfer hebben wij van u mogen ontvangen voor onze gastvrijheid. Ons hele team is hier super trots op. Voor de volgende keer mag u ons altijd bellen, dan kan onze marshall u wegwijs maken in onze baan. Wij hopen u nog een keer te mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen of op één van de overige Het Rijk Golfbanen. met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.1
russellblewitt77
Staal
Gespeeld op: 12 juni 2022 Beoordelingsdatum: 12 juni 2022Handicap: 13.5
Groesbeekse Baan Oost-ZuidGroesbeekse Baan Noord-OostNijmeegse BaanGroesbeekse Baan Zuid-Noord
The ladies in the pro shop were very helpful. I have now played all loops of 9 holes at Het Rijk Nijmegen, each set of 9 have their own challenges. All very enjoyable and the fairways and greens are immaculately kept. Some of the bunkers have a lot of sand in. The North course has a good variety of holes with undulating fairways. The 8th hole a particular favourite of min…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
mstein31
Brons
Gespeeld op: 4 juni 2022 Beoordelingsdatum: 5 juni 2022Handicap: 15.3
Voor het eerst de Zuid lus gelopen. Baan was goed onderhouden. Mooie en moeilijke baan. Kreeg 3 slagen extra mee dan bij gemiddelde baan. Verder prachtig omgeving. Enige minpunt is paar keer lange stukken lopen tussen de holes. Zeker met de tas op de rug. Personeel is vriendelijk.
visitors_1
9.9
bobo_joel
Staal
Gespeeld op: 2 juni 2022 Beoordelingsdatum: 2 juni 2022Handicap: 43.7
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Noord-OostGroesbeekse Baan Zuid-NoordGroesbeekse Baan Oost-Zuid
Greenkeeping is very Nice and very helpfull. Very nice course!

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 28 juni 2022

Thank you for taking the time as a loyal visitor from Het Rijk van Nijmegen to share your experiences with other golfers. We appreciate it very much. Thank you also for the nice grades with which you have rated the various components. See you soon at the Rijk van Nijmegen. kind regards, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.2
wsnijders6
Brons
Premium
Gespeeld op: 31 mei 2022 Beoordelingsdatum: 6 juni 2022Handicap: 15.7
Nijmeegse Baan
Prima golfdag wilde we afsluiten met een diner in het clubhuis. Achteraf een grote mislukking. Slechte kwaliliteit niet alleen aan onze tafel. We hebben het gemeld en de leidinggevende die avond (31/5) beloofde ermee aan de slag te gaan. Nu dat is zeker nodig! Succes ermee.
visitors_1
8.3
PaoloRoberto
Goud
Gespeeld op: 27 mei 2022 Beoordelingsdatum: 6 juni 2022Handicap: 17.1
Nijmeegse Baan
Baan lag er goed bij. Greens niet echt snel. Brede fairways, bal raak je niet gauw kwijt. Bunkers zand goede kwaliteit, qua onderhoud kan dat beter, Restaurant, bediening en ontvangst top. Enorm gastvrij. Mooie dag gehad.
visitors_1
8.6
hv1993
Staal
Gespeeld op: 6 mei 2022 Beoordelingsdatum: 7 mei 2022Handicap: 21.1
Nijmeegse Baan
Heel enthousiaste receptie en horeca medewerkers. De baan lag er prima bij. Echt een aanrader.

