Golfbaan Tespelduyn: Beoordelingen

  • Toon alle banen
  • Bloembollenbaan (795)7.7
visitors_1
Gespeeld op: 7 mei 2022 Beoordelingsdatum: 7 mei 2022Handicap: 43
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Leuke golf club en een mooie baan naast de bloembollen. Tip: reserveer een tijd wanneer de bloem in bloei staan voor een mooi uitzicht.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 10 mei 2022

Hartelijk dank voor de mooie waardering!
visitors_1
9.0
ray310561
Staal
Gespeeld op: 6 mei 2022 Beoordelingsdatum: 19 mei 2022Handicap: 40
clubs_1
Bloembollenbaan
Een fijne en gemoedelijke golf club met zeer vriendelijke medewerkers.
visitors_1
7.1
petr
Zilver
Gespeeld op: 2 mei 2022 Beoordelingsdatum: 3 mei 2022Handicap: 18.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Bloembollenbaan
Hele verrassende baan, vooral door het grote duin waarop een paar holes liggen. Andere holes rond de driving range en niet echt verrassend. Driving range is wel keurig. Ook leuk is een 3 holes par 3 oefenbaantje.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 5 mei 2022

Dank je wel voor de beoordeling en vooral fijn om te lezen dat onze gastvrijheid zo hoog wordt gewaardeerd want juist dát is onze missie!
visitors_1
8.2
TonBri
Zilver
Gespeeld op: 20 april 2022 Beoordelingsdatum: 20 april 2022Handicap: 32.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Bloembollenbaan
Deze baan uitgezocht om er juist nu in de bollentijd een ronde te spelen. De tulpenvelden liggen er nog mooi bij, maar volgens de marshal is het in de tijd van de hyacinten nog mooier. Het is een baan met uitdagende holes en grote hoogteverschillen. Wel moet er af en toe een flinke afstand gelopen worden tussen de holes, maar dan kun je wel genieten van de gekleurde veld…

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 21 april 2022

Hoe mooi kan het zijn! Heel veel dank voor deze mooie beoordeling en waardering.
visitors_1
8.4
bert4u
Zilver
Gespeeld op: 18 april 2022 Beoordelingsdatum: 18 april 2022Handicap: 23.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
De bloembollen bloeien, dus op naar Tespelduyn. 18 holes geboekt. De ontvangst is uitermate vriendelijk, we krijgen uitleg over de baan. De driving range is ruim voldoende, alleen de matten zijn behoorlijk versleten, die lijken aan vervanging toe te zijn. Bij tee 1 aangekomen na een flinke klim was er een vriendelijke marshall die ons op weg hielp. De baan is prachtig en …

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 20 april 2022

Veel dank voor uw beoordeling en wij pakken de tips op. Graag tot ziens op Tespelduyn.
visitors_1
8.1
cjwaterbolk
Staal
Gespeeld op: 15 april 2022 Beoordelingsdatum: 15 april 2022Handicap: 46.3
Bloembollenbaan
Gezellige en goed onderhouden golfbaan met voldoende afwisseling en uitdagingen. In het voorjaar geweldig uitzicht op de bollenvelden.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 17 april 2022

Veel dank voor uw beoordeling!
visitors_1
8.3
cadejong01
Staal
Gespeeld op: 29 maart 2022 Beoordelingsdatum: 29 maart 2022Handicap: 29
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Zeer gastvrij ontvangen, verrassende baan, mooi aangelegd. Medewerkers zijn erg klantgericht.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 31 maart 2022

Veel dank voor de mooie beoordeling en heel fijn dat onze gastvrijheid zo goed gewaardeerd wordt!
visitors_1
Gespeeld op: 26 maart 2022 Beoordelingsdatum: 27 maart 2022Handicap: 28.8
clubs_1
Bloembollenbaan
Heerlijke middag gehad, regelmatig caddiemaster gezien, voelt goed dat er toezicht gehouden wordt.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 28 maart 2022

Goed te lezen en hartelijk dank voor deze beoordeling. Graag tot ziens op Tespelduyn.
visitors_1
8.7
darbyy_
Staal
Gespeeld op: 24 maart 2022 Beoordelingsdatum: 24 maart 2022Handicap: 24
Bloembollenbaan
Leuke en goed onderhouden baan met mooie uitzichten over de bloemenvelden. Mevrouw van de receptie en de marshal waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 25 maart 2022

Altijd weer fijn voor ons team om een waardering als deze te mogen ontvangen. Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling!
visitors_1
7.9
gerardhex.
Goud
Gespeeld op: 18 maart 2022 Beoordelingsdatum: 19 maart 2022Handicap: 21.8
Bloembollenbaan
Da ich schon Bahnen in der Niederlande gespielt habe suchte ich etwas besonderes. Diese course hat mich nich enttäuscht und hat mir sehr gut gefallen. Freundliche Empfang ein marschal die gute Tipps gab und ein Restaurant welche alles bietet. Rundum bloembollen velden super.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 22 maart 2022

