Espiche Golf: Beoordelingen

Meest recente
Meest populaire
visitors_1
8.9
RicoB
Zilver
Gespeeld op: 1 februari 2023 Beoordelingsdatum: 1 februari 2023Handicap: 12.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
Espiche Golf Lagos
Een werkelijk prachtige baan, geheel gelegen in een natuurgebied. Golf zoals golf hoort te zijn,18 holes door de natuur zonder allerlei lelijke villa’s langs de baan. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen in het mooie hoog gelegen clubhuis. Een mooi vormgegeven clubhuis dat past in de omgeving. Baan heeft voldoende parkeergelegenheid, een mooie driving range en een…
visitors_1
8.1
den_dul
Staal
Gespeeld op: 16 januari 2023 Beoordelingsdatum: 17 januari 2023Handicap: 34
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Je bent wel even op weg via allerlei kleine weggetjes voor je bij de club bent. Ontvangst en clubhuis zijn prima. Wij hebben een buggy en clubs gehuurd omdat we tijdens onze korte vakantie toch wilden spelen. Wat jammer was dat pas op de afslag duidelijk wordt dat een derde speler aan je flight wordt toegevoegd,- zeker als je zelf nog niet heel lang speelt en de derde spe…
visitors_1
8.4
micheldebruin
Staal
Premium
Gespeeld op: 19 december 2022 Beoordelingsdatum: 20 december 2022Handicap: 13
Espiche Golf Lagos
Uitdagende en geweldige golfbaan, goeie service en aardige mensen.

Antwoord van Espiche Golf — 22 december 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We apologize for the tee time error. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.2
cabinet.lassalle
Staal
Gespeeld op: 14 november 2022 Beoordelingsdatum: 15 november 2022Handicap: 25
Espiche Golf Lagos
Nous avions un départ prévue à 8h36, mais il y avait un problème de logiciel et on nous a demandé de prendre un départ à 8h. À part cela tout était parfait.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Espiche Golf — 16 november 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We apologize for the tee time error. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.8
RoySjoeberg
Goud
Gespeeld op: 27 oktober 2022 Beoordelingsdatum: 9 november 2022Handicap: 18.4
Espiche Golf Lagos
Bra bana kanske lite trång och några blindhål många hål på skrål blir roligare nästa gång fina vyer men tröga greener.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Espiche Golf — 11 november 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.7
keith_hale1
Staal
Gespeeld op: 24 oktober 2022 Beoordelingsdatum: 10 november 2022Handicap: 3.2
Espiche Golf Lagos
Set in a beautiful area with an elevated clubhouse looking down over the course, fairways lined with bushes demand straight drives/irons off the tee. Undulating fairways cause you to shoot left or right, or a kick forward gives you another 100 yards. Although relatively short this is a challenge for all abilities due to the demands of the tee shots and approaches uphill…
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Espiche Golf — 11 november 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.8
WE_1989
Brons
Gespeeld op: 23 oktober 2022 Beoordelingsdatum: 4 november 2022Handicap: 32
Espiche Golf Lagos
Afgelopen vakantie 18-holes gelopen op Espiche. Het glooiende landschap en goed onderhouden banen maken dit een absolute top-ervaring. Het clubhuis is nieuw, personeel attent etc.. De club is niet goedkoop, maar zeker het bespelen waard.

Antwoord van Espiche Golf — 7 november 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
9.5
jolandegroenen
Staal
Gespeeld op: 22 oktober 2022 Beoordelingsdatum: 23 oktober 2022Handicap: 15
Espiche Golf Lagos
It was a very pleasant golfround. We had a very good time at its beautifull course. Hospitality was very good.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Espiche Golf — 24 oktober 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.7
lexxel55
Zilver
Gespeeld op: 17 oktober 2022 Beoordelingsdatum: 18 oktober 2022Handicap: 13.7
Espiche Golf Lagos
Prachtig gelegen baan met uitdagende holes. Het nodige hoogteverschil maakt de baan extra spannend.

Antwoord van Espiche Golf — 24 oktober 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.3
marcbrian
Zilver
Gespeeld op: 14 oktober 2022 Beoordelingsdatum: 14 oktober 2022Handicap: 23
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Der Golfplatz liegt sehr schön angelegt im Hinterland von Lagos/Luz. Das Clubhaus ist auf dem höchsten Punkt und bietet einen schönen Weitblick auf die herumliegenden Löcher. Die Teeboxen und Fairways sind gut gepflegt. Teils etwas trocken aber bei diesem Klima ja eigentlich normal. Der Kurs verlangt ein präzises Spiel. Ich habe den Driver kein einziges Mal genützt. Ho…
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Espiche Golf — 24 oktober 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.1
vincent6
Brons
Gespeeld op: 7 september 2022 Beoordelingsdatum: 8 september 2022Handicap: 14
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Eerst door vrienden gewaarschuwd, daarna door recensies op Leadingcourses en vervolgens door de alleraardigste starter: “als je niet op de fairway land, vind je waarschijnlijk wel een bal, maar niet de jouwe “ Met deze in het achterhoofd, heerlijk defensief gespeeld op een zeer uitdagende, perfect onderhouden zeer groene baan. Slechts twee ballen kwijtgeraakt en geweldig…

Antwoord van Espiche Golf — 9 september 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.8
jimdeboer2906
Staal
Gespeeld op: 21 juli 2022 Beoordelingsdatum: 21 juli 2022Handicap: 25.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Voor het eerst mogen golfen in het buitenland. Mijn vriendin als beginnend golfer kon goed meekomen. De (schuine) hellingen vormden een mooie uitdaging en de grote greens waren goed bespeelbaar. Het personeel in het restaurant was enorm gastvriendelijk. Zeker een aanrader voor elk niveau.

