Beoordelingen

9.8
pe
Beginner
Gespeeld op: 11 januari 2020
Beoordelingsdatum: 23 april 2020
Handicap: 28.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Todo perfecto. Equipo muy profesionales y atentos.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 april 2020

Apreciado Sr. Gubau, Nos complace saber que le hay gustado nuestro campo de golf y haya apreciado nuestro equipo. Nuestro objetivo es seguir mejorando para asegurar lo mejor a nuestros jugadores... para que el juego sea aún más inolvidable. Esperamos volver a verle pronto para disfrutar del campo y sus vistas de nuevo. Le recordamos que puede visitar nuestra página web para obtener más información: https://www. golfdaro. com/es/ Atentamente, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.0
BM
Beginner
Gespeeld op: 11 januari 2020
Beoordelingsdatum: 15 februari 2020
Handicap: 25.0
Golf D'Aro

Cadre et parcours vraiment superbe. Très technique, et assez long, j'ai beaucoup apprécié ces moments passés dans un cadre magnifique, avec des paysages merveilleux, même si je n'ai pas joué à mon meilleurs niveau..

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 17 februari 2020

Bonjour, Nous sommes très heureux de savoir que vous avez apprécié notre parcours de golf et vous avez passé des beaux moments en profitant des paysages. Nous espérons vous voir bien tôt pour profiter de nouveau du parcours et sa beauté et améliorer votre niveau. Nous vous recommandons de consulter toujours notre page web pour toutes nouveautés. À bientôt! M. Club Golf d’Aro - Mas Nou

7.8
Goud
Gespeeld op: 9 januari 2020
Beoordelingsdatum: 11 januari 2020
Handicap: 9.9
Golf D'Aro

Weer op Mas Nou gespeeld Er is veel aandacht besteed aan het onderhoud van de baan Fairway en greens waren goed Ontvangst was helaas niet vriendelijk Vandaag een buggy genomen gezien het weer Prijs daarvan is hoog Met Greenfee voucher 2 voor 1 gespeeld Ligging van de baan blijft spectaculair.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 15 januari 2020

Geachte klant, Heel erg bedankt voor je feedback. We zijn erg blij te weten dat je ons vakgebied opnieuw hebt gewaardeerd. Anderzijds betreuren wij het ongemak dat u heeft gehad met de receptie, het zal onze aandacht zijn dat dit niet meer gebeurt. We hopen je snel te zien. Ontvang een hartelijke groet. M. Receptie afdeling Club Golf d'Aro-Mas Nou

9.0
Da
Zilver
Gespeeld op: 3 januari 2020
Beoordelingsdatum: 17 januari 2020
Golf D'Aro

Magnifique très bien entretenu Accueil chaleureux et professionnel J’adore.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 18 januari 2020

Bonjour, Nous sommes très heureux de savoir que vous avez apprécié notre parcours de golf et le département de réception. Nous espérons vous voir bien tôt pour profiter de nouveau du parcours et sa beauté. Nous vous recommandons de consulter notre page web pour toutes nouveautés. À bientôt! M. Club Golf d’Aro - Mas Nou

9.8
da
Beginner
Gespeeld op: 3 januari 2020
Beoordelingsdatum: 5 mei 2020
Handicap: 10.2
Golf D'Aro

is one of the most wonderful courses that I have ever played. Hole number 15 is spectacular!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 6 mei 2020

Dear Sr. Dalmau, We are pleased to know that you liked our golf course and its spectacular hole number 15. This year, Golf d'Aro has been doubly awarded for the best hole 13 and 15 of the courses in Catalonia by the Catalan Federations on social networks. Our goal is keep improving to ensure the best for our players: to make the game even more unforgettable. We hope to see you again to enjoy the course and its breathtaking uninterrupted sea ​​and mountain views. We remind you that you can visit our website for more information: https://www. golfdaro. com/en/. Sincerely, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.0
th
Zilver
Gespeeld op: 14 december 2019
Beoordelingsdatum: 23 december 2019
Handicap: 24.0
Golf D'Aro

Bereits zum 2. Mal gespielt, diesmal im Dezember... Hervorragender Zustand, Fairways wie ein Teppich... schnelle Grüns und Sonne für 18 Loch. Golferherz was willst du mehr :-).

