Robinson Golf Club Nobilis: Beoordelingen

Meest recente
Meest populaire
visitors_1
7.9
GVeer
Goud
Gespeeld op: 19 mei 2022 Beoordelingsdatum: 11 juni 2022Handicap: 24.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Zeer goed onderhouden golfbaan. De greens waren als een biljartlaken. Eenvoudig te spelen met brede vlakke fairways. Een heerlijke baan voor een probleemloos rondje.
visitors_1
7.6
oswaldr
Zilver
Gespeeld op: 23 april 2022 Beoordelingsdatum: 28 april 2022Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Championship Course
Super Golfplatz sehr gut gepflegt, guter Service, Bar wird man sehr schnell bedient, Golfshop sehr freundlich.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.4
SlicingMyWayThroughLife
Ambassadeur
Premium
Gespeeld op: 27 november 2021 Beoordelingsdatum: 5 december 2021Handicap: 8
Championship Course
I am not sure where or how should I start my review in this case… What looked like a promising course from the clubhouse terrace sadly turned out in TOTAL disastrous experience. And this has nothing to do with the course itself as the course can't withstand 100 mm of rain in a few hours. However, the management obviously thinks it can so the course was kept open just so …
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.7
nejcworld
Goud
Gespeeld op: 27 november 2021 Beoordelingsdatum: 27 november 2021Handicap: 9
clubs_1
clubs_1
Championship Course
played in the end of autumn from yellow tees, driving range 8, tee offs 8, roughs 8, bunkers 8, fairways 8, greens 9, course difficulty 7, course design 8.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.5
din.can
Goud
Gespeeld op: 14 december 2020 Beoordelingsdatum: 14 december 2020Handicap: 4.1
Championship Course
Der Pflegezustand lässt zu wünschen übrig...
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
edward.hemel
Brons
Gespeeld op: 24 november 2019 Beoordelingsdatum: 28 november 2019Handicap: 12.1
Championship Course
De baan is gelikt. Bijna te netjes. Ik hou er wel van, maar menigeen vind het te... mooie holes met mooi uitzicht. Super aangelegd en strak onderhouden. Het clubhuis oogt wat gedateerd.
visitors_1
8.6
christoffer.thoren
Brons
Premium
Gespeeld op: 10 november 2019 Beoordelingsdatum: 12 november 2019Handicap: 8.9
Championship Course
En bra startbana, ganska enkel! Nerklippta ruffer gjorde att straffet för missad fairway inte blev så påtaglig! Rangen kunde verkligen förbättras då bollarna var hårda som stenar och mattorna var riktigt slitna. Annars en mycket trevlig bana!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
wwdenbieman
Zilver
Premium
Gespeeld op: 9 november 2019 Beoordelingsdatum: 19 november 2019Handicap: 16.9
Championship Course
Goed verzorgde baan, uitdagend en goed verzorgd. Een genot om deze te spelen. Gezellig Clubhuis en mooie Holes.
visitors_1
7.7
Gtreg22
Goud
Gespeeld op: 1 november 2019 Beoordelingsdatum: 1 november 2019Handicap: 10.8
Championship Course
Très beau parcours dans l ensemble. Larges fairway, quelques longs par 4, quelques plans d eau... Entretien excellent dans l ensemble avec de très bons greens et des rough parfois très très denses Les trous 5 et 6 bordés par la route perdent un peu de charme mais restent cependant très interessants par leur dessin. A jouer sans hésiter.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
BertP
Goud
Gespeeld op: 29 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 5 november 2019Handicap: 6.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
19
Championship Course
I've been coming to Belek for 7 years now and this was my first visit to Nobilis. A mistake! This course is fun beautiful and worth every penny. Upon arriving and checking in you can tell you are in for a field day, the Parrot in the lobby helps you start with a smile, the reception was friendly and professional. (like most Turkish clubs and Hotels). The driving range…
visitors_1
7.9
marc.vdh55
Brons
Gespeeld op: 16 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 2 november 2019Handicap: 29
Championship Course
Mooie baan voor long hitters maar niet zo veel afwisseling. de tweede 9 zijn minder verzorgd en vooral het onderhoud van de bunkers was bedroevend met bijna evenveel gras als op de fairways Enkele verre par 5 holes. Weinig waterpartijen Als je laat in de voormiddag speelt zijn er te weinig buggeys en ze beschikken over geen elektrische troleys Onthaal chaotisch en weinig …
visitors_1
7.9
JOSSICdominiqueSuzanne
Goud
Gespeeld op: 4 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 4 oktober 2019Handicap: 20.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Beau parcours accessible pour tous les niveaux. Les larges fairways sont bien entretenus. Ils sont bordés par des pins. Les greens sont un peu moins bien entretenus. Le parcours est bien arboré. Le club house est sympathique et le proshop est bien achalandé.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
ChristianHolm
Staal
Gespeeld op: 29 juli 2019 Beoordelingsdatum: 29 juli 2019Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Dejlig bane. Generelt en god oplevelse. Men forstår ikke hvorfor sprinklerne vander banen, mens jeg spiller. Der stod vand på banen flere steder. Desuden var jeg ikke advaret om, at 13. fairway var ved at blive prikket. Måtte opgive at spille hullet.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
bergerr38
Goud
Gespeeld op: 18 mei 2019 Beoordelingsdatum: 18 mei 2019Handicap: 7.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Beau parcours par 4 assez long Bien entretenu Les 9 premiers trous sont intéressants au niveau golfique À faire beau jardin.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.6
pieterbakermans
Goud
Gespeeld op: 1 mei 2019 Beoordelingsdatum: 3 mei 2019Handicap: 7.2
clubs_1
Championship Course
De baan is mooi en lijkt in veel opzichten op de andere banen in Belek. Ruime en goede oefenfaciliteiten, zeer goed onderhouden fairways met goede greens en pine trees. Holes zijn niet heel erg uitdagend of moeilijk alhoewel je deze baan zeker niet moet onderschatten. De baan is erg vol. Zelfs bij de start hole sta je al met drie flights op de hole. Terwijl men op de gree…
visitors_1
8.5
karin42
Brons
Premium
Gespeeld op: 1 april 2019 Beoordelingsdatum: 1 april 2019Handicap: 19.6
Championship Course
Prachtige baan maar veels te vol. Vijf uur en kwartier gedaan over 17 holes en laatste niet kunnen spelen omdat we anders de pendelbus miste. Geen marshall te zien. Greens en eigenlijke hele baan perfect onderhouden.
