Beoordelingen

8.5
Ni
Beginner
Gespeeld op: 4 september 2019
Beoordelingsdatum: 24 maart 2020
Handicap: 16.9

prachtige golfbaan zeer goed onderhouden. Greens wat minder, moeilijke en uitdagende holes prachtige uitzichten. wij hebben een early bird gespeeld anders is het toch wel wat duur. Als ik de kans krijg wil ik er zeker nog eens spelen.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 april 2020

Beste Speler Verhelle, We zijn blij te weten dat u genoten heeft van onze golfbaan en het prachtige uitzicht dat deze biedt We blijven verbeteren om kleine onvolkomenheden te corrigeren, zodat wanneer je weer kunt spelen, het nog onvergetelijker zal zijn! We hopen je snel te zien genieten van de golfbaan en het uitzicht. Heel hartelijk, M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

7.8
Zilver
Gespeeld op: 15 augustus 2019
Beoordelingsdatum: 30 augustus 2020
Handicap: 46.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Dominant la baie de Platja d’Aro, joli golf également très varié, avec de beaux dénivelés. Un golf agréable avec une belle zone de practice. Très agréable a jouer.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 30 augustus 2020

Cher/Chère Joueur Bainainuts, Nous sommes très heureux de savoir que vous avez apprécié notre Parcours de Golf. Merci également pour apprécier la zone de practice. Nous continuons à nous améliorer lorsque vous puissiez jouer à nouveau et passer une journée agréable. Nous espérons vous voir bien tôt pour profiter de nouveau du Parcours et ses vues à couper le souffle. Vous pouvez visiter notre page web pour toute nouvautés et promotions: www. golfdaro. com Bien cordialement, Marta Club Golf d’Aro - Mas Nou

7.4
Goud
Gespeeld op: 29 juli 2019
Beoordelingsdatum: 31 juli 2019
Handicap: 18.1
Golf D'Aro

Très joli tracé en effet avec des panoramas à couper le souffle. Ceux-ci font oubliés l état moyen du terrain et de l entretien général du golf.

Vertaal naar Nederlands
12
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 augustus 2019

Bonjour Maxprotin, Merci pour votre évaluation. Nous travaillons jour après jour pour améliorer notre parcour et obtenir des résultats. Nous vous envoyons des salutations chaleureuses,

7.6
Zilver
Gespeeld op: 25 juli 2019
Beoordelingsdatum: 21 augustus 2019
Handicap: 21.5
Golf D'Aro

Eindelijk! Vorig jaar bar en boos. Veel holes gesloten. Nu is het weer de baan zoals het daarvoor was. Blijft altijd een overweging om wel of geen buggy te nemen. In ieder geval nu weer heerlijk gespeeld.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 augustus 2019

Dear Marjo, Thank you very much for coming back to play in our golf course and ratting us. We are really happy to know that you enjoyed the visit. Club Golf d'Aro - Mas Nou

7.8
j.
Brons
Gespeeld op: 19 juli 2019
Beoordelingsdatum: 25 juli 2019
Handicap: 10.9
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Compared to last year so much better again. Love this course one of my favourites. Also the pitch and putt are really nice to play. Love the marshall the reception and the restaurant.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 28 juli 2019

Thank you so much for your opinion, j. w. vanveenendaal. We are happy about your positive value all the improvement work we have done in the course. With hard work everything is recovering. We encourage all players to come and enjoy golf like previous years. We hope to see you very soon.

7.0
de
Beginner
Gespeeld op: 18 juli 2019
Beoordelingsdatum: 15 januari 2021
Handicap: 11.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Enclave maravilloso, dificultat moderada.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 19 januari 2021

Estimado/a Sr/Sra Deybitbel, Estamos orgullosos de leer que ha apreciado el entorno que rodea nuestro Campo de Golf. Esperamos verle de nuevo para volver a disfrutar del Campo y de sus impresionantes vistas al mar y la montaña. Saludos cordiales, Marta Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.9
dr
Beginner
Gespeeld op: 24 juni 2019
Beoordelingsdatum: 25 juni 2019
Handicap: 22.8
Golf D'Aro

Wij spelen ieder jaar op Mas Nou. Het was dit jaar weer zoals het hoort. De 2e 9 waren mooi groen. 1e 9 kunnen nog wat extra water gebruiken. Uiterst tevreden over de nieuwe buggy’s. Dit was ook nodig. Een super dag en aanrader voor iedereen.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 26 juni 2019

Hello drootinck, First of all we want to thank you for visiting us one more time. We are happy to see that our clients can see the big effort we have made in our course. We hope to see you soon. Thank you very much. Club Golf d'Aro Mas-Nou

7.5
Goud
Gespeeld op: 24 juni 2019
Beoordelingsdatum: 26 juni 2019
Handicap: 23.1
Golf D'Aro

Gelukkig weer op de weg terug. Wat een verschil met vorig jaar. De baan en greens weer perfect. Alle geens inderdaad, nu geen zomergreens. Bijna alle teeboxen goed, dus je kan weer normaal golfen hier. De bunkers daar mankeert nog wat aan. In veel staat water en zo lang dat er alggroei in plaats vind. Dus dit is nog een puntje van aandacht. De buggy’s zijn vernieuwd en zi…

4
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 26 juni 2019

Good afternoon beele45, Thank you for your valuation, it will help us to keep improving our courses to provide to all our clients a course with an excellents conditions. We are happy to know that you have come, and you will come. We really hope to see you soon. Thank you very much. Club Golf d'Aro Mas-Nou

8.2
An
Brons
Gespeeld op: 23 juni 2019
Beoordelingsdatum: 23 juni 2019
Handicap: 18.4
Golf D'Aro

Zeer zeker verbeterd terug tegen vorig jaar, prachtige uitzichten en uitdagende holes.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 23 juni 2019

Thank you very much, we hope to see you soon. Club d'Aro Mas-Nou

7.2
be
Goud
Gespeeld op: 12 juni 2019
Beoordelingsdatum: 14 juni 2019
Handicap: 10.5
Golf D'Aro

Très beau parcours dans son tracé Pour celui qui paye le plein tarif il doit être déçu par l entretien de ce parcours pour près de 100 euros le Green fée on peu avoir un taux d exigence un peu meilleur que ce qui nous ait proposé Bien sûr la vue est exceptionnelle mais je joue au golf et j aimerais avoir des fairways bien entretenu et des Greens un peu roulant et mieux …

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 17 juni 2019

Bonjour M. Bergerr, Merci beaucoup pour votre évaluation. Nous essaierons de nous améliorer afin que, lors de votre prochaine visite, vous vous sentiez à l'aise dans nos installations. Nous vous envoyons une chaleureuse salutation, Club de golf Aro Mas Nou

8.0
Brons
Gespeeld op: 3 juni 2019
Beoordelingsdatum: 5 mei 2020
Handicap: 23.6
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Un campo brutal con hoyos espectaculares. El jugador debe conocer el campo sino quiere cargar golpes rápidamente... Campo bastante técnico. Recomiendo 100% si uno se acerca al Baix Empordà. Con ganas de volver a jugarlo!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 6 mei 2020

Estimado Sr. Puig, Nos enorgullece leer que haya apreciado nuestro campo de golf y sus hoyos espectaculares. Nuestro objetivo es seguir mejorando para ofrecer una experiencia inolvidable y sin interrupciones a nuestros jugadores. Esperamos verle de nuevo para disfrutar del campo y sus vistas al mar y a la montaña. Le recordamos que puede visitar nuestra página web para obtener más información: https: //www. golfdaro. com /es/ Reciba un cordial saludo M. Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.0
pa
Brons
Gespeeld op: 28 mei 2019
Beoordelingsdatum: 6 juni 2019
Handicap: 14.5
Golf D'Aro

parcours magnifique avec vue époustouflante. très difficile et très physique. Prenez une voiture.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 7 juni 2019

Bonjour Mr. Hermes, Merci beaucoup pour votre valorisation. Nous espérons vous revoir bientôt. Nous vous envoyons des salutations chaleureuses, Club Golf d'Aro Mas Nou

8.6
jo
Brons
Gespeeld op: 20 mei 2019
Beoordelingsdatum: 27 mei 2019
Handicap: 12.0
Golf D'Aro

the course was in very good condition

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 oktober 2019

Thank you very much Joop9! Club Golf d'Aro Mas - Nou

7.3
Goud
Gespeeld op: 20 mei 2019
Beoordelingsdatum: 21 mei 2019
Handicap: 9.9
Golf D'Aro

Ontvangst was helaas onvriendelijk. Baan zag er prima uit met goede greens en fairways. Lastige maar uitdagende baan met prachtige vergezichten. Men kan er goed eten De greenfee is fors verhoogd. Met golfhaftet gespeeld.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 juni 2019

Good Afternoon Mr. Zomerhof, First of all we thanks you for you review. And we do apologize for the incoveniences. We hope to see you soon. Best regards Club Golf d'Aro Mas Nou

7.5
Jo
Goud
Gespeeld op: 19 mei 2019
Beoordelingsdatum: 23 mei 2019
Handicap: 13.7
Golf D'Aro

Er is blijkbaar erg hard gewerkt op deze baan gezien de slechte berichten van vorig jaar en met succes. De baan lag er goed bij over het algemeen. Het is zwaar lopen daar maar dat is bekend en mn de afstand naar hole 1 moet je dan maar als warming up zien. Prachtige uitzichten.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 juni 2019

Good Afternoon Mr. Joop, Many thanks for your reviews, We hope that you have enjoyed the course. Hoping to seeing you soon. Best regards Club Golf d'Aro Mas Nou

7.2
mi
Beginner
Gespeeld op: 15 mei 2019
Beoordelingsdatum: 23 december 2019
Handicap: 24.0
Golf D'Aro

superbe vue.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 24 december 2019

Distingué Mr Constantin, Merci d'avoir partagé votre aimable commentaire avec la communauté Leadingcourses. Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié nos belles vues. Nous espérons vous voir bientôt Salutations distinguées Club Golf D'Aro Mas Nou M.

8.4
JO
Goud
Gespeeld op: 30 april 2019
Beoordelingsdatum: 30 april 2019
Handicap: 24.2
Golf D'Aro

Accueil sympathique. Practice petit. Beau club house. Petit proshop. Beau parcours bien entretenu avec des essences d’arbres variées. Sur de nombreux trous nous avons de magnifiques vues sur la mer et la montagne. Le parcours est technique. Les fairways sont relativement larges. Ils sont bien entretenus mais sur la plupart il y a du trèfle. Les greens sont bien entrete…

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 8 mei 2019

Bonjour Mme. Dominique, Merci beaucoup pour votre valorisation. Nous sommes ravis que vous ayez apprécié notre domaine. Nous espérons vous revoir bientôt. Nous vous envoyons des salutations chaleureuses, Club Golf d'Aro Mas Nou

8.0
ag
Brons
Gespeeld op: 26 april 2019
Beoordelingsdatum: 28 april 2019
Handicap: 21.7
Golf D'Aro

Niet eenvoudige baan. Erg vermoeiend gezien veel op en af. Restaurant/bar te vroeg gesloten (17 u!).

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 juni 2019

Good Afternoon Mr. Stefan, Many thanks for you review, and we feel happy that you enjoy it. We hope to see you soon. Best regards Club Golf d'Aro Mas Nou.

8.8
fi
Beginner
Gespeeld op: 20 april 2019
Beoordelingsdatum: 20 april 2019
Golf D'Aro

Bedste udsigt fra golfbanen, og det findes ikke andet sted i Europa

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.8
Goud
Gespeeld op: 16 april 2019
Beoordelingsdatum: 29 maart 2020
Handicap: 8.0
Golf D'Aro

Parcours de montagne offrant de superbes points de vue. Les dénivelés n’étant pas négligeables et quelques transitions assez longues, la voiturette peut être appréciée. Le proshop et le practice sont modestes, mais l’accueil est très chaleureux. Notamment le pro du club qui m’a gentiment proposé le remplacement d’un grip durant l’heure du déjeuner. Le parcours est bien …

Vertaal naar Nederlands
4
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 april 2020

Cher/Chère Joueur TM37, Nous sommes très heureux de savoir que vous avez apprécié notre parcours de golf et les superbes points de vue qu'il offre. Merci également pour apprécier nos services et départements. Nous continuons à nous améliorer lorsque vous puissiez jouer à nouveau... Ce soit encore plus inoubliable! Nous espérons vous voir bien tôt pour profiter de nouveau du parcours et ses vues. Bien cordialement, M. Club Golf d’Aro - Mas Nou

8.0
Goud
Gespeeld op: 11 april 2019
Beoordelingsdatum: 16 april 2019
Handicap: 17.2
Golf D'Aro

On September 13,2018, I wrote a negative review about this course. After an exchange of emails I received two green fees as compensation. On April 11,2019, my wife and here girlfriend played the course again and they were delighted to find that the course had been restored to its former glory. It was already a beautiful course at a height with ever changing holes and fasc…

Vertaal naar Nederlands
4
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 22 april 2019

Dear Devrieswagm, We are really happy to receive news from you and to hear that your wife had a nice time at our course, we have been working really hard to emend it! Best regards and we hope to see you soon, Club Golf d'Aro Mas-Nou

8.5
Brons
Gespeeld op: 1 april 2019
Beoordelingsdatum: 26 december 2019
Handicap: 54.0
Pitch & Putt

De Pitch&Putt gespeeld op 2 april. Genoten van een geweldig leuk baantje, heel veel hoogte verschillen Greens verzorgd en snel. Ontvangst vriendelijk, we gaan zeker terug.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 27 december 2019

Geachte mevrouw Angelique, hartelijk dank voor het delen van uw mening met Leadingcourses. We zijn er trots op dat je hebt genoten van ons vakgebied en dat je blij bent met onze medewerkers. We hopen je snel weer te zien genieten van ons veld. Ontvang een hartelijke groet Receptie afdeling Club Golf d'Aro - Mas Nou

8.0
Os
Beginner
Gespeeld op: 20 februari 2019
Beoordelingsdatum: 5 maart 2019
Handicap: 15.0
Golf D'Aro

Localización inmejorable para los amantes de la Costa Brava. Campo bonito y exigente. Volveremos seguro.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 5 maart 2019

Buenas tardes Sr. Osvaldo, Muchas gracias por su reseña. Esperamos verle pronto. Saludos

5.1
Goud
Gespeeld op: 13 februari 2019
Beoordelingsdatum: 13 februari 2019
Handicap: 6.4
Golf D'Aro

Großartige Ausblicke hinunter zum Meer. Die Bahnen haben ein schönes Layout. Die Grüns sind in ordentlichem Zustand. Die Fairways sind teils trocken, haben kahle Stellen und diese sind auch nicht zum Besserlegen gekennzeichnet. Die Bunker sind eine Katastrophe - wenig Sand und darunter betongharter Untergrund. Eine freundliche Dame im Sekretariat verspricht Verbesserun…

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 16 februari 2019

Dear FrankS, First of all thank you for your feedback, we hope your remark will help us in order to improve. We are working every day regarding the maintenance of the course, the greens have improve a lot and the grass of the streets will grow up in an optimal way as soon as the spring is aproaching. Hope to see you very soon. Best regards, Club Golf d'Aro Mas-Nou

7.5
An
Brons
Gespeeld op: 31 december 2018
Beoordelingsdatum: 2 januari 2019
Handicap: 18.4
Golf D'Aro

Er is hard gewerkt! In september verschrikkelijk en nu terug de mooie baan als vanouds, alle greens zijn weer top, enkel hier en daar nog wat werk aan fairways. En verouderde buggy’s. Maar wat een plezier om er weer te kunnen spelen! Die zichten en de rust, we hebben 3 dagen na mekaar gespeeld...

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 2 januari 2019

Dear Annedeleu, First of all thank you for your feedback, we hope your remark will help us in order to improve. We are working every day regarding the maintenance of the course which had some issues during the summer. Hope to see you very soon. Best regards, Club Golf d'Aro Mas-Nou

9.0
jo
Brons
Gespeeld op: 30 december 2018
Beoordelingsdatum: 31 december 2018
Handicap: 54.0
Golf D'Aro

En un mot, Splendide. Des points de vues sublimes, parcours par moment difficile mais jamais ennuyeux. Voiturette recommandée, grandes distances entre les trous et beaucoup de dénivelés.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 31 december 2018

Merci beaucoup pour votre valorisation. Nous sommes ravis que vous ayez apprécié notre domaine. Nous espérons vous revoir bientôt.

8.5
Zilver
Gespeeld op: 24 december 2018
Beoordelingsdatum: 30 oktober 2019
Handicap: 18.1
Golf D'Aro

Baan is prachtig onderhouden ook in de winterperiode. Tees, fairways en greens fijn om te bespelen. Het uitzicht boven is alsof je in de hemel golft. Wij golfen hier al jaren in de wintermaanden en komen graag terug. Receptie erg vriendelijk en correct! De vernieuwde shop is mooi compleet. Een aanrader.

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 1 november 2019

Thank you very much Sir, your comments help us. We will to see you soon. Best Regards Club Golf D'Aro

9.9
ga
Beginner
Gespeeld op: 22 december 2018
Beoordelingsdatum: 22 december 2018
Handicap: 30.0
Golf D'Aro

Es increible el cambio. Cuando fui en Julio era bueno, pero ahora es increiblemente bueno. Los greens estan perfectos i el ambiente magnífico. Muchas gracias por todo. Ha sido un placer.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 23 december 2018

Apreciada Sra. Cristina, Muchas gracias por su reseña. Un placer saber que ha disfrutado de nuestro campo e instalaciones. Efectivamente hemos trabajo duro y estamos todavía en ello, reflejo de ello son los bunkers y greens. Estaremos encantados en atenderle de nuevo. Un saludo.

6.0
no
Zilver
Gespeeld op: 22 december 2018
Beoordelingsdatum: 22 december 2018
Handicap: 8.0
Golf D'Aro

Golf D'Aro is een prachtige baan met een mooie lay-out. Grote hoogteverschillen en mooie uitzichten. Halverwege dit jaar was er een technisch probleem met de watervoorziening, waardoor alle greens en fairways volledig uitdroogden. Vandaag waren de greens weer bijna in oude staat, vlak en snel, maar de tees, fairways en aprons vertoonden nog veel gele plekken en veel stuk…

Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 23 december 2018

Dear nosy1, First of all thank you for your feedback, we hope your remark will help us in order to improve. We are working every day regarding the maintenance of the course which had some issues during the summer. Best regards, Club Golf d'Aro Mas-Nou.

6.3
Brons
Gespeeld op: 14 november 2018
Beoordelingsdatum: 14 november 2018
Handicap: 20.0
Golf D'Aro
Pitch & Putt

Parcours intéressant, magnifique vue. Les installations sont à améliorer (zone puting +approche +tapis) Le Pitch & putt et très bien, la aussi les départs sur tapis sont a changer. Personnel agréable.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Club Golf D'Aro - Mas Nou — 15 november 2018

Bonjour Mr. Ortola, Merci beaucoup pour votre commentaire. Nous faisons de nombreux efforts de maintenance après le dur été de la sécheresse. Nous vous attendons très bientôt. Merci beaucoup.