Beoordeling door corgolf over Sportpark Hoenderdaal Utrechtse Heuvelrug

Algemene indruk8.0
Sportpark Hoenderdaal Utrechtse Heuvelrug Hoenderdaal8.0
Golfbaanonderhoud9.0
Voorzieningen9.0
Clubhuis8.0
Prijs-kwaliteitverhouding7.0
Gastvrijheid9.0
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
8.2
Over de beoordeling
Geschreven op: 6 november 2018Gespeeld op: 5 november 2018Handicap tijdens spelen: 28
corgolf review
Goed onderhouden greens, ondanks de droogte. Bladeren en snoeiafval eerder verwijderen. Zeker voor een wedstrijd.
clubs_1
clubs_1
Nuttig?

Antwoord van Sportpark Hoenderdaal Utrechtse Heuvelrug — 7 november 2018

Bedankt voor je review. Je punt is inmiddels besproken met de Ridder.
corgolf
corgolf
303 punten
Staal
17,278 / 133,348
{{total}} wereldwijd
6,450 / 34,750
{{total}} Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
1
Gemiddelde score beoordeling:
8.0
Totaal aantal toegevoegde foto's:
2
Handicap:
28
Lid sinds:
6 November 2018
Home course :
8.2
Over de beoordeling
Geschreven op: 6 november 2018Gespeeld op: 5 november 2018Handicap tijdens spelen: 28
Algemene indruk8.0
Sportpark Hoenderdaal Utrechtse Heuvelrug Hoenderdaal8.0
Golfbaanonderhoud9.0
Voorzieningen9.0
Clubhuis8.0
Prijs-kwaliteitverhouding7.0
Gastvrijheid9.0
corgolf review
Goed onderhouden greens, ondanks de droogte. Bladeren en snoeiafval eerder verwijderen. Zeker voor een wedstrijd.
clubs_1
clubs_1
Nuttig?

Antwoord van Sportpark Hoenderdaal Utrechtse Heuvelrug — 7 november 2018

Bedankt voor je review. Je punt is inmiddels besproken met de Ridder.
corgolf
corgolf
303 punten
Staal
17,278 / 133,348
{{total}} wereldwijd
6,450 / 34,750
{{total}} Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
1
Gemiddelde score beoordeling:
8.0
Totaal aantal toegevoegde foto's:
2
Handicap:
28
Lid sinds:
6 November 2018
Home course :
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com