Hooge Graven Golfclub Ommen: Beoordelingen

  • Toon alle banen
  • 18 Holes (430)8.2
  • 9 Holes Par 3 (66)7.7
visitors_1
Gespeeld op: 8 december 2020 Beoordelingsdatum: 20 december 2020Handicap: 15.3
clubs_1
18 Holes
Op hole 1 tot en met 7 waren wintergreens, terwijl de normale greenfee werd berekend. De receptie was niet open, waardoor aanmelding bij restaurant was. Mooie baan, maar de prijs- kwaliteit was door de wintergreens onvoldoende.
visitors_1
8.3
ahwoudenberg
Staal
Gespeeld op: 19 november 2020 Beoordelingsdatum: 24 november 2020Handicap: 14.5
18 Holes
Ik heb deze baan nu twee keer gespeeld en vindt het een prachtige mooie en uitdagende baan. Het is een bosbaan en dat was goed merkbaar. Toen ik er gespeeld heb was er veel wind en dat was op de meeste holes niet te merken. De fairways en greens zijn goed onderhouden.
visitors_1
8.4
Fredje_S
Zilver
Gespeeld op: 4 november 2020 Beoordelingsdatum: 10 november 2020Handicap: 18.7
18 Holes
Mooie en goed onderhouden golfbaan met moeilijke, smalle holes dus genoeg uitdaging. Prima oefenfaciliteiten. de ligging is alleen wat verwarrend voor de navigatie. Komen hier zeker nog een keer terug.
visitors_1
Gespeeld op: 1 november 2020 Beoordelingsdatum: 1 november 2020Handicap: 11
18 Holes
Mooie baan, lastig te spelen, vooral in het bosrijke deel. Grens hebben wel wat te lijden van dollarspot. Wel jammer dat de grens pas later in de ochtend werden gesweept.
visitors_1
8.9
bfdam1970
Staal
Gespeeld op: 29 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 3 november 2020Handicap: 11.3
18 Holes
Zeer mooie en goed onderhouden baan! Ook in deze tijd van het jaar na veel regen. Geen makkelijke baan door smalle holes door de ligging in het bos. Een uitdaging om je handicap te halen. Kom graag een keer terug. Baan is moeilijk bereikbaar via navigatie. Daarom lagere beoordeling voor ligging.
visitors_1
8.4
acjtaal
Zilver
Gespeeld op: 28 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 29 oktober 2020Handicap: 15
clubs_1
18 Holes
Zeer goed onderhouden golfbaan, zonder pretenties en voor ieder niveau. Uitdagend genoeg om een heel leuke middag te hebben. Zeer vriendelijke ontvangst en Marshalls. In combinatie met een overnachting/diner bij hotel de zo’n een aanrader om tijdens COVID maatregelen toch er even helemaal uit te zijn.
visitors_1
8.0
sonja38
Brons
Gespeeld op: 26 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 2 november 2020Handicap: 17.2
18 Holes
Heerlijke baan om te spelen. Gastvrije ontvangst. Goede keuken.
visitors_1
Gespeeld op: 25 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 25 oktober 2020Handicap: 26.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 Holes
Mooie bosbaan met leuke wandelingen naar de volgende hole. Bos, hei, zandverstuivingen, water. Alles is er. Zeer lange holes in fraaie uitdagende vormen. Uitstraling clubhuis beetje eenvoudig, greens aangetast door dollarspot en fairways soms nog steeds hard en kalig. Maar al met al, zeer de moeite waard!

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 27 oktober 2020

Beste Tom, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie weer spoedig te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.9
jophellegers
Brons
Gespeeld op: 15 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 15 oktober 2020Handicap: 30.3
clubs_1
clubs_1
18 Holes
De 18 holes golfbaan is erg ruim opgezet met hele leuke en mooie holes. De kwaliteit en het onderhoud van de baan is erg goed. Snelle greens, goede bunkers en uitstekende fairways. De omgeving van de baan is erg mooi. De herfstkleuren zorgde voor een prachtig aanzicht. Het was rustig in de baan en op de club wat zorgde voor veel ontspanning en een prettige tijd. Vanwege…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 16 oktober 2020

