Beoordelingen

8.6
ca
Brons
Gespeeld op: 20 september 2020
Beoordelingsdatum: 19 november 2020
Handicap: 31.2
Golf D'Aro

En general, tengo una opinión muy buena de todo el Club. Quizás el campo de prácticas, no se ajusta del todo a su categoría. El trato inmejorable. Jugué dos días consecutivos, el 19 y el 20 de Septiembre.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 25 november 2020

Apreciada Sra. Carmen, Nos complace saber que le haya gustado nuestro campo de golf y haya apreciado el trato de nuestro personal. Esperamos volver a verle pronto para disfrutar del campo y de sus vistas impresionantes al mar y a la montaña de la Costa Brava. Reciba un cordial saludo, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

7.9
Brons
Gespeeld op: 20 september 2020
Beoordelingsdatum: 24 september 2020
Handicap: 35.2
Golf D'Aro

Gran campo y vistas espectaculares, aunque en mi última visita con motivo de la final autonómica de 5ª categoria los green no estaban en muy óptimas condiciones. La hierba no estaba bien rasurada y la bola no deslizaba bien. Por lo demás, espectacular como siempre.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 25 september 2020

Estimado Sr. Dagullom, Una vez más, muchas gracias por su valoración. Nuestra prioridad es seguir mejorando día a día, para garantizar una buena experiencia a nuestros jugadores. Es por ello que nuestro equipo trabaja cada día para conseguir este objetivo Para más información y novedades consulte nuestra página. Esperamos verle de nuesvo, para disfrutar del Campo y sus impresionantes vistas al mar y la montaña. Saludos cordiales, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.3
ca
Brons
Gespeeld op: 19 september 2020
Beoordelingsdatum: 5 september 2021
Handicap: 31.0
Golf D'Aro

Instalaciones y campo muy bien cuidados. Difícil pero muy bonito. El personal en general, muy amable. Lo he jugado 2 veces. Me queda un poco lejos, pero volveré a jugarlo seguro!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 7 september 2021

Estimada Sra. Carmen, Gracias por su comentario y por valorar positivamente nuestro personal. Esperamos verle de nuevo para volver a disfrutar de nuestro Campo y de sus espectaculares vistas a la Costa Brava. Atentamente, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.0
Brons
Gespeeld op: 16 september 2020
Beoordelingsdatum: 18 september 2020
Handicap: 15.0
Golf D'Aro

Prachtige gevarieerde baan met mooie vergezichten en hoogteverschillen waardoor lopen wel kan maar met name voor sportieve(re) golfer. Op sommige plekken schade door zwijnen ondanks schrikdraden rond baan. Bunkers voor een dergelijke baan volstrekt onder de maat! Maar men was bezig met vervanging van zand. Rest van accommodatie was prima incl personeel. Zelf gespeeld bij …

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 18 september 2020

Beste speler Veenpet, We zijn er trots op dat u onze golfbaan en zijn uitzichten op prijs stelt. Ons doel is om elke dag te blijven verbeteren, om een goede ervaring voor onze spelers te garanderen. Mis ons nieuws niet! Onze website is altijd up-to-date: www. golfdaro. com. We hopen je heel snel te zien, om te genieten van de golfbaan en het adembenemende uitzicht op de zee en de bergen. Koningen groeten, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.7
Cl
Beginner
Gespeeld op: 2 september 2020
Beoordelingsdatum: 4 september 2020
Handicap: 32.9
Golf D'Aro
Pitch & Putt

The course is improving the bunkers and also the greens, they are having more velocity. Good job from the maintenance department...

