Club de Golf La Cañada: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.1
rorotou
Brons
Gespeeld op: 17 februari 2022 Beoordelingsdatum: 18 februari 2022Handicap: 11.4
La Cañada Golf Course
Parcours extrêmement agréable. Fairway sec et roulant Green extrêmement roulant et réceptif. Location de voiturette très intéressant pour la région. Bunker de qualité bien entretenue.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 21 februari 2022

Thank you very much for your kind opinion and we hope see you soon again.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.3
El Guapo
Goud
Premium
Gespeeld op: 19 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 20 oktober 2021Handicap: 7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
La Cañada Golf Course
Direct gelegen aan de A7 /AP 7 dus overal hoor je het verkeer. Een erg drukke baan, wij hebben vanaf hole 1 op elke hole lang staan wachten. Op sommige holes zelfs met 3 flights gestaan, de marshall in velden of wegen te bekennen. De greens waren goed en snel en de fairways droog, dat gaf veel rol de de bal. De baan is redelijk geonduleerd. Het onderhoud laat her en der t…

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 21 februari 2022

Het spijt me uw opmerkingen te horen en ik hoop en wens dat wanneer u terugkeert naar onze club, u deze in een betere staat zult aantreffen, wij zullen ons daarvoor inzetten.
visitors_1
8.5
Dirk-Antwerpen
Goud
Gespeeld op: 11 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 13 oktober 2021Handicap: 16.3
La Cañada Golf Course
Betaalbare baan in een regio met dure topclubs. Zeer goed onderhouden. Mooie layout. Zeer snelle green; we hebben er afgezien :-). Aanrader!

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 14 oktober 2021

Thank you very much for your kind oppinion and we hope see you soon again.
visitors_1
7.2
molle1
Brons
Gespeeld op: 5 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 27 oktober 2021Handicap: 18
La Cañada Golf Course
oefenfaciliteiten oké, mooie baan, huur geen gewone trolley.. dat waren piepende roestbakken en niet bepaald dankbaar wanneer je moedig genoeg bent om de baan te lopen.. De baan op zich.. eerder drukke omgeving door het immer aanwezige verkeer, maar daar stonden dan weer mooie vergezichten tegenover. Greens waren moeilijk, maar absoluut top! Fairway daarentegen had iets …

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 21 februari 2022

Geachte heer, het spijt me dat u deze keer geen goede ervaring had. we zullen werken aan het verbeteren van onze golfbaan. wat onze golfwagens betreft, willen we u laten weten dat we de hele vloot al hebben vernieuwd en dat we nieuwe golfwagens hebben. we hopen u weer te zien en dat u kunt genieten van onze prachtige golfbaan.
visitors_1
8.3
henrigogne
Brons
Gespeeld op: 5 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 13 oktober 2021Handicap: 12.3
La Cañada Golf Course
Very well maintained golf course with beautiful views.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 14 oktober 2021

Thank you very much for your kind opinion and we hope see you soon again.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
sven2
Brons
Gespeeld op: 13 september 2021 Beoordelingsdatum: 13 september 2021Handicap: 12
La Cañada Golf Course
As always, La Cañada is nice to play. Great company - club member Tryggve.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
per.lindholm
Zilver
Gespeeld op: 20 juli 2021 Beoordelingsdatum: 28 juli 2021Handicap: 10
clubs_1
clubs_1
clubs_1
La Cañada Golf Course
Banan i bra skick men ingen starter eller personal ute så spelar man här första gången så måste man gå och fråga Bra träning möjlighet och en stor Parkering Resturangen är bra.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 28 juli 2021

Thank you very much for your kind oppinion and we hope see you soon again.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
maria248
Staal
Gespeeld op: 10 mei 2021 Beoordelingsdatum: 12 mei 2021Handicap:
La Cañada Golf Course
Bra range och träningsmöjligheter. Nära mellan green och nästa tre, snabba greener.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
bozon890
Staal
Gespeeld op: 1 mei 2021 Beoordelingsdatum: 25 mei 2021Handicap: 1.5
La Cañada Golf Course
Très bien.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 26 mei 2021