Beste Job, Bedankt voor de mooie beoordeling! En wat leuk dat jullie weer bij ons komen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.6
maarten234
Goud
Gespeeld op: 15 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 15 oktober 2020Handicap: 5.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 Holes
Prachtige baan met zeer goed onderhoud en uitdagende holes. Mooie doorkijkjes en goed in het landschap verwerkt. Nu, in oktober, is het nog net iets te vroeg voor de herfstkleuren maar dat hindert niet want we hebben genoten van deze baan. De marshall verwelkomde ons met een mooi gezegde “het bos neemt en het bos geeft, maar soms neemt het bos meer dan het geeft”. Wijze u…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 16 oktober 2020

Beste Maarten, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie weer spoedig te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.0
madelon5
Goud
Gespeeld op: 12 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 15 oktober 2020Handicap: 29.3
18 Holes
Hooge Graven is een prachtige bosbaan in het Overijsselse land. Parkachtige holes, strategische waterpartijen, veel doglegs, grote bunkers en snelle greens, het is er allemaal. Zo diep in Overijssel is het toch vreemd dat je op een aantal holes de snelweg hoort, dat verwacht je niet. Groot parkeerterrein en vriendelijk personeel in een mooi clubhuis. Absoluut de moeite v…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 15 oktober 2020

Beste Madelon, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie spoedig weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.2
mpaehlig
Goud
Gespeeld op: 12 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 13 oktober 2020Handicap: 8.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 Holes
Prachtige baan. Rit en hoge cijfers zeker waard. Mooie holes die vragen om een tactische benadering en zeker niet altijd om een driver. Midden fairway is absolute bonus. De aanschaf van een baanboekje is een goede investering om beeld te krijgen van landingsgebieden en op de fairway staande bomen. Veel fraaie herfstkleuren maar ook in de andere seizoenen zeker de moeite w…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 15 oktober 2020

Beste Martijn, Bedankt voor de mooie beoordeling, en nogmaals gefeliciteerd met je overwinning! Mochten jullie nog een baan zoeken om jullie finale te spelen dan stellen wij onze golfbaan beschikbaar! Met vriendelijke groeten, Team Hooge Graven
visitors_1
Gespeeld op: 3 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 4 oktober 2020Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
18 Holes
Baan ligt in een mooie en rustige omgeving. De holes liggen voornamelijk in een bebosde omgeving. Tees fairways en greens waren in prima conditie. De baan is overwegend vlak en heeft de nodige doglegs die het de golfer moeilijk proberen te maken. Dit in combinatie met de bebossing soms waterhindernissen, bunkers en de lengte van de baan zijn er genoeg uitdagingen voor de …

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 6 oktober 2020

Beste jvmosel, Bedankt voor de mooie beoordeling! We staan voor jullie klaar als jullie weer bij ons komen spelen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.6
EasyGolfer
Zilver
Gespeeld op: 2 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 4 oktober 2020Handicap: 10.6
18 Holes
Wat een mooie golfbaan, een combinatie vanprachtige bosholes en parkholes. Greens en fairways top onderhouden.. een echte aanrader.

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 6 oktober 2020

Beste Easy golfer, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie spoedig weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
Gespeeld op: 27 september 2020 Beoordelingsdatum: 28 september 2020Handicap: 19.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
18 Holes
Op een mooie zondag in september speelden we met SingleGolfers een event op deze prachtige bosbaan. Na onze ervaring van 2018 kwamen we graag terug. De baan is prachtig, mooi (en rustig) gelegen en afwisselend. Helaas is er wat schade door kraaien, dat is jammer. De ontvangst maar ook horeca was goed en gastvrij. Aansluitend heerlijk gegeten met de groep. Een mooi gerech…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 29 september 2020

Beste Jolanda, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen dat singlegolfers volgend jaar weer gebruik gaat maken van onze baan en we jullie weer een mooie dag mogen bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
Gespeeld op: 25 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap: 16
18 Holes
Mooie uitdagende baan in bosrijke omgeving. De bossen zijn goed uitgedund en er is maar weinig onkruid of kleine beplanting zodat je bij afslagen die in de bosranden komen de ballen kunt terugvinden en spelen. Holes wisselen elkaar mooi af in lengte en moeilijkheids graad.

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 29 september 2020

Beste Tonny, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie weer spoedig te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
7.9
peterberger
Brons
Gespeeld op: 23 september 2020 Beoordelingsdatum: 23 september 2020Handicap: 24.1
18 Holes
Mooie baan, wel erg druk op woensdagmiddag, sommige fairways hebben de nodige kale plekken, greens zien er goed uit, niet al te snel. Prijs-kwaliteit is uitstekend.