Antwoord van Espiche Golf — 22 juli 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
9.0
bram.borel
Staal
Gespeeld op: 28 juni 2022 Beoordelingsdatum: 28 juni 2022Handicap: 14.2
Espiche Golf Lagos
I played a lot of Courses in The Netherlands but I haven’t had that experience abroad. So I only can compare this course with some golf courses on Mallorca last year and this year the courses from El Rompido (Spain). What a wonderful golfcourse (with hardly any flat m2). For me everything was spot on (except my game today?). The fairways were good (off course there were…

Antwoord van Espiche Golf — 30 juni 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. The unique concept behind Espiche Golf makes it one of the most challenging and exciting courses to play in the Algarve, and we are very pleased that you enjoyed your round. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.5
Sig
Brons
Gespeeld op: 19 juni 2022 Beoordelingsdatum: 22 juni 2022Handicap: 26.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Espiche Golf Lagos
Nice golfcourse. Green are perfect. You need to hit the fairway otherwise your ball is lost. The kitchen from the clubhouse closes to early when you play a twilight.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Espiche Golf — 23 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.2
CHB
Goud
Gespeeld op: 11 juni 2022 Beoordelingsdatum: 11 juni 2022Handicap: 7.9
Espiche Golf Lagos
Baan is prachtig aangelegd. Heerlijk stil en een caddiemaster die doorstroming goed in de gaten houdt! Rondje 3 uur met 2 bal echt top. Prachtig nieuw clubhuis. Enige aanmerking zijn de groene plastic stukjes pad naar de tees. Geen moeilijke baan naar mijn mening maar heb ook goed gespeeld!

Antwoord van Espiche Golf — 17 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.2
bobvanmaroey
Goud
Gespeeld op: 29 mei 2022 Beoordelingsdatum: 29 mei 2022Handicap: 22.5
Espiche Golf Lagos
De ontvangst was warm, vriendelijk en zeer duidelijk, alle faciliteiten zijn aanwezig, grote parking, drivingrange, puttinggreen, e.d. Het is een zeer mooie golfbaan met een zeer uitdagend parcours echt zo goed als alles in perfecte staat, iedere hole is goed aangegeven, met duidelijke T-boxen en fairways in perfecte staat, op sommige plekken waren de fairways wel heel dr…

Antwoord van Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.7
will3
Staal
Gespeeld op: 28 mei 2022 Beoordelingsdatum: 14 juli 2022Handicap: 30
Espiche Golf Lagos
Mooi gelegen baan met uitdagende holes. De fairway aanhouden is hier een must. Een verloren bal is hier echt een verloren. De baan is schitterend gelegen met een fantastische uitkijk over de omgeving. Een must voor elke golfer!

Antwoord van Espiche Golf — 15 juli 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. The unique concept behind Espiche Golf makes it one of the most challenging and exciting courses to play in the Algarve, and we are very pleased that you enjoyed your round. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.0
Alex_
Goud
Gespeeld op: 27 mei 2022 Beoordelingsdatum: 27 mei 2022Handicap: 16.4
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Zeer mooie golfbaan, prachtig onderhouden. Holes liggen goed uit elkaar waardoor je zeer rustig kan spelen. Greens zijn goed onderhouden en rollen goed. Zeker de moeite!

Antwoord van Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.3
lvan staey
Goud
Gespeeld op: 27 mei 2022 Beoordelingsdatum: 30 mei 2022Handicap: 15.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Espiche golf is een fantastische club, gelegen in de bergen. De weg richting het clubhuis toont de rust waarin de baan gespeeld kan worden. De oefengreens en driving range zijn zeer goed onderhouden, geen excuses op de eerste teebox. De baan zelf is uitdagend, met overal grote hoogteverschillen en de wind die verraderlijk meespeelt. Een foute clubkeuze staat garant voor e…

Antwoord van Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.7
maxencephilippe
Zilver
Gespeeld op: 27 mei 2022 Beoordelingsdatum: 31 mei 2022Handicap: 9.2
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Elke hole staat los van een ander waardoor je geen overlapping hebt in een zeer mooie regio. Knap onderhouden baan en zeer uitdagend. Brede fairways en haalbare greens, maar er is geen echte rough gedeelte: of wel is je bal op de fairway of heb je veel kans om je bal kwijt te zijn in dikke struiken/water hazards/OOB.

Antwoord van Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com