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 december 2019

Sehr geehrter Herr Wohlfahrt, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir freuen uns, dass Ihnen der Golfplatz und seine Grüns gefallen haben. Wir hoffen, Sie bald zu sehen Beste Grüße Club Golf D'Aro Mas Nou M.

7.2
jo
Brons
Gespeeld op: 30 november 2019
Beoordelingsdatum: 30 november 2019
Handicap: 8.0
Golf D'Aro

Campo con buen disrño y excelentes vistas.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 30 november 2019

Muchas gracias por su comentario, estamos contentos de que haya disfrutado en el campo, esperamos verle pronto de nuevo! Saludos cordiales Club Golf D'Aro Mas Nou P.

7.7
wi
Beginner
Gespeeld op: 16 november 2019
Beoordelingsdatum: 17 november 2019
Golf D'Aro

Course needs maintenance especially the paths

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.0
gm
Brons
Gespeeld op: 8 november 2019
Beoordelingsdatum: 11 november 2019
Handicap: 21.0
Golf D'Aro

très beau parcours nécessitant adresse et condition physique.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 12 november 2019

On vous remercie votre appréciation, et on vous attend pour la prochaîne fois. Meilleures Salutations Club Golf d'Aro Pilar Anguita

7.7
Goud
Gespeeld op: 5 november 2019
Beoordelingsdatum: 5 november 2019
Handicap: 12.0
Golf D'Aro

Club Golf D'Aro - Mas Nou is one of the most demanding accurates tee shots courses in Catalonia. Club selection is the key to enjoy the course. You can enjoy the best Costa Brava views from a golf course.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 12 november 2019

Thank you very much for yours comments Sir. We will to see you again in our Golf course. Club Golf D'Aro Pilar Anguita

7.9
nu
Beginner
Gespeeld op: 26 oktober 2019
Beoordelingsdatum: 18 november 2019
Handicap: 36.0
Golf D'Aro

Campo muy bien cuidado y con hoyos aparentemente fáciles, però que conviene analizar bien. Vistas espectaculares.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 19 november 2019

Buenos días Sra. Nuria, Club Golf D'Aro le da las gracias por su valoración, esperamos que disfrute de nuestro campo en siguientes ocasiones. Saludos Cordiales Club Golf D'Aro Mas Nou

7.9
le
Zilver
Gespeeld op: 24 oktober 2019
Beoordelingsdatum: 7 november 2019
Handicap: 11.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Im Rahmen eines von Hapimag organisierten Turniers spielte ich Mas Nou. Der Platz war trotz des Regens in den vergangenen Tagen gut bespielbar. Leider war auf Grund des schlechten Wetters das Semiraugh sehr hoch, so dass dort Bälle gesucht werden mußten-aber das war dem schlechten Wetter geschuldet. Platz interessant- Clubhaus bescheiden aber nette Bedienung.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 9 november 2019

Vielen Dank für Ihre Einschätzung, wir hoffen, Sie wieder auf unserem Gebiet zu sehen. Herzliche Grüße Club Golf D'Aro

7.4
Goud
Gespeeld op: 7 oktober 2019
Beoordelingsdatum: 12 oktober 2019
Handicap: 9.9
Golf D'Aro

Met golfhaftet (korting)gespeeld Baan zag goed uit voor zowel fairways als greens. Blijft uitdagend om de bal in de baan te houden.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 15 oktober 2019

Dear Zamerhof, Thank you very much. We are really happy to know that our clients enjoy the course. Hope to see you soon. Club Golf d'Aro Mas - Nou

8.2
ti
Brons
Gespeeld op: 5 oktober 2019
Beoordelingsdatum: 7 november 2019
Handicap: 20.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Mas Nou is a spectacular course and definitely worth playing. Very welcoming and accommodating reception! The training facilities are average, but the course itself is very challenging and benefits from the spectacular surroundings, being the Mediterranean Sea or the hills. Make sure that from time to time you look back behind you to fully appreciate the views. Many holes…

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 12 november 2019

Dear Sir, Thank you very much, your comments help us. We will to see you soon in our Golf course. Best Regards Club Golf D'Aro Pilar Anguita

8.2
be
Beginner
Gespeeld op: 4 oktober 2019
Beoordelingsdatum: 5 oktober 2019
Golf D'Aro

Very nice and helpful Secretary. Best...