visitors_1
7.8
anne.huisman
Zilver
Gespeeld op: 1 april 2019 Beoordelingsdatum: 4 april 2019Handicap: 16.9
Championship Course
Mooie baan maar veel te vol. Alleen maar flights van 4 personen en dat zonder dat er zo nu en dan wat extra ruimte er tussen. Daardoor steeds wachten. 5,5 uur over de 18 holes gedaan.
visitors_1
9.2
nicokraszkiewicz
Zilver
Gespeeld op: 1 april 2019 Beoordelingsdatum: 14 april 2019Handicap: 14.4
Championship Course
We were having the honor to play this amazing course for an entire week. We took the entire package: staying at the outstanding Robinson Club hotel and enjoying the "golf flatrate" for the week. The course itself was in great conditions! The greens were very fast - but well kept. The course is "tricky" - not too demanding, but as you all know: every round is a challenge …
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
1.4
niklasenarsson
Staal
Gespeeld op: 17 maart 2019 Beoordelingsdatum: 19 maart 2019Handicap: 15.8
Championship Course
Super otrevlig personal i receptionen. Spelade 14 hål. Ingen förståelse för det. Jag vill spela 18 hål eller skiter jag i det Släpper ut för sent akt er tar fyllt betalt. Spelade på gloria sedan kanon ?.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
2.3
toveenarsson
Staal
Gespeeld op: 17 maart 2019 Beoordelingsdatum: 18 maart 2019Handicap: 14.2
Personalen väldigt otrevliga. Och gav och för sen tid vi fick bryta vid 14 hål för det var för mörkt. Vi meddelande att det inte är okej men dom tyckte inte det va konstigt. Vi betalde 220 € för 2 personer och erbjöd oss 40€ tillbaka. Spela inte på denna klubb mottagandet det sämsta jag kan tänka mig.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.3
raf.de.wit
Brons
Gespeeld op: 24 november 2018 Beoordelingsdatum: 25 november 2018Handicap: 31
Championship Course
Mooie baan zeker eens spelen als je in de buurt bent leuke uitdagingen voor da Par 3 's Veel water Zeker voor herhaling vatbaar.
visitors_1
8.5
eric1
Goud
Gespeeld op: 18 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 18 oktober 2018Handicap: 20.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Championship Course
Baan in perfecte staat prachtig onderhouden zowel fairway als greens na dergelijke zomer. De pa rkbaan was zuiver je kan altijd je bal terug vinden behalve als je in water speelt en dit is ook vaak mogelijk zeker in belek super druk vandaag 243 greenfees buggy’s was een probleem heb zelf met marscall buggy moeten spelen.
visitors_1
8.0
Claudio.Cittarini
Goud
Premium
Gespeeld op: 12 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 12 oktober 2018Handicap: 12.8
clubs_1
Championship Course
Toll gepflegte Golfanlage mit ondolierten Fairways und treuen Grüns. Für alle Spielstärken geeignet.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.3
jksfoto
Staal
Gespeeld op: 10 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2018Handicap: 12
Måske lidt på den lette side.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
T.
Goud
Gespeeld op: 6 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 7 oktober 2018Handicap: 5.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
91
Championship Course
Aktuell mit Golf-Flat über Robinson gebucht, sind wir voll auf unsere Kosten gekommen. Highlight für uns, Bahn 7! Ein kurzes PAR4 vollständig begleitet von Wasser/einem kleinem Fischerhafen auf der linken Seite. Ist der Drive gut platziert, winkt bei perfekter Annäherung die Birdie-Chance. Kritik gibt es für die zu weichen Grün und dem Bunker Sand, welcher dringend erneu…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.2
jksfoto
Staal
Gespeeld op: 27 juli 2018 Beoordelingsdatum: 27 juli 2018Handicap: 12
Championship Course
ikke den sværeste bane i belk, meget behagelig at spille.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
jksfoto
Staal
Gespeeld op: 18 juli 2018 Beoordelingsdatum: 18 juli 2018Handicap: 12
clubs_1
Championship Course
dejlig bane med hurtige greens.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.9
stephmahe@orange.fr
Zilver
Gespeeld op: 31 mei 2018 Beoordelingsdatum: 9 juni 2018Handicap: 8.4
Championship Course
parcours pour tout niveau, plusieurs par 4 assez long, seul bémol des allemands qui jouaient en voiturette avec la musique à fond.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.1
Martin.Dickhaeuser
Staal
Gespeeld op: 14 maart 2018 Beoordelingsdatum: 14 maart 2018Handicap: 11.2
Championship Course
Flaterate Golf! So oft spielen wie Du möchtest. Allerdings muss man bereits Wochen vorher eine Startzeit buchen, sonst wird das nichts. BESSER GEHT ES NICHT!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
wbendig
Staal
Gespeeld op: 20 februari 2018 Beoordelingsdatum: 20 februari 2018Handicap: 13.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Zuviele Leute werden in der kostenlosen Greenfee Zeit auf den Platz gepresst, man wartet an jedem Abschlag min 5-10min?.
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com