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 12 mei 2022

Hartelijke dank voor uw mooie beoordeling naar aanleiding van uw golfronde op Het Rijk van Nijmegen. Wij stellen dit zeer op prijs en al helemaal wanneer dit ook nog wordt onderstreept met deze mooie rapportcijfers. Graag tot snel. met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.1
willemw
Goud
Gespeeld op: 5 mei 2022 Beoordelingsdatum: 7 mei 2022Handicap: 18.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Nijmeegse Baan
Nice club, well organized, friendly approach of caddies and employees. Very nice course, fitting in the surroundings. First nine holes okay, but a little bit “dull”. Second nine more variation, more doglegs and higher/lower greens. Price on 5 may (thursday) is too high for this course, because the Groesbeekse is more the championshipcourse and more challenging. In the af…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
koos
Goud
Gespeeld op: 22 april 2022 Beoordelingsdatum: 24 april 2022Handicap: 25
Nijmeegse Baan
Onder goede weersomstandigheden lekker gegolfd. De fairways hebben best al wel onder de droogte geleden en het zand op de greens maakt het putten ook niet makkelijk. Toch is het totaal prima geweest.
visitors_1
8.8
Airbase
Brons
Gespeeld op: 18 april 2022 Beoordelingsdatum: 20 april 2022Handicap: 34.1
Groesbeekse Baan Oost-Zuid
2e Paasdag Groesbeek Oost gespeeld, de baan ligt er weer prachtig bij en altijd vriendelijk onthaal bij de receptie en op het terras van het restaurant na afloop. Professioneel personeel. Altijd fijn om op één van de 45 holes te spelen in Groesbeek. We komen graag weer terug!

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 12 mei 2022

Allereerst hartelijke dank dat u Het Rijk van Nijmegen zo mooi heeft beoordeeld. Wat een schitterende rapportcijfers. Ons hele team is hier super trots op. Graag tot snel op Het Rijk van Nijmegen voor een andere lus! met vriendelijke groeten, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
7.3
Birdie-golf-NL
Goud
Gespeeld op: 16 april 2022 Beoordelingsdatum: 3 mei 2022Handicap: 15
Nijmeegse Baan
Na een lange rit aangekomen op het rijk van Nijmegen. Vriendelijk ontvangst, geen baanboekje want de baan zou net zijn veranderd. Faciliteiten ogen mooi, duidelijke targets op de Driving range, chipping green niet gezien. (ook niet echt naar gezocht). De baan zelf voelde wat saai. Met name de PAR 4 holes lijken kopieën van elkaar. Bunkers op vrijwel dezelfde afstand …
visitors_1
8.0
tvdbiezenbos
Brons
Gespeeld op: 9 april 2022 Beoordelingsdatum: 10 april 2022Handicap: 25.2
Mooie baan gezellig restaurant goede bediening? mooie hols met een gezellig uitzicht. Goede parkeer gelegenheid gewoon top!
visitors_1
6.2
Hans Kuiper
Zilver
Gespeeld op: 18 maart 2022 Beoordelingsdatum: 13 april 2022Handicap: 12.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Nijmeegse Baan
We hadden met een groep van 6 twee starttijden op 18 maart geboekt om voor de NGF competitie in te spelen. Op dezelfde dag waren de greens zwaar bezand. Het zand was (nog?) niet ingeveegd en de strooisporen lagen gewoon nog op de green. Eigenlijk kon je niet serieus putten. Niet erg handig als je komt voorspelen. Bij de receptie werd ook niets verteld. We moesten wel he…