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 8 september 2020

Dear Player, We are proud to know that you have appreciated our Golf Course and its conditions. Our goal is continue to improve day by day, to guarantee a good experience for our players. Don't miss our offers and news! Our website is always up to date: www. golfdaro. com We hope to see you very soon, to enjoy the Golf Course and its breathtaking views on the sea and the mountains. Kings regards, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

9.0
da
Beginner
Gespeeld op: 29 augustus 2020
Beoordelingsdatum: 19 november 2020
Handicap: 12.8
Golf D'Aro

Como siempre, campo de golf espectacular! la calidad del campo y el entorno son un 10.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 25 november 2020

Estimado Sr. Dalmau, Estamos orgullosos de saber que haya apreciado la calidad de nuestro Campo de golf y del entorno. Nuestros equipos continúan mejorando día a día, para garantizar una excelente experiencia a nuestros jugadores. Esperamos verle muy pronto, para disfrutar del Campo y de sus vistas impresionantes al mar y la montaña de la Costa Brava. Reciba un cordial saludo, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

7.7
An
Brons
Gespeeld op: 25 augustus 2020
Beoordelingsdatum: 25 augustus 2020
Handicap: 21.2
Golf D'Aro

Tee boxen, fairways en greens ok. Behalve op de 17, zwaar gehavend door varkens. Maar in alle bunkers groeit gras... behalve op de 18! Voor het zicht? Jammer...

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 26 augustus 2020

Beste speler, Hartelijk dank voor het delen van uw mening over onze golfbaan. Onze prioriteit is om onze klanten een onvergetelijke ervaring te garanderen. Daarom is ons werk nooit af. Onze medewerkers streven er elke dag naar om voor het veld te zorgen en onvolkomenheden, ook die veroorzaakt door dieren, te herstellen om excellentie te bereiken. We hopen je binnenkort te zien genieten van de natuur en het prachtige uitzicht over de zee en de bergen. Ontvang een hartelijke groet, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.1
Brons
Gespeeld op: 5 augustus 2020
Beoordelingsdatum: 6 augustus 2020
Handicap: 22.2
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Beautiful course with amazing views and surroundings. Course well designed with some tough holes... well prepared greens who suffers sometimes from the heat. A buggy is recommandable because the sometimes big differences in heights. We had a lovely day.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 7 augustus 2020

Dear Mr. Winand, We are proud to know that you have appreciated our Golf Course ans its amazing views and surroundings. We continue to improve day by day, to guarantee an unforgettable experience for our players. Don't miss our offers and news! Our website is always up to date. We hope to see you very soon, in order to enjoy the Golf Course and its magnificent views of the sea and the mountains. Kings regards, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

7.2
he
Beginner
Gespeeld op: 3 augustus 2020
Beoordelingsdatum: 3 augustus 2020
Handicap: 29.2
Golf D'Aro

Eigentlich ein schöner Platz dessen Gesamteindruck jedoch durch die extrem ungepflegten Bunker leidet. Auch wenn daran Corona Schuld sein mag, die Steine waren sicher auch schon vor Corona dort.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 5 augustus 2020

Lieber Spieler, Wir sind stolz zu wissen, dass Ihnen unser Golfplatz gefallen hat. Wie Sie vielleicht bemerkt haben, sind die Fairways fantastisch und gut gepflegt. Jetzt verbessern wir die Bunker. Unsere Arbeit endet nie. Unsere Mitarbeiter sind jeden Tag bemüht, unseren Spielern ein unvergessliches Erlebnis zu bieten. Wir hoffen, Sie bald zu sehen, um das Feld und seine herrliche Aussicht auf das Meer und die Berge der Costa Brava zu genießen. Freundliche Grüße, Marta Golfclub d'Aro - Mas Nou

8.5
th
Beginner
Gespeeld op: 31 juli 2020
Beoordelingsdatum: 31 juli 2020
Handicap: 5.6
Golf D'Aro

Uitzichten zijn ontzettend mooi, vergezichten vanaf bijna elke hole en veel heuvel op- en af. Sommige teeboxen en stukken fairway mogen wel beter bijgehouden worden. Ook bunkers waren erg slordig en niet heel best. Verder lagen de greens er goed bij en was het wel heel groen. Zeker aan te bevelen.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 augustus 2020