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.5
Ru
Beginner
Gespeeld op: 1 oktober 2019
Beoordelingsdatum: 15 oktober 2019
Handicap: 22.6
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Gegenüber letztem Jahr sehr verbessert.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 16 oktober 2019

Thank you very much! Best regards, Club Golf d'Aro Mas - Nou

5.3
sc
Zilver
Gespeeld op: 28 september 2019
Beoordelingsdatum: 1 oktober 2019
Handicap: 9.7
Golf D'Aro

Het viel niet mee. Soms hoop je dat als je de beoordelingen leest het misschien wel meevalt. Nee dus. De greens zijn bar slecht, snijlijnen zo diep dat de ballen op de green alleen die nog volgen, gaten in de greens, bunkers hard en met stenen. Ik snap wel dat ze hard worden na regen maar prepareer ze dan daarna. Het enige goede aan de baan is de ligging in het landschap…

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 oktober 2019

Dear Schiriel, Thank you very much for your review. Club Golf d'Aro Mas - Nou

7.3
je
Brons
Gespeeld op: 18 september 2019
Beoordelingsdatum: 19 september 2019
Handicap: 19.4
Golf D'Aro

De baan ziet er weer prima uit. Alleen greens van hole 7 en 8 zijn nog wat minder. Horeca en terras minder, en alleen in de volle zon. Het blijft een prachtige en uitdagende baan met schitterende panorama's.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 23 september 2019

Dear jennoss, Thank you very much for you review, we are working on the field. We hope next time you find everything perfect. Club Golf d'Aro Mas - Nou

6.7
De
Beginner
Gespeeld op: 18 september 2019
Beoordelingsdatum: 18 september 2019
Handicap: 11.3
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Precio muy alto por un golf que no tiene juego pequeño correcto, gramo muy alto, y aeracion de los green visible y imprevisible. Fairways excelente. Infelizmente alrededor de los greens asi que los green no estavan a la altura.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 oktober 2019

Estimado Deniauvigmail. com, Agradecemos su valoración, esta nos ayuda a mejorar día a día. Club Golf d'Aro Mas-Nou

5.4
Goud
Gespeeld op: 16 september 2019
Beoordelingsdatum: 18 september 2019
Handicap: 3.0
Golf D'Aro

Très déçu cette année par la tenue du parcours, déjà 6h pour 18 trous Pas étonnant les greens sont malades et injouable et les débutants galères. Les Fairways c de la boue par endroits et les bunkers marres à canards ou grenouilles mais pas pour golfer, le comble aucune information sur le état du parcours Et vous payez le prix maxi. Bref C limite honnête. Nul archi nul…

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 oktober 2019

Bonjour Golfeur511, Merci pour vos commentaires. Le jour où vous avez visité notre camp, il y avait un groupe devant vous et c'est pour cette raison que le jeu a été plus lent. Il n’est pas facile de gérer de grands groupes et nous essayons de le faire de la meilleure façon possible. Nous allons essayer d’améliorer cet aspect et nous vous informons que nous travaillons fort pour que le terrain soit dans des conditions optimales pour nos clients. Club Golf d'Aro Mas - Nou

9.8
ja
Brons
Gespeeld op: 15 september 2019
Beoordelingsdatum: 17 september 2019
Handicap: 24.0
Golf D'Aro

The most amazing course I think you can play in Costa Brava area. The views are amazing, especially going down the 4th at more than 300m above the sea. Some holes are downright scary having to tee off over the cliff. If you are short say goodbye to your ball. The 11th par 3 lols longer than it is and again if you are short you will have to take another off the tee. Now I …

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 september 2019

Dear Jay, Thank you very much for ratting us. We are really happy to see that our clients enjoy playing at our golf course. We really hope to see you soon. Club Golf d'Aro Mas-Nou

4.8
ko
Beginner
Gespeeld op: 15 september 2019
Beoordelingsdatum: 16 september 2019
Handicap: 20.0
Golf D'Aro

De ligging van de baan is mooi. We hebben hier vroeger vaker gespeeld. De prijzen zijn flink omhoog gegaan. Dan mag je ook wat verwachten. De greens zijn een ramp. Veel kale plekken en ze lopen voor geen meter. De starttijden zijn veel te dicht op elkaar ingedeeld. Opstoppingen en veel wachten was het gevolg. Al met al 5,5 uur over 18 holes gedaan. Wij komen niet snel ter…