Herzlichen Dank für Ihre Beurteiling und es wird uns freuen Sie bald wieder begrüssen zu dürfen. Viele Grüsse!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 13 maart 2022 Beoordelingsdatum: 15 maart 2022Handicap: 36
clubs_1
Bloembollenbaan
Wij hebben het gevoel altijd welkom te zijn op Tespelduyn. Er wordt grote aandacht besteed aan zowel de baan als de sfeer in het restaurant.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 17 maart 2022

Veel dank voor deze beoordeling met veel waardering voor ons team!
visitors_1
8.2
lguise
Staal
Gespeeld op: 11 maart 2022 Beoordelingsdatum: 14 maart 2022Handicap: 14.5
Bloembollenbaan
We zijn hier eigenlijk ‘per ongeluk’ terechtgekomen. Maar de baan en de gastvrijheid waren fantastisch. De baan moeilijk door de harde wind, de ontvangst hartverwarmend! We hadden er een top dag!

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 17 maart 2022

Heel veel dank voor deze mooie beoordeling en erg fijn te lezen dat jullie een topdag hadden! Graag tot snel ziens.
visitors_1
9.1
ipadcefas
Staal
Gespeeld op: 1 januari 2022 Beoordelingsdatum: 1 januari 2022Handicap: 15.5
Bloembollenbaan
Het is vandaag 1 januari 2022 en als je op nieuwjaarsdag zin hebt om te golfen, zijn er niet veel keuzes qua golfbanen die open zijn. Golfbaan Tespelduyn heeft juist vandaag ook zijn deuren geopend als extra service naar eenieder die wil golfen (leden en niet leden). De oefen faciliteiten zijn uitstekend, en de (wedstrijd) baan is prachtig. Je loopt eerst ongeveer 10 minu…
visitors_1
Gespeeld op: 31 december 2021 Beoordelingsdatum: 31 december 2021Handicap: 20
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
This is a great golf course for beginners and seasoned golfers. A course with challenges for everyone! Visit Tespelduyn in spring and you play golf surrounded by tulips! Hole 3 tee is at 28 mtrs high, try to reach the fairway safely otherwise your ball will be swallowed by the tulip fields or the water. On the hill of hole 3 you have an excellent view where you can spot S…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.8
alanturner1
Staal
Gespeeld op: 30 december 2021 Beoordelingsdatum: 30 december 2021Handicap: 22
clubs_1
Bloembollenbaan
Tespelduyn is een echte prettige plek om je golf kwaliteiten te verbeteren. De baan biedt een grote variatie aan holes. Natuurlijk is hole drie werkelijk spectaculair. Van de berg af zo naar beneden slaan om toch in 4 de hole op par te spelen. Is mij 1 keer gelukt met mijn handicap 22. Het hele jaar door ligt de baan er prachtig bij en wordt ook continue aan verbetering g…
visitors_1
9.1
jpvanderkruk
Staal
Gespeeld op: 28 december 2021 Beoordelingsdatum: 29 december 2021Handicap: 35
Bloembollenbaan
Gisteren 28-12 baantje kunnen lopen, per 2 starten geen probleem op een super onderhouden baan! Tespelduyn blijft zeker een uitdagende baan, ook in de winter! Volgende keer weer drankje in het gezellige clubhuis!

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 31 december 2021

Veel dank voor de mooie beoordeling en wij zien je graag snel weer.
visitors_1
Gespeeld op: 27 december 2021 Beoordelingsdatum: 28 december 2021Handicap: 32.6
Bloembollenbaan
Tespelduyn is een zeer sfeervolle aangelegenheid met uitstekende faciliteiten. Het onderhoud van de 9 holes baan (Als je 18 holes speelt speel je de 13e hole op een andere green) is heel erg goed. Het restaurant en bijbehorende terras is zeer goed. Dit heeft ook meerdere prijzen mogen ontvangen.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 28 december 2021

Dank je wel voor de fijne woorden en de mooie cijfers!
visitors_1
8.7
rblankert
Staal
Gespeeld op: 27 december 2021 Beoordelingsdatum: 27 december 2021Handicap: 33
Bloembollenbaan
Het is telkens weer thuis komen in een sportieve vakantiesfeer. TOP!

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 27 december 2021

Lekker toch; vakantie dichtbij huis! Dank voor deze mooie beoordeling!
visitors_1
8.9
marcel10
Staal
Gespeeld op: 24 december 2021 Beoordelingsdatum: 27 december 2021Handicap: 36.2
Bloembollenbaan

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 27 december 2021

En op een 8,9 is ons team ook erg trots; dankjewel!
visitors_1
8.8
Gerardo1301
Brons
Gespeeld op: 24 december 2021 Beoordelingsdatum: 25 december 2021Handicap: 18.6
Bloembollenbaan
Wat een heerlijk 9-holes baan is Tespelduyn in Noordwijk/Noordwijkerhout. Hier kan je echt het hele jaar door spelen, ongeacht de weer condities. Ondanks de enorme hoeveelheid regen die de afgelopen maanden is gevallen kan je een mooie golf flight lopen op de afwisselende baan. Echt een aanrader hier een een flight te boeken? Je krijgt er zeker geen spijt van?