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 12 mei 2022

Dank voor het delen van uw ervaringen van uw golfronde op 18 Maart. Wij betreuren het dat door het beluchten en bezanden van de greens uw ronde niet helemaal naar wens was. Normaliter communiceren wij dit naar onze gasten wanneer dit gepland staat maar wij zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. U heeft wel degelijk een gereduceerd tarief betaald. Alle competitie spelers betalen het introductie tarief en niet het normale greenfeetarief. Ik hoop van harte dat u reactie van ons heeft gehad en anders wil ik u vragen u mail nogmaals te sturen naar: receptie@golfbaanhetrijkvannijmegen. nl Wel dank voor uw overige zeer mooie rapportcijfers. Met die in gedachten, gaan wij er zeker van uit dat wij u op een ander moment weer mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Graag tot de volgende keer! met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.1
willemvanderniet
Brons
Gespeeld op: 16 maart 2022 Beoordelingsdatum: 20 maart 2022Handicap: 25
Mooie glooiende golfbaan met de nodige blinde slagen. Bunkers strategisch gelegen en gegeven uitleg per Hole goed. Verder mooie baan om te spelen. Alleen jammer dat de lag-out ervoor zorgt dat je veel moet lopen tussen een aantal holes en van het clubhuis naar de baan. Wel een aanrader om eens te gaan spelen, ik kom zeker terug.
visitors_1
7.8
jaapdv
Goud
Gespeeld op: 23 februari 2022 Beoordelingsdatum: 24 februari 2022Handicap: 15.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Nijmeegse Baan
Tezamen met mijn partner 18 holes op de Nijmeegse baan gelopen. De ontvangst was uiterst vriendelijk en gastvrij. De baan ligt er relatief goed bij, licht glooiend en met veel brede fairways. Toch enkele kanttekeningen; De tee boxen worden gespaard waardoor deze op nogal afwijkende plekken te vinden waren (modderig en kaal). Doordat enkele holes parallel aan elkaar zi…
visitors_1
6.4
versteeg1
Staal
Gespeeld op: 19 februari 2022 Beoordelingsdatum: 28 februari 2022Handicap: 14.7
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Noord-Oost
I've played two days as guest at this course and was surprised in two directions. For the positive part the general entrance was like you expect from a golf course. The people where friendly and the quality of the restaurant was more than good. I liked the driving range as there was enough space to really hit your driver. Regarding the golf course itself I'm less positive…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
M.vanAalsburg
Goud
Gespeeld op: 16 januari 2022 Beoordelingsdatum: 16 januari 2022Handicap: 9.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Nijmeegse Baan
Hier wel eens vaker gespeeld mooie baan wel nat maar dat is te verwachten. Vriendelijke personeel, toch een take-away voor een biertje en bitterbal maar ook maaltijden voor thuis top.

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 18 januari 2022

Leuk dat wij u afgelopen zondag hebben mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Fijn dat uw ronde goed is bevallen en dat u dat tot uiting laat komen via de mooie rapportcijfers. Hiervoor hartelijke dank. Goed om te horen dat u onze take away bar heeft kunnen vinden en daar nog heeft genoten van een biertje en bitterballen! Graag tot een volgende keer op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere Rijk Golfbanen. met vriendelijke groeten, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.4
nanneprevo
Staal
Gespeeld op: 15 januari 2022 Beoordelingsdatum: 16 januari 2022Handicap: 26.4
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Oost-Zuid
Ondanks het het mijn "thuisclub" is golf ik regelmatig (afgelopen zomer) op verschillende banen in binnen en buitenland (spanje). Tov de binnenlandse banen durf ik met een gerust hart te stellen dat de lussen op deze golfclub een lust is om op te lopen. De variatie is van dien aard dat het continu lijkt of ik op een andere club loop.

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 18 januari 2022

Wat een schitterende beoordeling van onze baan naar aanleiding van uw golfronde van afgelopen zaterdag. Hartelijke dank dat u de moeite heeft willen nemen om uw ervaringen te delen met andere golfers. U bent een echte ambassadeur voor onze baan en de overige Het Rijk Golfbanen. Bedankt voor het geweldige compliment! Ons hele team is hier super trots op. Wij wensen u weer een fijn golfjaar op Het Rijk golfbanen toe! Graag snel tot ziens. Sterre van Oss Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.3
dick_golfy
Goud
Gespeeld op: 31 december 2021 Beoordelingsdatum: 31 december 2021Handicap: 13.4
Groesbeekse Baan Noord-Oost
Vandaag weer eens op het Rijk van Nijmegen gegolfd en wel de Groesbeekse Noord Oost. Prachtige baan met voldoende uitdagingen en voor 31 december een heerlijke temperatuur (14 graden). Heerlijke golfdag gehad en we komen hier zeker nog eens terug want het lag er zelfs voor de winter prima bij?

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 5 januari 2022

Leuk dat wij u afgelopen December hebben mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Fijn dat u heeft genoten van onze Groesbeekse baan. Heel bijzonder was de aangename tempratuur in December. U heeft de ronde mooi beoordeelt, hiervoor hartelijke dank. Graag tot een volgende keer op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere Rijk Golfbanen. met vriendelijke groeten Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.1
hvwijk
Staal
Gespeeld op: 30 december 2021 Beoordelingsdatum: 2 januari 2022Handicap: 38
9 holes op GB zuid gespeeld. Speel altijd graag zuid om de uitdaging en de hoogte verschillen. Ondanks de regen van de afgelopen tijd zag de baan er goed uit. Lounge gezellig koffie kunnen drinken. (toen het nog mocht) hopelijk kan het ook snel weer).

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 5 januari 2022

Hartelijke dank dat u als trouw bezoeker van Het Rijk van Nijmegen onze baan weer mooi heeft beoordeeld. Wij stellen het zeer op prijs. Dank ook voor de mooie cijfers waarmee u de verschillende onderdelen heeft gewaardeerd. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze horeca! Op dit moment kunt u terecht bij ons take away loket voor een koffie. Graag tot snel op Het Rijk van Nijmegen. met vriendelijke groeten, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
6.7
janwillem3
Goud
Gespeeld op: 19 december 2021 Beoordelingsdatum: 19 december 2021Handicap: 12.2
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
Het verschil tussen Nunspeet en Nijmegen was er vroeger eigenlijk niet. Tegenwoordig is er een gapend gat. Nunspeet is goed bespeelbaar op dit moment, behoorlijke greens Bij Nijmegen niets van dit alles. De baan is erg nat, geen enkele teebox is in gebruik. De greens zijn hobbelig en traag. De cups van de holes zijn uitgedroogd. Om te huilen dus. En dat terwijl ze beide o…

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 20 december 2021

Dank voor het delen van uw ervaringen van uw golfronde van gisteren. Wij betreuren het dat door de natheid van de baan uw ronde niet helemaal naar wens was. Door het overweldigende aanbod van het golfspel besparen wij graag de teebox in deze periode. Wel dank voor uw overige zeer mooie rapportcijfers. Met die in gedachten, gaan wij er zeker van uit dat wij u op een ander moment weer mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Graag zien wij u een keer in de zomer terug, zodat u onze baan in topconditie kan spelen. Tot dan. met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.5
h.enschede
Brons
Gespeeld op: 15 november 2021 Beoordelingsdatum: 15 november 2021Handicap: 15.9
Groesbeekse Baan Noord-Oost
Vooral oost is een supermooie gesitueerde baan met leuke uitdagende holes. Ligt wel ver van clubhuis, maar ja met 45 holes kan niet alles dichtbij liggen.
visitors_1
8.9
wgeerlig
Brons
Gespeeld op: 14 november 2021 Beoordelingsdatum: 17 november 2021Handicap: 14.2
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Oost-Zuid
Nijmeegse lus gespeeld. Goede baan conditie gezien de tijd van het jaar. Greens snel, helaas wel veel niet herstelde pitchmarks.
visitors_1
7.6
h.enschede
Brons
Gespeeld op: 14 november 2021 Beoordelingsdatum: 15 november 2021Handicap: 15.9
Nijmeegse Baan
Niet uitdagend genoeg voor de €75 die verlangd wordt.

Antwoord van Het Rijk van Nijmegen — 22 december 2021

Dank voor het delen van uw ervaringen van uw golfronde van afgelopen November. Wij betreuren het dat u onze baan niet uitdagend genoeg heeft ervaren met betrekking van uw betaalde greenfee.. Wel dank voor uw overige zeer mooie rapportcijfers. Wij adviseren u om de volgende keer onze groesbeekse baan te reserveren. Met die in gedachten, gaan wij er zeker van uit dat wij u op een ander moment weer mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Tot dan. met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
visitors_1
8.3
Eduard1951
Goud
Gespeeld op: 10 november 2021 Beoordelingsdatum: 11 november 2021Handicap: 16.3
clubs_1
Groesbeekse Baan Noord-Oost
Vandaag Groesbeekse lussen gespeeld. Vooraf waren we niet gewaarschuwd dat we de winter teeboxen moesten gebruiken dus de toch al korte baan speelde nog korter. Het weer was fantastisch, de fairways perfect. Veel pitchmarks op de greens. De greens waren zacht en wisselend in snelheid. Maar toch een heerlijke dag met redelijke scores. We komen graag terug voor de andere lu…
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com