Belvoir Park Golf Club: Beoordelingen

Delen
visitors_1
9.1
Leading Courses
Expert panel
Gespeeld op: 31 december 2021 Beoordelingsdatum: 31 december 2021Handicap: 0.1
Belvoir Park
In order to provide robust and credible rankings the Leading Courses Panel provides a rating based on their own experience, interviews and rankings of the most reliable sources in the industry. If you have played Belvoir Park Golf Club or if you disagree with the current rating, then please also share your opinion! Your review will help many other golfers! #bygolfersforg…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
mpaehlig
Goud
Gespeeld op: 15 mei 2019 Beoordelingsdatum: 16 mei 2019Handicap: 8.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Belvoir Park
Hele fijne parkbaan pal naast het centrum van Belfast: je kan vanaf de baan de grote kranen in de haven zien liggen en de snelweg raast vlak langs je heen al zie je deze nergens door de vele bomen. Baan ligt er uitstekend bij al waren de (goede) greens wel erg wisselend in snelheid. Van de drivebare eerste tot de dogleg laatste een aangename baan.
visitors_1
8.6
mark-chakatravel
Brons
Gespeeld op: 6 november 2018 Beoordelingsdatum: 14 november 2018Handicap: 18
Belvoir Park
One of the top parkland courses in NI. Its hard to believe that you are in the middle of Belfast whilst out on this tree lined course. A very fair course that has a really tough final 3 holes. The views from the balcony are superb at sunset.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
patrickaltorf
Goud
Gespeeld op: 15 juni 2018 Beoordelingsdatum: 23 juni 2018Handicap: 18.5
clubs_1
clubs_1
Belvoir Park
Hele fijne baan om te spelen op een steenworp afstand van het centrum van Belfast. De pars 5 zijn goed te doen in par of beter. Fraai clubhuis met zeer toegankelijke leden die graag een praatje met je maken. Driving range is inferieur aan de baan.
visitors_1
8.9
vrieweer
Staal
Gespeeld op: 6 augustus 2013 Beoordelingsdatum: 18 augustus 2013Handicap: 18.4
Belvoir Park
Een prachtige golfbaan. Vooral als je in het clubhuis staat is het een mooie panorama. Banen goed onderhouden. Greens super snel. Uitdagende baan. Prijs iets aan de hoge kant maar het is het waard.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com