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 25 september 2020

Beste Peter, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie weer spoedig te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
Gespeeld op: 19 september 2020 Beoordelingsdatum: 23 september 2020Handicap: 17.3
18 Holes
Prachtige uitdagende baan die goed onderhouden is en ligt in een schitterende bosrijke omgeving.

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 23 september 2020

Beste Wim, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hopen u spoedig weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
7.8
bert4u
Zilver
Gespeeld op: 18 september 2020 Beoordelingsdatum: 21 september 2020Handicap: 23.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
18 Holes
Zeer vriendelijke ontvangst bij de (kleine) receptie en zeker ook door de caddiemaster. Het is een prachtig gelegen baan met een aantal ruime holes en een aantal smallere bosbaan holes, daar is nauwkeurigheid vereist. De meeste holes zijn redelijk echter vergevingsgezind. Helaas waren nogal wat teeboxen slecht onderhouden en heeft men in de baan last van dassen (?) die de…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 22 september 2020

Beste Bert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Momenteel hebben wij last van kraaien die zorgen voor schade op de baan. Misschien leuk om het onderstaande artikel te lezen. https://www. destentor. nl/ommen/de-geur-van-salami-verjaagt-vervelende-beestjes-uit-de-grasmat-van-deze-golfclub-in-ommen~afb9898a/? referrer=https%3A%2F%2Fwww. google. com%2F Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
7.0
pauline abbas
Zilver
Gespeeld op: 18 september 2020 Beoordelingsdatum: 23 september 2020Handicap: 7
18 Holes
Prachtige omgeving, bijzonder vriendelijk ontvangen. Beetje pech met de baan. Baan was non-q en dat was helaas niet van te voren vermeld.

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 23 september 2020

Beste Pauline, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hopen u spoedig weer te mogen ontvangen op een die qualifying is! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.8
n.voorbraak
Staal
Gespeeld op: 13 september 2020 Beoordelingsdatum: 13 september 2020Handicap: 14.5
clubs_1
18 Holes
Zeker één van de mooiste golfbanen waar ik ooit op gespeeld hebt. Wij vonden de Marshall erg vriendelijk en heel goed zijn werk doen. Onderhoud van de baan was heel goed. Klein minpuntje was de driving range beetje krap(o. a vanwege de drukte).

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 15 september 2020

Beste n. voorbraak, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hopen u spoedig weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
7.8
Erik vW
Brons
Gespeeld op: 13 september 2020 Beoordelingsdatum: 23 september 2020Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 Holes
We hadden een arrangement geboekt. Prima ontvangst en er werd niet moeilijk gedaan over andere wensen (andere hoofdgerechten dan aangeboden, vegetarisch). Vriendelijk personeel. Aantal slecht geharkte bunkers en pitchmarks op de greens was wel veel helaas. De holes in het bos zijn interessanter dan de "buiten"-holes (3,4,5,6 en 7).

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 23 september 2020

Beste Erik, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie weer spoedig te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
7.7
Peter.W
Goud
Gespeeld op: 11 september 2020 Beoordelingsdatum: 14 september 2020Handicap: 13.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
18 Holes
Opnieuw HG gespeeld en positieve ervaring. Fairways hebben last gehad van engerlingen en waren hier en daar beschadigd. Greens waren niet te snel en enig onderhoud kan geen kwaad, verder goede ervaring en uitdagende volwassen baan gespeeld, we komen nogmaals terug🏌️‍♀️🏌️‍♀️👍👍.

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 15 september 2020

Beste Peter, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wellicht leuk om het onderstaande artikel te lezen. https://www. destentor. nl/ommen/de-geur-van-salami-verjaagt-vervelende-beestjes-uit-de-grasmat-van-deze-golfclub-in-ommen~afb9898a/? referrer=https%3A%2F%2Fwww. google. com%2F Met vriendelijke groet, Niek Vreeman
visitors_1
7.9
Fox59
Brons
Gespeeld op: 11 september 2020 Beoordelingsdatum: 26 september 2020Handicap: 18.3
18 Holes
Mooie baan met de nodige moeilijkheden. Oefenfaciliteiten kunnen een upgrade gebruiken. Kleine pitching green en putting green in verlengde hole 9 gaven mij een wat onveilig gevoel. Qua gastvrijheid is de baan top!

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 29 september 2020

Beste Fox59, Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen jullie weer spoedig te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.9
dvg
Staal
Gespeeld op: 6 september 2020 Beoordelingsdatum: 9 september 2020Handicap: 26.9
18 Holes
Prachtige baan, holes afwisselend tussen hoge eiken, heidevelden en zandvlakten. Uitstekend onderhouden en een uiterst vriendelijke caddiemaster die je ervoor zorgt dat je direct je welkom voelt. Wij komen zeker terug!

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 10 september 2020

Beste dvg, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Mooi om te lezen dat we u weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
9.0
Harry1
Zilver
Gespeeld op: 6 september 2020 Beoordelingsdatum: 6 september 2020Handicap: 30
clubs_1
9 Holes Par 3
Een weekendje in de buurt en daarom solo de par 3 baan gespeeld. Mijn echtgenote is traditioneel mijn caddy over 9 holes. Afstanden tussen 73 en 128 meter, recht toe recht aan met een aardig aantal bunkers. Bepaal de juiste clubkeuze, zo en dan te ver geslagen, en houd het kaarsrecht. Baan lag er over algemeen goed bij. Geen pitch marks gezien op de mooi egale greens. Twe…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 8 september 2020

Beste Harry, Bedankt voor de mooie beoordeling onze par 3 is ook dit jaar gerenoveerd. We hopen jullie spoedig weer te mogen ontvangen ondanks de afstand! Met vriendelijke groet,
visitors_1
8.9
janwillem3
Goud
Gespeeld op: 5 september 2020 Beoordelingsdatum: 5 september 2020Handicap: 12.2
18 Holes
Een van de parels van het Oosten. Zeker de tweede negen zijn een uitdaging. Echt een spelers baan. Vele uitdagingen. Een goede dag is noodzakelijk. Heeft net als bijna alle banen in het Oosten last van de droogte. Naast de fairway is de grond kogelhard en gevaarlijk vanwege scheuren en oneffenheden.

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 8 september 2020

Beste Jan Willem, Bedankt voor de mooie beoordeling. We hopen je spoedig weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet,
visitors_1
7.5
Miga
Goud
Gespeeld op: 5 september 2020 Beoordelingsdatum: 8 september 2020Handicap: 10.8
clubs_1
clubs_1
18 Holes
Gekozen voor een ARRANGEMENT 3 Voor € 80,00 per persoon op deze baan ontvangst met koffie/thee met een gebakje naar keuze,18 holes greenfee Hapjes bij binnenkomst 3-gangen menu ontvangst prima Alleen werd er niet gezegd dat we op hole 10 starten dan op hole 1! Dus moesten weer naar de andere kant van de baan lopen! Prachtige baan met de hei in bloei, hole 10 T/m 18 is…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 8 september 2020

Beste Miga, We betreuren te lezen dat we kwa gastvrijheid niet aan alle verwachtingen hebben voldaan. We hopen in de toekomst toch op een herkansing om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.3
ira850
Zilver
Gespeeld op: 4 september 2020 Beoordelingsdatum: 5 september 2020Handicap: 20
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 Holes9 Holes Par 3
Prachtige bosbaan. Eerst rondje par 3 gedaan. Zeer goed voor het korte spel. Leuke holes, verschillende afstanden en uitdagingen. Bij hole 2 lag ik in de bunker en moest ik richting tee van andere hole spelen waar mensen stonden. Misschien is een net er tussen handig voor de veiligheid, ik durfde niet vol te slaan hierdoor. Maar lag er prima bij! Daarna de eerste 9 gespe…

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 8 september 2020

Beste Ira, Wat leuk dat jullie onze pas gerenoveerde par 3 baan als leuk hebben ervaren. We gaan je tip mbt het net bespreken. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
visitors_1
8.2
Hop
Brons
Gespeeld op: 4 september 2020 Beoordelingsdatum: 4 september 2020Handicap: 18.5
18 Holes
mooie baan, goed onderhouden en gastvrij ontvangen door caddiemaster en horeca. Een heerlijke golfdag gehad!

Antwoord van Hooge Graven Golfclub Ommen — 8 september 2020

Beste Hop, Bedankt voor de mooie beoordeling, we hopen je spoedig weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hooge Graven
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com