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 september 2019

Hello Koosbaaij, Thank you for giving us your opinion, it will help us to improve the golf course management. We really hope someday you come back to play at our course, we are really sorry for your decision. Best regards, Club Golf d'Aro Mas-Nou

7.2
ca
Beginner
Gespeeld op: 14 september 2019
Beoordelingsdatum: 19 september 2019
Golf D'Aro

The greens were aered but nobody told us. Horrible

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.2
ko
Goud
Gespeeld op: 12 september 2019
Beoordelingsdatum: 13 september 2019
Handicap: 20.0
Golf D'Aro

Na het probleem vorig jaar met de besproeing was de baan bijna helemaal verwoest. Er is duidelijk hard gewerkt aan herstel, maar alles is nog niet perfect, zoals het ooit eens was. Dat vraagt tijd. Ondanks alles blijft het een prachtige golfbaan met een uitstekende horeca in het clubhuis.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 16 september 2019

ThaGood Afternoon Mr. Kroos, Many thanks for your reviews, We hope that you have enjoyed the course. Hoping to seeing you soon. Best regards Club Golf d'Aro Mas Nou Thank you very much for your honest opinion and for valuing the work done. We continue our efforts to give the best quality golf course. We hope to see you very soon. Many thanks indeed.

8.0
fr
Brons
Gespeeld op: 9 september 2019
Beoordelingsdatum: 26 november 2019
Handicap: 25.0
Golf D'Aro

Beaucoup d'efforts ont été fait cette année pour remettre à niveau les farways qui avaient soufferts durant l'été 2018. Parcours époustouflant avec vue à 360 ° Sur la mer ou la montagne.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 28 november 2019

On vous remercie votre appréciation M. France. Teillol, Ça a été un plaisir de vous recevoir dans notre Club. Meilleures salutations Club Golf d'Aro Mas Nou P.

7.3
ti
Beginner
Gespeeld op: 9 september 2019
Beoordelingsdatum: 10 september 2019
Golf D'Aro

People worked on many borders.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.1
Beginner
Gespeeld op: 8 september 2019
Beoordelingsdatum: 13 oktober 2019
Handicap: 40.0
Golf D'Aro

Uitdagende baan met prachtig uitzicht. De fairways lagen er prima bij, meer dan de helft van de greens helaas niet. Diepe sneden in greens waardoor de bal vaak deze sneden volgt. Daarnaast ook kale plekken, dat verdient meer aandacht zeker gezien de prijs van de greenfee.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 15 oktober 2019

Dear Buck, Thank you very much for your valoration. We are working everyday in the course, doing our bests for our clients. Hope to see you soon. Club Golf d'Aro Mas - Nou

8.6
vi
Beginner
Gespeeld op: 8 september 2019
Beoordelingsdatum: 8 september 2019
Golf D'Aro

Good fairways , a few bad greens, shortage of scooters (only 2) Overall nice day golfing with Good results

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.4
vi
Goud
Gespeeld op: 7 september 2019
Beoordelingsdatum: 9 september 2019
Handicap: 26.5
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Fairways liggen zeer goed. Greens ook behalve 1 zeer slechte (12) Mooie zeer variërende baan. Vele dalen en hoogtes. Spijtig van de hoge prijs. Ook maar beperkt aantal scooters (2).

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 oktober 2019

Dear Victorkemps, Thank you very much for visiting us and spending your time writing your review. We are working as much as we can to have the course in the better conditions for our clients. Club Golf d'Aro Mas - Nou

8.5
Ni
Beginner
Gespeeld op: 4 september 2019
Beoordelingsdatum: 24 maart 2020
Handicap: 16.9

prachtige golfbaan zeer goed onderhouden. Greens wat minder, moeilijke en uitdagende holes prachtige uitzichten. wij hebben een early bird gespeeld anders is het toch wel wat duur. Als ik de kans krijg wil ik er zeker nog eens spelen.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 april 2020

Beste Speler Verhelle, We zijn blij te weten dat u genoten heeft van onze golfbaan en het prachtige uitzicht dat deze biedt We blijven verbeteren om kleine onvolkomenheden te corrigeren, zodat wanneer je weer kunt spelen, het nog onvergetelijker zal zijn! We hopen je snel te zien genieten van de golfbaan en het uitzicht. Heel hartelijk, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou