Golf Club Semily: Beoordelingen

Staal
Gespeeld op: 5 augustus 2021
Beoordelingsdatum: 14 augustus 2021
Handicap: 25.0
Semily 9

Entièrement d'accord avec l'analyse faite par Czexican. J'ai joué ce parcours tôt un matin d'aout 2021, accueilli par le personnel d'entretien, sous un fin crachin. Le site est très attachant, mais le tracé du parcours est vraiment déroutant. Heureusement je n'ai vu que quatre joueurs entre 8h et 11h et le personnel très obligeant m'a souvent aidé à retrouver mon chemi…

Vertaal naar Nederlands
3
Nuttig?
Goud
Premium
Gespeeld op: 6 september 2020
Beoordelingsdatum: 7 september 2020
Handicap: 9.4
Semily 9

Golf club Semily is one of the oldest and traditional clubs in Czech. They wrote a history of golf in Czech. I played here few times only. So Im very thankful to them that they never gave up during the "Comy time". Course is located next to river Jizera just at the city limits of town Semily, so its municipal course without any benefits like some other town courses. When …

Vertaal naar Nederlands
6
Nuttig?
Zilver
Gespeeld op: 2 september 2020
Beoordelingsdatum: 2 september 2020
Handicap: 15.1
Semily 9

Ontzettend leuke gevarieerde baan met veel spectaculaire hoogteverschillen. Ondanks de wat norse ontvangst (geen woord Engels of Duits helaas) is het genieten op deze verrassende baan met kruisende holes. Erg goedkoop, dus vooral spelen als je in de buurt bent. Driving range is onhandig ver weg.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 23 augustus 2019
Beoordelingsdatum: 24 augustus 2019
Handicap: 35.0
Semily 9

Mooie kleine 9 holes baan. Veel hoogte verschil en twee keer een rivier. Vriendelijke sfeer.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 28 juli 2019
Beoordelingsdatum: 28 juli 2019
Handicap: 42.0
Semily 9

Heerlijke baan. 2 x de rivier over.

Nuttig?
Goud
Gespeeld op: 5 november 2012
Beoordelingsdatum: 5 november 2012
Handicap: 36.0
Semily 9

In mei 2010 hier gespeeld. Leuke uitdagende goed onderhouden baan met veel hoogteverschillen. Spectaculaire afslag (hole 8) vanaf de berg het dal in. Ook twee holes met de afslag schuin over de rivier. Het clubhuis is redelijk invoudig met een kleine Pro shop. Erg leuke baan waar we zeker nog wel een keer terug komen.

Nuttig?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!

Inschrijving annuleren
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com