Beste speler, We zijn trots om te weten dat je genoten hebt van onze tour en het prachtige uitzicht. De greens zijn geweldig en goed onderhouden. We verbeteren nu de bunkers. Ons werk houdt nooit op. Onze staf streeft er elke dag naar om onze spelers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We hopen je snel te zien en te genieten van de cursus en het prachtige uitzicht over de zee en de bergen. Beste wensen, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

6.9
Brons
Gespeeld op: 18 juli 2020
Beoordelingsdatum: 20 juli 2020
Handicap: 13.6
Golf D'Aro

Prachtig gelegen baan. Uitdagende holes. Niet eenvoudig. Fantastisch uitzicht op de kust, het achterliggende dal richting Girona en het nationaal park. Fairways zijn eerlijk en mooi groen. Hoogteverschillen zijn pittig. De bunkers zijn echter dramatisch. Niet onderhouden. Vol met gras en onkruid. Slecht zand met veel steentjes en onregelmatigheden. Zou zelfs een publ…

3
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 21 juli 2020

Beste speler, We zijn trots om te weten dat je genoten hebt van onze cursus en het uitzicht op de kust. De fairways zijn fantastisch en goed onderhouden. Nu verbeteren we de bunkers. Ons werk houdt nooit op. Ons personeel streeft er elke dag naar om onze spelers een onvergetelijke ervaring te bieden. We hopen je snel te zien en te genieten van de baan en het prachtige uitzicht op de zee en de bergen. Beste wensen Marta Golf Club d'Aro - Mas Nou

8.3
an
Beginner
Gespeeld op: 18 juli 2020
Beoordelingsdatum: 20 juli 2020
Handicap: 18.0
Golf D'Aro

bunkers maintainance not so good

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 30 augustus 2020

Dear Player Antonius, Thank you for your review. The fairways are in good conditions and well maintained, now we are improving the bunkers. Our work never ends. Our staff strives every day to offer to our players an unforgettable experience. We hope to see you soon to enjoy the Course and its wonderful views on the sea and the mountains of the Costa Brava. You can visit our official page for all news and promotions: www. golfdaro. com. Kings regards, Marta Golf Club d'Aro - Mas Nou

6.9
je
Brons
Gespeeld op: 17 juli 2020
Beoordelingsdatum: 17 juli 2020
Handicap: 22.0
Golf D'Aro

Baan en panorama schitterend, bunkers niet onderhouden. Blijft een uitdagende baan.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 19 juli 2020

Beste speler Jennoss, We zijn blij te weten dat u onze baan en het panorama hebt gewaardeerd. Over de bunkers blijven we elke dag verbeteren om een onvergetelijke ervaring voor onze spelers te garanderen. We hopen je snel te zien, om te genieten van de cursus en het prachtige uitzicht op de zee en de bergen. Warm ontvangst Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

9.2
cu
Beginner
Gespeeld op: 15 juli 2020
Beoordelingsdatum: 15 juli 2020
Handicap: 29.0
Golf D'Aro

Sempre que he jugat m'he sentit molt ben ates.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 16 juli 2020

Benvolgut Jugador/a Cuenca Ens enorgulleix llegir la seva apreciació sobre el nostre servei d'atenció al client. Esperem veure'l de nou, per gaudir del nostre Camp i les seves impressionants vistes al mar i a les muntanyes de la Costa Brava. Salutacions cordials Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.9
da
Beginner
Gespeeld op: 4 juli 2020
Beoordelingsdatum: 7 juli 2020
Handicap: 11.3
Golf D'Aro

he vuelto al Golf de Aro a jugar este pasado fin de semana y la verdad es que esta mejor que nunca! y como siempre, el entorno es de lo mejor que hay!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
9.2
Beginner
Gespeeld op: 1 juli 2020
Beoordelingsdatum: 1 juli 2020
Handicap: 15.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

El camp, greens, tees, carrers espectacularment verds, els bunkers els hi falta millorar excepte els bunkers del forat 18.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 juli 2020

