Golfclub Riel: Beoordelingen

Meest recente
Meest populaire
visitors_1
7.8
kermanspaul
Brons
Gespeeld op: 14 juli 2022 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2022Handicap: 10.5
Golfclub Riel
Leuke baan met de nodige moeilijkheden. Greens goed onderhouden. Clubhuis mooi met leuk personeel.
visitors_1
8.1
p braun
Zilver
Gespeeld op: 2 juli 2022 Beoordelingsdatum: 6 juli 2022Handicap: 16.5
Golfclub Riel
Verrassend leuke baan. Toch maar 18 holes gelopen met de gedachte nu kennen we de baan een beetje. Maar de 2e 9 waren beduidend slechter dan de 1e. Leuke uitdagende baan. Je kan je geen fouten veroorloven. Komen zeker nog eens terug.
visitors_1
8.3
krakkenator
Goud
Gespeeld op: 23 juni 2022 Beoordelingsdatum: 11 juli 2022Handicap: 27.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
8
Golfclub Riel
deze baan bevat 1xpar5,2xpar4 en rest par 3. Een aardige driving range met speciale targets. Goed onderhouden. Enigste minpuntje (als het dat al is) sommige banen lagen zeer kort opeen. Waterpartijtjes en smalle fairways zijn hier aanwezig.
visitors_1
8.0
annendannygolf@hotmail.com
Goud
Gespeeld op: 23 juni 2022 Beoordelingsdatum: 11 juli 2022Handicap: 34.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
8
Golfclub Riel
een 9-holes baan met 1 par5,2 par4 en 6 par 3's. Een zeer leuke driving range met vele mooie targets. De baan ligt er goed onderhouden bij maar sommige holes liggen wel zeer dicht opelkaar, er zijn enkele waterpartijtjes en soms een wel zeer smalle fairway.
visitors_1
7.8
lorenz.werts
Zilver
Gespeeld op: 26 april 2022 Beoordelingsdatum: 28 april 2022Handicap: 13.5
Golfclub Riel
Mooie en vooral lastige 9-holes baan. Voor het oefen van het korte werk is dit een prima plek. Goed verzorgd, prima faciliteiten en net clubhuis.
visitors_1
8.3
wimbrillenman4
Brons
Gespeeld op: 20 maart 2022 Beoordelingsdatum: 20 maart 2022Handicap: 29.8
Golfclub Riel
Op de vroege zondagochtend met Karin ontspannen 18 holes gegolfd. Eerste bezoek, dus altijd lastig. Prima onderhouden goed lopende greens. Soms goed oppassen voor afzwaaiers golvers tegemoetkomende holes. Vriendelijke en behulpzame bediening in clubhuis (bedankt Niels).
visitors_1
7.6
rein.constant
Brons
Gespeeld op: 12 januari 2022 Beoordelingsdatum: 14 januari 2022Handicap: 36
Golfclub Riel
Relaxte sfeer, lekker weer en een fijne baan. In de winter lijkt het iets minder onderhouden.
visitors_1
9.1
vanacht
Zilver
Gespeeld op: 17 november 2021 Beoordelingsdatum: 19 november 2021Handicap: 13.7
Golfclub Riel
Prachtig gelegen golfbaan in de natuur. Schitterende zelden zulke goed onderhouden greens gezien. Mooie uitdagende baan.
visitors_1
7.8
info935
Goud
Gespeeld op: 4 mei 2021 Beoordelingsdatum: 27 december 2021Handicap: 18.7
Golfclub Riel
Een leuke golfbaan in Geldrop. Met een redelijke parkeerplaats en een goed clubhuis. Een drivingrange met daarbij een bekende golfschool. Je treft hier een 9-holes golfbaan aan. Prachtige accommodatie. Mooie fairways, greens en waterpartijen. Ik heb hier een paar keer gespeeld en heb hier goede herinnering aan. Het clubhuis met terras is goed en de bediening vriendelijk.
visitors_1
7.8
TonBri
Goud
Gespeeld op: 2 mei 2021 Beoordelingsdatum: 5 mei 2021Handicap: 31.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfclub Riel
Voor de tweede keer hier gespeeld, nu als 3-bal. Het is een leuke baan met enkele waterpartijen en hinderlijke bunkers. De fairways en greens liggen er prima bij. Helaas kunnen we vandaag alleen 9 holes lopen en is de horecagelegenheid nog steeds verplicht gesloten, maar ondanks kunnen we toch genieten van de baan en het golfen, maar missen wel het afsluitende drankje.
visitors_1
8.6
j.verbossen
Staal
Gespeeld op: 22 december 2020 Beoordelingsdatum: 22 december 2020Handicap: 15.6
Golfclub Riel
Prachtig gelegen oude bosbaan met 9 holes.
visitors_1
7.9
frankpas
Goud
Gespeeld op: 27 november 2020 Beoordelingsdatum: 3 december 2020Handicap: 22
Golfclub Riel
GC Riel is een leuke 9 holes baan, die veel uitdaging biedt voor de golfer van elk niveau. Zeker met de aanpassingen die begin 2020 zijn doorgevoerd is de baan nog uitdagender geworden dan hij al was. De fairways zijn veelal smal en de greens klein, waardoor precisie in je slagen nodig is. Hier en daar is er water dat in het spel komt als je minder nauwkeurig slaat. Een m…
visitors_1
8.2
tonnyverbiesen
Brons
Gespeeld op: 19 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap: 16
Golfclub Riel
Uitdagende goed verzorgde 9 holes baan. Drivingrange is wat kort maar uitdagend ingericht. Baan bied ook voor lage handicaps ruim voldoende uitdagingen.
visitors_1
7.4
johan.schrijver
Goud
Gespeeld op: 28 augustus 2020 Beoordelingsdatum: 28 augustus 2020Handicap: 21.5
Golfclub Riel
Op zich vind ik 9 holes banen minder interessant. De weg van het clubhuis naar hole 1 is langs de driving range en het sportpark (tennis en hockey). De baan lag er goed verzorgd bij. ook was er gedacht aan de kleine fijnheden. Dit allemaal dankzij Jan! Een nette baan maar wel met veel par 3's. Dus leuk om een keer te lopen.
visitors_1
7.8
TonBri
Goud
Gespeeld op: 31 juli 2020 Beoordelingsdatum: 31 juli 2020Handicap: 31.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfclub Riel
Leuke compacte 9 holes baan, die voor 18 holes twee maal gelopen kan worden. De tee's, greens en fairways liggen er mooi bij. Op 6 van de 9 holes is er water in het spel en enkele bunkers liggen zeer verraderlijk rond de green en dat maakt de baan uitdagend. Ondanks deze tropische zomerdag (32+°) is het toch een mooi rondje om te doen. Je moet wel voldoende water meeneme…
visitors_1
7.5
jan605
Brons
Gespeeld op: 31 juli 2020 Beoordelingsdatum: 31 juli 2020Handicap: 30.9
Golfclub Riel
Op de heetste dag van 2020 hier gespeeld. Heel compacte 9-holes baan. Uitdagende baan met vele waterpartijen, zowel voor het korte spel en ik voor de longhitters. Goed onderhouden groene en fairways.
visitors_1
7.5
jan605
Brons
Gespeeld op: 31 juli 2020 Beoordelingsdatum: 31 juli 2020Handicap: 30.9
Golfclub Riel
Op de heetste dag van 2020 hier gespeeld. Heel compacte 9-holes baan. Uitdagende baan met vele waterpartijen, zowel voor het korte spel en ik voor de longhitters. Goed onderhouden groene en fairways.
visitors_1
8.6
nawah22
Staal
Gespeeld op: 22 juni 2020 Beoordelingsdatum: 22 juni 2020Handicap: 47
Golfclub Riel
Fijne club goed onderhouden.
visitors_1
7.5
fbmmartens
Zilver
Gespeeld op: 15 juni 2020 Beoordelingsdatum: 18 juni 2020Handicap: 38.3
Golfclub Riel
Mooi gelegen golfbaan, alleen jammer van het omgevingsgeluid van de weg naar Eindhoven. De overlast van de ganzen is behoorlijk, vooral op de banen bij het water, dus goed uitkijken waar je loopt. Verder, een leuke baan om regelmatig terug te komen.
visitors_1
8.3
ThijsvanKeulen
Goud
Premium
Gespeeld op: 5 juni 2020 Beoordelingsdatum: 29 juni 2020Handicap: 9.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
13
Golfclub Riel
Leuke 9 holes baan die heel goed uit de lockdown is gekomen. Driving range met nieuwe ballen en vele targets. Uitdagende 6 holes Pitch en putt waar óók de gevorderde speler niet makkelijk een parretje scoort. 9 holes baan met nieuwe vijver op hole 7 waardoor óók deze hole weer moeilijker is geworden... veel succes om hier je handicap te lopen👍.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com