Värnamo GK: Beoordelingen

  • Toon alle banen
  • Värnamo Väst-Öst (110)7.7
  • Värnamo Väst-Norr (4)7.3
  • Värnamo Öst-Norr (3)7.4
visitors_1
Gespeeld op: 5 mei 2022 Beoordelingsdatum: 9 mei 2022Handicap: 32.7
clubs_1
Värnamo Väst-Öst
Var en upplevelse att spela golf på Värnamo gk. Greenerna var bra men blir bättre till sommaren. Lika dant blir det med Fairway. Ban arbetarna var mycke trevliga. Golf shoppen bra service. ⛳️? ‍♀️.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.9
annettemaria
Brons
Gespeeld op: 30 september 2021 Beoordelingsdatum: 1 oktober 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Dåliga greener
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
leif051
Brons
Gespeeld op: 30 september 2021 Beoordelingsdatum: 1 oktober 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Fairways var riktigt bra! Greener var väldigt tröga.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
thomas8
Brons
Gespeeld op: 27 september 2021 Beoordelingsdatum: 27 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Mkt välskött bana, omväxlande. Är sig väldigt lik (Var medlem 79-85). Synd på greenerna som hade fått stryk
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
ulfverner
Staal
Gespeeld op: 14 september 2021 Beoordelingsdatum: 15 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
14/9 solsken lagom varmt med en fin inramningar av sjö Hindsen en toppen anläggning.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
lennart257
Staal
Gespeeld op: 14 september 2021 Beoordelingsdatum: 14 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Rolig och utmanade bana i jättebra skick, perfekt skött. Kommer att besöka den fler gånger. ????
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
kurt72
Staal
Gespeeld op: 14 september 2021 Beoordelingsdatum: 15 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Allt förutom greenerna var till belåtenhet
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 10 september 2021 Beoordelingsdatum: 10 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Greener var dåliga, ej värda full avgift
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 8 september 2021 Beoordelingsdatum: 8 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Tråkig kvalitet på greenerna - borde var bättre så här års.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.7
anders65
Brons
Gespeeld op: 8 september 2021 Beoordelingsdatum: 10 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Torrsprickor litet här och var samt att greenerna var tröga och vertkalskurna.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
christina53
Staal
Gespeeld op: 3 september 2021 Beoordelingsdatum: 4 september 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Så tråkigt att restaurangen ej bidrog tiller otroligt fina golfklubb!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.3
andreas3
Zilver
Gespeeld op: 24 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 25 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Greener extremt långsamma och ojämna! Det förstörde hela rundan! Många dolda hål och trångt mellan flera hål så farligt spel uppstod. Fint naturområde med misslyckad layout! Inte värt pengarna trots halv greenfee, tyvärr men sant.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.6
stefan97
Brons
Gespeeld op: 23 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 25 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Mycket tröga greener. Inte i närheten av godkända
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 17 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 17 augustus 2021Handicap: 11
Värnamo Väst-Öst
Besviken att man lagt på så mycket sand på greenerna
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
anders73
Brons
Gespeeld op: 13 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 13 augustus 2021Handicap: 15
Värnamo Väst-Öst
Jag saknade ordentliga teemarkeringar för blå tee.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 9 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 9 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Bättre speltempo, mindre sand i bunkrarna.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
info633
Brons
Gespeeld op: 8 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 12 augustus 2021Handicap: 16.7
Värnamo Väst-Öst
Sehr schöner Golfplatz sehr gepflegt interessante Spielbahnen, schnelle Grüns, jederzeit wieder. Personal sehr freundlich. Preis Leistung sehr gut mit Golfhäftet eine Runde unter 20 Euro.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
jan352
Staal
Gespeeld op: 6 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 6 augustus 2021Handicap: 14.4
Värnamo Väst-Öst
Långsamma greener förutom 12:an som avvek helt från övriga. Trevlig bana men fick ingen bra känsla runt klubbhuset, medlemmar som ej hälsar.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
sunealfred
Brons
Gespeeld op: 6 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 12 augustus 2021Handicap: 23
Värnamo Väst-Öst
För långt att gå till chipping greenen, annars OK
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 5 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 5 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Trevligt bemötande i receptionen, banan var kul att spela och i bra skick.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
susanne574
Staal
Gespeeld op: 5 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 5 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Trevlig personal i receptionen. Duktiga banarbetare.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.7
barbro293
Staal
Gespeeld op: 4 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 5 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Hål 15 är lite otäck då man måste gå tillbaka på fairway för att komma till Hål 16 samt att hål artons green ligger väldigt nära femtons Green. Väldigt vacker bana.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.5
john157
Brons
Gespeeld op: 4 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 4 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Grymt trevlig bana, bunkrarna var otroligt jämna i kvaliteten 5☀️ För en som hamnade där några gånger…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
ullabarbro
Staal
Gespeeld op: 4 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 6 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Förflyttningen mellan hål 15 och 16 kunde vara säkrare. Helhetsintrycket i övrigt var kanon. Ni som arbetar med banan kan verkligen vara stolta över den vackra naturen och att banan var så välskött. Vill även berömma personal i reception och restaurang. Vilken service!!!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 4 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 5 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Mycket trevligt bemötande!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.6
henrik572
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Skulle varit bra om någon kunde jaga på . Tog lite för lång tid . Kanske lite gör många fågelskådare
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
alfmagnus
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Tyvärr väldigt kort drivning range. Upplevde väldigt olika hastigheter på Greener.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
henrik286
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Det mesta var bra, förutom att det var matta på hål nummer 5. Och då var det en dålig matta på det.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 4 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Väldigt fin och välskött bana. Det var lätt att hitta bollar även om man kom lite snett. Denna bana kommer vi att besöka igen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2021Handicap:
Värnamo Väst-Öst
Fantastisk bana men lite trångt mellan vissa hål. Förskräckligt tråkig Ställplats för husbil. Totalt oorganiserat hur och var man ska stå och personalen i receptionen kunde inte hjälpa till och styra upp det.
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com