Club de Golf Costa Brava: Beoordelingen

Meest recente
Meest populaire
visitors_1
7.8
Michel Hamelin
Goud
Gespeeld op: 17 januari 2023 Beoordelingsdatum: 17 januari 2023Handicap: 9.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Costa Brava golf course
Parcours très plaisant et stratégique, avec vers la fin une partie plate. L’entretien de l’ensemble est excellent, merci aux jardiniers.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.5
r.alexandre74
Goud
Gespeeld op: 1 januari 2023 Beoordelingsdatum: 1 januari 2023Handicap: 34
Costa Brava golf course
Parcours vert ce 01/01/2023 : Très agreable et divers dans un calme parfait sauf les trous du bas, les 2 par 5 proches de la route De trés beaux arbres, On a vraiment aimé ce parcours.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.2
valentijncrum
Brons
Gespeeld op: 17 november 2022 Beoordelingsdatum: 20 november 2022Handicap: 6.6
Costa Brava golf course
Nice golfcourse, played the red course (2nd nine and new new nine holes). Greens are very quick compared to North European greens. Some of the fairways of holes 10-18 were a bit muddy. New nine holes are challenging and already grown up despite that they ‘re not old. Several par-4 holes which can be reached from the teebox. Food is very nice at the restaurant. One t…
visitors_1
7.9
Bas20
Goud
Gespeeld op: 24 augustus 2022 Beoordelingsdatum: 24 augustus 2022Handicap: 4.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Costa Brava golf course
Als je op vakantie ben in de Costa Brava mag de golfbaan met gelijknamige naam niet ontbreken dus togen wij naar Santa Cristina d’Aro. Eenmaal aangekomen meldden wij ons aan bij de receptie. Dat ging goed totdat de dame achter de receptie bedacht dat het golfshirt van mijn vrouw onvoldoende kraag had. Gelukkig loste dit probleem zichzelf op doordat haar collega aangaf d…
visitors_1
7.5
GerardCASSIGNOL
Zilver
Gespeeld op: 24 juni 2022 Beoordelingsdatum: 24 juni 2022Handicap: 20
Costa Brava golf course
C'est un parkland avec des arbres et une végétation magnifiques. parcours plat, sans difficultés notoires. Excellent entretien tant sur les fairways que sur les greens. Accueil sympathique et bon restaurant. Parfait pour passer un moment convivial.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.4
alex448
Staal
Gespeeld op: 9 juni 2022 Beoordelingsdatum: 10 juni 2022Handicap: 17.2
Costa Brava golf course
Grootste nadeel is dat er geen driving range is. 2 niet volledige lussen, waarvan de oudere groene lus vlak is en de routering onduidelijk is. De nieuwe rode is erg gaaf.
visitors_1
7.0
xpuigjaner
Brons
Gespeeld op: 1 april 2022 Beoordelingsdatum: 3 april 2022Handicap: 11.8
Costa Brava golf course
Me pareció un campo bonito rodeado de alcornocales y con la sierra de la gavarras que crean un micro clima. Club sin campo de prácticas que le penaliza mucho como club. El recorrido antiguo tiene unos greens muy lentos, asentados mientras que los hoyos nuevos tienen grrens mucho más rápidos de jugar (circuito rojo). Lo que no se entiende es que no tengan un libro de dista…
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 30 augustus 2022

Apreciado Sr. Xpuigjaner, En primer lugar le agradecemos su comentario y su valoración sobre nuestro campo de golf. Estamos realizando algunos cambios en nuestro club, tenemos un proyector de campo de prácticas. Lamentamos no disponer de libro sobre el campo, tomaremos nota para futuras mejoras. Esperemos volverlo a ver por nuestro campo. Un saludo cordial Club de Golf Costa Brava
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.9
CaliGolfer
Goud
Gespeeld op: 3 maart 2022 Beoordelingsdatum: 23 maart 2022Handicap: 12.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Costa Brava golf course
Gut und angenehm zu spielend. stark frequentiert, dennoch ohne länger Wartezeiten auf den Bahnen. Fairways und Grüns gut.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 30 augustus 2022

Geschätzter Mr. CaliGolfer Wir freuen uns über Ihren positiven Kommentar zu unserem Golfplatz. Wir werden uns freuen, Sie wiederzusehen. Aufrichtig Club de Golf Costa Brava
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.5
hderooij
Brons
Gespeeld op: 30 december 2021 Beoordelingsdatum: 4 januari 2022Handicap: 13.3
Very nice views. Nice layout. Beautiful scenery. The greens are awesome. Friendly front desk. Helpful. Disappointing that there is no driving range or training facility. Parking is quite limited. Terrace is nice.

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 5 januari 2022

First of all, thank you sir for your review. We are glad to hear that you liked our golf course and we really hope that you return soon.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.1
arievandoorne
Goud
Gespeeld op: 26 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 26 oktober 2021Handicap: 10.2
Costa Brava golf course
Golfcomplex is mooi gelegen. De mix van rode en groene course geeft wat verwarring op hole 8. Lay out is redelijk aangegeven. Echter op de tboxen zijn geen borden die de details van de holes aangeven. Ontvangst was prima, onderhoud van de baan is goed. Wel voor 18 holes drinken mee nemen. Door de baan zijn er toiletten, dus netjes verzorgd. Gespeeld 2 voor de prijs van 1.…

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 27 oktober 2021

Thank you sir for your review. We hope that you return to our golf course soon.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.8
RP22
Goud
Gespeeld op: 26 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 28 oktober 2021Handicap: 8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
10
Costa Brava golf course
My last time I've visited Club de Golf Costa Brava was two years ago and I checked last week my review of 7,3. This golf course deserve much more! I play here last week and it was a very good experience. Great maintenance of the course, the greens were fast and the fairways in a very good shape. I have been forced to rewrite a newest review to explain a very good experien…
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 5 november 2021

Thank you sir for your review. We are glad to hear about your good experience in our golf. We hope that you return soon.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.8
EdH
Zilver
Gespeeld op: 24 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 24 oktober 2021Handicap: 8.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Costa Brava golf course
A course which is walkable. Fairly easy manageable with proper course management……until you play the greens. These are quick and trick you if they can. Undulation combined with some speed challenge you putting skills. That’s were I lost it. It’s invites you for a next duel ….
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 27 oktober 2021

Thank you for your review, it is beautiful. We hope that you return to our golf course soon.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.4
Sylvain
Goud
Gespeeld op: 8 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2021Handicap: 20.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Costa Brava golf course
Ce jour là, c’était rendez-vous à San Cristina d’Aro pour jouer au golf de Costa Brava. Le golf, vénérable puisque datant de 1968, revendique deux parcours 18 trous (rouge et vert) selon une formule très particulière. Les 8 premiers trous sont communs puis là on fait son chemin. Nous avons choisi le rouge, par 73 d’environ 5700 mètres (jaunes). Le parcours est très hété…
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 27 oktober 2021

Merci pour votre marveleux valorisation, c'est très beau. Nous espérons que vous retourner à notre golf bientôt.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.3
antonius
Staal
Gespeeld op: 16 september 2021 Beoordelingsdatum: 17 september 2021Handicap: 18
Costa Brava golf course
the fairways of the first 7 holes of the red course were aereted and in bad shape second 9 very oke, beautifull course and envirmont in the hills of St Feliu
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 27 oktober 2021

Thank you sir for your review. We hope that you return to our golf course soon.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.2
rene70
Brons
Gespeeld op: 16 september 2021 Beoordelingsdatum: 16 september 2021Handicap:
Costa Brava golf course
Played Red course, it is nice as of Tee 8. Then it joins the other courses at the end. Grass was left in the fairways and with the rain it was not nice to see the course in this condition. Overall, it was OK.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 27 oktober 2021

Thank you sir for your review. We hope that you return to our golf course soon.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.9
philip4
Staal
Gespeeld op: 13 september 2021 Beoordelingsdatum: 14 september 2021Handicap:
Costa Brava golf course
No drinking water available on the course…..and it was very hot!
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.6
lexxel55
Zilver
Gespeeld op: 8 september 2021 Beoordelingsdatum: 15 september 2021Handicap: 13.7
clubs_1
clubs_1
Costa Brava golf course
Prachtige baan. Wij speelden de Rode baan. Deze is wat heuvelachtiger dan de Groene. Mooie fairways en vlotte greens. Restaurant heeft leuk buitenterras.

Antwoord van Club de Golf Costa Brava — 27 oktober 2021

Thank you sir for your review. We are very glad to hear that you enjoyed the red course. We hope that you return to our golf course soon.
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
7.7
johan370
Staal
Gespeeld op: 20 juli 2021 Beoordelingsdatum: 20 juli 2021Handicap:
Costa Brava golf course
De har ingen drivingrange, men personal och bana var i kanonskick, bra speltempo och kul att spela på en utmanande bana med hus nära inpå banan. Drivern kom bara fram 1 gång:)
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
visitors_1
8.4
johan.ory7
Zilver
Gespeeld op: 5 juli 2021 Beoordelingsdatum: 15 juli 2021Handicap: 13
Costa Brava golf course
Prijs kwaliteit zeer goed. Steeds zeer goed onderhouden. Greens zeer goed. Een aangename baan die je makkelijk enkele keren per week kan spelen.
visitors_1
7.7
anna515
Staal
Gespeeld op: 30 juni 2021 Beoordelingsdatum: 1 juli 2021Handicap: 23.5
Costa Brava golf course
Greens and teebox are very nice, 3× 9 holes makes it difficult to walk your map. Show the 27 holes and light up de 18 holes to play on the map
Vertaal naar Nederlandsprovided by Google
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com