Benvolguda Sra. Monica, Estem molt orgullosos de llegir que hagi apreciat el nostre camp de golf. La nostra prioritat és millorar dia a dia per garantir una experiència inoblidable per als nostres jugadors. No es perdi les nostres ofertes i novetats! La nostra pàgina web està sempre actualitzada: www. golfdaro. com. Esperem que pugui tornar a aprofitar del nostre camp i les seves vistes espectaculars al mar i a les muntanyes. Salutacions cordials, Marta Club de Golf d'Aro - Mas Nou

7.8
Le
Beginner
Gespeeld op: 18 juni 2020
Beoordelingsdatum: 18 juni 2020
Handicap: 16.6
Golf D'Aro

is was a vey nice course.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 21 juni 2020

Dear Player, We are proud to know that you have appreciated our Course. We continue to improve day by day to guarantee an unforgettable experience for our players. Don't miss our offers and news! Our website is always up to date. We hope to see you very soon, in order to enjoy the Campo and its magnificent views of the sea and the mountains. Warm greeting Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.4
ga
Beginner
Gespeeld op: 25 mei 2020
Beoordelingsdatum: 14 juni 2020
Golf D'Aro
Pitch & Putt

El campo ha mejorado mucho a lo largo de estos años en todos los sentidos. Su estilo rústico y un entorno natural te harán disfrutar del golf con una tranquilidad total. Su color verde y las magníficas vistas de la Costa Brava son algunos de sus encantos.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 21 juni 2020

Estimado Sr. Gabri, Nos enorgullece saber que haya apreciado nuestra labor de mantenimiento del Campo. Seguimos mejorando día a día para garantizar una experiencia inolvidable a nuestros jugadores. ¡No se pierda nuestras ofertas y novedades! Nuestra página web está siempre al día Esperamos verle muy pronto, para así poder disfrutar del Campo y sus magníficas vistas al mar y a la montaña. Reciba un cordial saludo Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.5
Brons
Gespeeld op: 23 mei 2020
Beoordelingsdatum: 8 juni 2020
Handicap: 19.6
Golf D'Aro

Después del confinamiento a sido el primer campo al que e tenido el placer de poder jugar en general el campo esta en perfectas condiciones menos los bunker que no están muy bien menos los de el green del 18 que está perfecto con una arena de cilice blanco espectacular a demás me comentaron por parte de el personal de mantenimiento que iban a hacer todos los bunker igual …

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 11 juni 2020

Estimado Jugador, Nos enorgullece saber que después del confinamiento haya elegido nuestro Club de Golf para volver a disfrutar de su deporte favorito. Tal como le han comentado mis compañeros, seguimos mejorando todos los bunkers para garantizar una experiencia inolvidable a nuestros jugadores. Esperamos verle muy pronto, para así poder disfrutar del Campo y sus vistas impresionantes al mar y a la montaña. Le recordamos que puede visitar nuestra página web para obtener más información sobre ofertas y novedades: http://web. golfdaro. com/. Reciba un cordial saludo M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.1
Brons
Gespeeld op: 21 mei 2020
Beoordelingsdatum: 21 mei 2020
Handicap: 34.5
Golf D'Aro

Es un gran campo de golf, bien cuidado con unas vistas espectaculares.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 22 mei 2020

Estimado Sr. Dagullom, Es un placer para nosotros leer que haya apreciado nuestro campo de golf y sus vistas espectaculares. Nuestro propósito es seguir mejorando para garantizar una experiencia inolvidable a nuestros jugadores. Esperamos verle muy pronto, para así poder disfrutar del campo y sus vistas impresionantes y sin interrupciones al mar y a la montaña. Le recordamos que puede visitar nuestra página web para obtener más información sobre ofertas y novedades: http://web. golfdaro. com/. Reciba un cordial saludo M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.8
Beginner
Gespeeld op: 20 mei 2020
Beoordelingsdatum: 21 mei 2020
Handicap: 15.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Fantastic! L ultim cop que vaig jugar el camp no estava com esta ara, els green estan a nivell professional, la bola corre molt rapida. Han fet nous tees per la sortida de dones. Despres dels mesos de confinament, trobar te un camp aixi, nomes tinc una paraula, FELICITATS! Unes grans professionals! Amb moltes ganes de tornar a jugar!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 22 mei 2020