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Veel dank voor deze mooie waardering!
visitors_1
8.2
OThomas
Staal
Gespeeld op: 24 december 2021 Beoordelingsdatum: 24 december 2021Handicap: 19.2
clubs_1
Bloembollenbaan
De baan is niet al te lang maar behoorlijk lastig op meerdere punten. Zo is er bijna altijd wind in het spel. Vrijwel altijd zuid-west en dus maar één afslag wind mee. Ik loop hier al vier jaar, een paar keer per week en ik ben het nog lang niet zat. Een gezellig no-nonsens publiek, geen gezeur van marshalls om het zeuren!

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Mooie beoordeling van een no-nonsens mens; dank je Otto!
visitors_1
Gespeeld op: 24 december 2021 Beoordelingsdatum: 24 december 2021Handicap: 21
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
De manier van omgang van het personeel met hun leden en bezoekers in het restaurant, bij de receptie en “door de baan” zorgt steeds weer voor een gemoedelijke sfeer. Hier golf je om te ontspannen, in een omgeving die het hele jaar rond enorm de moeite waard is.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Pfoeh, van zo'n mooie beoordeling en dergelijke waarderende woorden worden wij wel een beetje stil. Dankjewel!
visitors_1
8.1
msvanewijk
Staal
Gespeeld op: 24 december 2021 Beoordelingsdatum: 25 december 2021Handicap: 54
Bloembollenbaan
Fijne club, zeer laagdrempelig, makkelijk contact met andere leden, snel opgenomen in de div groepjes, prettige medewerkers. Kortom, heel leuk.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Dank je wel voor deze waardering!
visitors_1
Gespeeld op: 24 december 2021 Beoordelingsdatum: 29 december 2021Handicap: 13.5
Bloembollenbaan
Het zijn 9 echt leuke holes voor alle liefhebbers Heerlijke club met een prachtig Club huis.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 31 december 2021

Bedankt voor deze mooie waardering!
visitors_1
Gespeeld op: 22 december 2021 Beoordelingsdatum: 24 december 2021Handicap: 35
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Een gastvrije en laagdrempelige golfclub, waar je welkom voelt en kunt genieten van de sport en ambiance.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Dank voor de mooie waardering!
visitors_1
8.7
bcbee
Staal
Gespeeld op: 22 december 2021 Beoordelingsdatum: 24 december 2021Handicap: 30
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Prachtige baan tussen de bollenvelden. Vanaf de 23 meter hoge terp heb je een fantastisch uitzicht en een uitdagende afslag op hole 3. Het onderhoud van de 13 holes is altijd op orde. Oefenfaciliteiten zijn ruim, mooie driving range, oefengreens, aparte pitch en chip oefenweide. En bovenal altijd een hartelijke ontvangst en totaal geen poeha.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Wow; mooie beoordeling en mooi beschreven. Heel veel dank daarvoor!
visitors_1
8.9
marklaan
Staal
Gespeeld op: 21 december 2021 Beoordelingsdatum: 29 december 2021Handicap: 17.8
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Een heerlijke baan voor een prachtige 9 holes. Elke keer weer als je de duim omhoog loopt naar hole 1 ben je echt even helemaal weg. Het letterlijke hoogtepunt voor mij en vele anderen is hole 3! Het eten is voortreffelijk en ze hebben een heerlijk terras. Ook de 3 park holes zijn de moeite waard. Al met al mijn favoriete baan… kom er erg graag!

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 31 december 2021

Mooie beschrijving én mooie waardering; veel dank daarvoor!
visitors_1
8.8
ad.vd.berg
Brons
Gespeeld op: 20 december 2021 Beoordelingsdatum: 24 december 2021Handicap: 15.6
Bloembollenbaan
Mooie en laagdrempelige baan met een gastvrij en gezellig clubhuis.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Dank voor de mooie beoordeling en fijn dat je onze laagdrempeligheid en gastvrijheid waardeert.
visitors_1
9.9
ronaldknuit
Staal
Gespeeld op: 19 december 2021 Beoordelingsdatum: 24 december 2021Handicap:
Bloembollenbaan
Ik volg vader en zoon golfles met mijn zoon van 7 leuke instructie goede instructeurs! fijne entourage in restaurant en op de baan enthousiast personeel en prima parkeren.

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 26 december 2021

Een 9,9... Superblij mee en veel dank daarvoor. Ons team leest mee en wordt daar natuurlijk wel happy van.
visitors_1
8.8
edenmarjo
Staal
Gespeeld op: 18 december 2021 Beoordelingsdatum: 19 december 2021Handicap: 18.6
clubs_1
Bloembollenbaan
Laagdrempelig. Gezellig en leuke goed georganiseerde wedstrijden. Zelfs tijdens onderhoud wordt de bunker perfect klaargemaakt voor een "Uphill".

Antwoord van Golfbaan Tespelduyn — 19 december 2021

Dank je wel voor deze mooie beoordeling en ook voor de mooie beschrijving waarin jij laagdrempeligheid typeert. Dát is hoe het is en daar zijn wij oprecht blij mee en trots op!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com