Thank you very much for your kind oppinion and we hope see you soon again.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.5
florisdehaas
Pro spelen
Gespeeld op: 6 april 2021 Beoordelingsdatum: 19 april 2021Handicap: 0
La Cañada Golf Course
Ja, publieke golfbaan tussen alle elite golfbanen. Gastvrij, moeilijk, leuk, Uitdagend, Super snelle Greens, lekkere hapjes en leuke bar dames. Niet duur, Was top.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 21 april 2021

Thank you very much for your kind oppinion and we hope see you soon again
visitors_1
8.1
jesusceballosguerrero
Brons
Gespeeld op: 2 januari 2021 Beoordelingsdatum: 15 januari 2021Handicap: 17.2
La Cañada Golf Course
Muy buen campo de golf, ambiente agradable, hoyos variados y desafiantes. Organizan buenos torneos.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 18 januari 2021

Muchas gracias por su amable valoración y esperamos verle de nuevo por nuestro campo de golf.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
brubal
Zilver
Gespeeld op: 9 november 2020 Beoordelingsdatum: 9 november 2020Handicap: 33.7
La Cañada Golf Course
Très beau parcours abordable pour tous les niveaux, à l'exception peut-être des deux derniers trous. Le paysage est splendide avec des vues sur la mer. L'entretien est parfait, les bunkers profonds et attirants... Un bel endroit assez fréquenté. Qualité prix raisonnable pour un départ après 13.00 hrs.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 10 november 2020

Thank you very much for your kind oppinion and we hope see you soon again.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.4
dorthelykke
Staal
Gespeeld op: 27 juli 2020 Beoordelingsdatum: 27 juli 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Endnu engang fik vi ikke ekstra rabat med golfhæfter. Vi fik bare den pris andre skulle betale (sommerrabat /rabat da 3 huller var under reparation, hvilket vi først fik at vide ved indtjekning :-(... så kun en 16 hullers runde, hvilket ikke er i orden!) Ikke en bane vi vil besøge igen.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 10 november 2020

Dear player, I am sorry that you had a bad experience on our golf course. I am very sorry that at the time of your visit a problem arose on the course that we had to solve immediately and therefore the reason for the closure of two holes. We would love to have you here again because we would like you to enjoy the whole course and therefore I invite you to come again and enjoy our course. kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
tord7
Staal
Gespeeld op: 5 maart 2020 Beoordelingsdatum: 5 maart 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Tufft för damer på hål 17 o 18 på utslagen. För mycket sand i bunkrarna på sista 9 hålen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.2
wallberg.michael
Brons
Gespeeld op: 4 maart 2020 Beoordelingsdatum: 4 maart 2020Handicap: 18.3
La Cañada Golf Course
Antingen uppför eller nedför.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
mia
Brons
Gespeeld op: 3 maart 2020 Beoordelingsdatum: 4 maart 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Lite tråkigt med för många uppförs hål och en hel del hål som lutar mycket.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
detlef1
Staal
Gespeeld op: 26 februari 2020 Beoordelingsdatum: 26 februari 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Fairways sind total vertrocknet. Schlimm ist, dass man mit Golfhaelftet erst ab 14:00 buchen kann!!! Das Management hat dies so dem Counter vorgeschrieben!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
simone40
Staal
Gespeeld op: 26 februari 2020 Beoordelingsdatum: 26 februari 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Golfers using „Golf halftet“ are treated as second best players. Restricted tee times: first tee time 2pm

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 5 maart 2020

We are really sorry but we are in high season and it is usually not found tee time early. Hopefully you enjoyed the course. Thank you for write an opinion of our club, we tried to do our best!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
gabriele97
Staal
Gespeeld op: 21 februari 2020 Beoordelingsdatum: 25 februari 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Hörverlust, Start time was only possible in the afternoon
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
golfmjo
Brons
Gespeeld op: 18 februari 2020 Beoordelingsdatum: 28 februari 2020Handicap: 11.4
La Cañada Golf Course
Déçu par le tracé et l'entretien de ce parcours qui est pourtant un Robert Trent Jones.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
Carthago
Goud
Gespeeld op: 13 januari 2020 Beoordelingsdatum: 13 januari 2020Handicap: 9.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
La Cañada Golf Course
In januari gespeeld. Met GH voor 34,00. De oefenfaciliteiten zien er schitterend uit. De baan is pittig om te lopen, maar te doen met onze elektrische trolley. Het onderhoud was zeker gezien de tijd van het jaar erg goed. Tees zagen er “nieuw” uit. Fairways waren in prima conditie; de greens waren goed en snel. Hole 10 (een par 5 omhoog) was in onderhoud, dit was ons niet…

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 14 januari 2020

Thank you very much for your opinion and We are really sorry about hole 10, maybe next time you will have the opportunity to play that wonderful par five. We are working hard to improve our golf course maintenance for all of you that will come to visit us. We desire see you soon. kind regards
visitors_1
8.2
hansvandenengel
Goud
Gespeeld op: 13 januari 2020 Beoordelingsdatum: 13 januari 2020Handicap: 10.8
La Cañada Golf Course
La Canada is een bijzonder prettige baan. Afwisselend en uitdagend qua ontwerp en gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving. Regelmatig prachtige vergezichten op de omgeving waaronder de Middellandse zee. De baan is prima te lopen. Het onderhoud is behoorlijk goed. De tee’s zijn volgens mij recentelijk nieuw ingezaaid. De greens zijn goed en snel. De greensurrounding…
visitors_1
7.7
rigmoranette
Staal
Gespeeld op: 13 januari 2020 Beoordelingsdatum: 14 januari 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Välskött och trevlig bana. De sista två hålen var för svåra för normalspelare.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
elisabeth740
Staal
Gespeeld op: 9 januari 2020 Beoordelingsdatum: 9 januari 2020Handicap:
La Cañada Golf Course
Trevlig bana!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.1
LeneK
Goud
Gespeeld op: 26 december 2019 Beoordelingsdatum: 26 december 2019Handicap: 17.7
La Cañada Golf Course
Playable and (after normal standards in Costa del Golf area) very cheap golfcourse. Not too many tourists and bad golfers, but many local and good players. There are many local member which give this golf club a nice atmosphere.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 2 januari 2020

Thank you very much for your kind oppinion and we hope see you soon again.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
gerlindesbh
Staal
Gespeeld op: 6 december 2019 Beoordelingsdatum: 9 december 2019Handicap:
La Cañada Golf Course
Un club très accueillant avec beaucoup de jeunes 🏌️‍♀️.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 10 december 2019

Thank you very much for your valoration
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
kl-rasche
Zilver
Gespeeld op: 6 december 2019 Beoordelingsdatum: 6 december 2019Handicap: 10.7
La Cañada Golf Course
Toller Platz Jedes Loch anders Nie langweilig Da kurz gemaeht viel Roll und schnelle Grüns. An vielen Löchern Blick aufs Meer.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 10 december 2019

We are glad to see you valoration of our golf course, you are very kind.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
gerlindesbh
Staal
Gespeeld op: 4 december 2019 Beoordelingsdatum: 4 december 2019Handicap:
La Cañada Golf Course
muy agradable, este club.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 10 december 2019

Es usted muy amable por publicar su opinión, deseamos haya pasado un buen día. Muchas gracias
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
simoningmar
Staal
Gespeeld op: 27 november 2019 Beoordelingsdatum: 29 november 2019Handicap:
La Cañada Golf Course
Vissa hål för svåra för vanliga golfare. 17 och 18 ospelbara för de flesta kvinnor. Borde finnas droppruta på andra sidan ravinen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
gerlindesbh
Staal
Gespeeld op: 19 november 2019 Beoordelingsdatum: 19 november 2019Handicap:
La Cañada Golf Course
Very beautiful not far away from the sea with nice views.

Antwoord van Club de Golf La Cañada — 20 november 2019

Thank you very much for your opinion, it's really helpful for other people that are thinking about to come to La Cañada. Your are very Kind
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com