Apreciada Sra. Monica, És un plaer per nosaltres llegir que hagi apreciat el nostre camp de golf i els canvis realitzats. El nostre propòsit és anar millorant dia a dia per assegurar als jugadors una experiència inoblidable. Esperem veure'l de nou, per poder aprofitar del camp i de les seves vistes impressionants i sense interrupcions al mar i a la muntanya. Li recordem que pot visitar la nostra pàgina web per obtenir informació amb promocions i novetats: http://web. golfdaro. com/. Salutacions cordials, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

9.9
Brons
Gespeeld op: 29 april 2020
Beoordelingsdatum: 29 april 2020
Handicap: 18.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

This place is epic! From the moment you arrive on the top of the mountain of mas nou, you have this beautiful golf course of Golf D’aro. The clubhouse is amazing the staff is friendly, The sea view is spectacular and the mountain view is amazing. Beautiful 18 holes golf course and a beautiful par 3 course. The golf course is magnificent designed and the greens are per…

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 29 april 2020

Dear Gentlemangolf, We are pleased to know that you liked our golf course and its amazing sea and mountain views. Our goal is to keep improving to ensure the best for our players: to make the game even more unforgettable. We hope to see you again soon to enjoy the course and its views again. We remind you that you can visit our website for more information: https://www. golfdaro. com/en/ Sincerely, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

7.7
Brons
Gespeeld op: 23 april 2020
Beoordelingsdatum: 23 april 2020
Handicap: 19.6
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Buen campo, vistas espectaculares, campo difícil y muy técnico, si no pierdes ninguna bola as triunfado, buenos recuerdos en el hoyo 15 ise mi primer birdies con un patt de más de 3 metros.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 april 2020

Apreciado Golfista, Nos complace saber que le hay gustado nuestro campo de golf y las espectaculares vistas que ofrece. Nuestro objetivo es seguir mejorando para asegurar lo mejor a nuestros jugadores... para que el juego sea aún más inolvidable. Esperamos volver a verle pronto para disfrutar del campo y sus vistas de nuevo. Le recordamos que puede visitar nuestra página web para obtener más información: https://www. golfdaro. com/es/ Atentamente, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.2
t.
Beginner
Gespeeld op: 7 maart 2020
Beoordelingsdatum: 25 maart 2020
Handicap: 28.4
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Gespeeld op een mooie zaterdag 7 maart. Uitdagende baan met op momenten verrassende vergezichten op de zee. Hoogteverschillen en zo nu en dan smalle fairways die golfen toch lastig maken. Verraderlijke greens. Helaas wat harde bunkers, die niet altijd te ontwijken zijn.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 april 2020

Beste speler Derwort, We zijn blij te weten dat u genoten heeft van onze golfbaan en het geweldige uitzicht dat deze biedt. We blijven verbeteren om kleine onvolkomenheden te corrigeren, zodat wanneer je weer kunt spelen, het nog onvergetelijker zal zijn! We hopen je snel te zien genieten van de golfbaan en het uitzicht. Heel hartelijk, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.7
Goud
Gespeeld op: 27 februari 2020
Beoordelingsdatum: 7 maart 2020
Handicap: 8.7
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Parcours valloné, très joueur, et varié.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 10 maart 2020

Bonjour Mr. Hamelin, Nous sommes très heureux de savoir que vous avez apprécié notre parcours de golf. Nous espérons vous voir bien tôt pour profiter de nouveau du parcours et sa beauté. Nous vous recommandons de consulter notre page web pour toutes nouveautés: https://www. golfdaro. com/fr/. Bien cordialement, M. Club Golf d’Aro - Mas Nou

8.4
jo
Beginner
Gespeeld op: 26 februari 2020
Beoordelingsdatum: 13 april 2020
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Camp de golf molt cuidat amb unes vistes impressionants. Vaig anar-hi també fa 2 anys i ara he trobat el camp en excel·lent condicions, com ara nous tee de sortides, remodelació dels bunkers. Personal exquisit. Espero tornar-hi a jugar aquest estiu! El millor camp de golf de la Costa Brava.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 13 april 2020

Apreciat Sr. Josebe, Ens complau saber que li ha agradat el nostre camp de golf, les seves condicions i les boniques vistes que oferim. Gràcies també per apreciar els nostres serveis. El nostre objectiu és seguir millorant per assegurar lo millor als nostres jugadors... per a que el joc sigui encara més inoblidable. Esperem tornar-vos a veure aviat per gaudir del camp i les seves vistes de nou. Us recordem que podeu visitar la nostra pàgina web per obtenir més informació: https://www. golfdaro. com/ca/ Atentament, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.0
no
Beginner
Gespeeld op: 26 februari 2020
Beoordelingsdatum: 26 februari 2020
Handicap: 14.6
Golf D'Aro

Very nice course and a good test of golf... your tee shots better be straight. If you play this course the first time your scores will suffer. Some holes have massive elevation changes and many have great vistas. A joy to play.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
9.9
Brons
Gespeeld op: 23 februari 2020
Beoordelingsdatum: 22 juni 2020
Handicap: 35.2
Golf D'Aro

Campo agradable de jugar gracias al entorno, sus vistas espectaculares, amabilidad del personal y buen cuidado del campo.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 juni 2020

Apreciado Jugador, Estamos muy orgullosos de saber que ha apreciado nuestro Campo y nuestro personal. Nuestra prioridad es mejorar día a día para garantizar una experiencia inolvidable para nuestros jugadores. ¡No se pierda nuestras ofertas y novedades! Nuestra página web siempre está actualizada: www. golfdaro. com. Esperamos verle muy pronto, para disfrutar del Campo y sus espectaculares vistas al mar y a las montañas. Reciba un cordial saludo, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

9.9
ma
Beginner
Gespeeld op: 16 februari 2020
Beoordelingsdatum: 10 april 2020
Handicap: 26.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Ho giocato in questo campo una domenica di febbraio con amici. Condizioni del campo eccellenti, la velocità dei Green è migliorata. Ammirabile il lavoro svolto rispetto a due anni fa, quando venni a giocare per la prima volta. Il panorama che si può ammirare da qualunque buca infonde una tranquillità incredibile. Il giocatore si perde tra il blu del mare che si fonde con …

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 12 april 2020

Gentile Giocatrice, Siamo molto lieti di sapere che Le è piaciuto il nostro campo da golf, le sue condizioni e le splendide viste che offre. Grazie anche per aver apprezzato i nostri servizi. Il nostro obiettivo è continuare a migliorare per garantire il massimo ai nostri giocatori... è per rendere il gioco ancora più indimenticabile! Speriamo di rivederla presto per godere nuovamente del percorso e delle sue viste. Le ricordiamo di visitare la nostra pagina web per ulteriori info: https://www. golfdaro. com/it/. Cordiali saluti, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

7.8
tk
Zilver
Gespeeld op: 14 februari 2020
Beoordelingsdatum: 16 februari 2020
Handicap: 19.0
Golf D'Aro

Bijzonder leuke golfbaan met verrassende holes. Nauwkeurigheid is hier in het spel zeker belangrijk. Ziet er verzorgt uit. Het uitzicht schijnt schitterend te zijn maar helaas door de mist hebben we daarvan weinig gezien. De toegangsweg vanuit de plaats is zeer steil en slecht onderhouden, met een camper toch iets om rekening mee te houden.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 17 februari 2020

Goedemorgen, Heel erg bedankt voor het delen van uw mening met de gemeenschap van Leadingcourses. We zijn erg blij te weten dat je onze golfcompo hebt gewaardeerd. We hopen dat je nog een dag terug kunt komen om te genieten van het goede weer en het prachtige uitzicht. Voor al het nieuws raden wij u aan onze website te bekijken. Ontvang een hartelijke groet. M. Club Golf d'Aro - Mas Nou.