Beoordelingen

6.3
Da
Goud
Gespeeld op: 21 mei 2017
Beoordelingsdatum: 21 mei 2017
Handicap: 4.3
18-hålsbanan

En trevlig ganska öppen bana men som numera är stängd.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.7
pe
Beginner
Gespeeld op: 16 oktober 2016
Beoordelingsdatum: 16 oktober 2016
18-hålsbanan

Trevlig layout!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.7
ch
Beginner
Gespeeld op: 3 oktober 2016
Beoordelingsdatum: 5 oktober 2016
18-hålsbanan

Långt gräs ruff och fairway vilket gjorde det svårt att hitta bollar

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.8
an
Brons
Gespeeld op: 25 september 2016
Beoordelingsdatum: 26 september 2016
18-hålsbanan

Trevlig tjej i receptionen som informerade bra. Trevlig och väslött bana i det vackra skånska landskapet. Vi hade ätit lunch där om vi sett på webben att det fanns restaurang. Vi visste inte det.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.5
an
Beginner
Gespeeld op: 25 september 2016
Beoordelingsdatum: 25 september 2016
18-hålsbanan

För Många dolda hål. Alltför många lutande fairways.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.8
he
Beginner
Gespeeld op: 11 september 2016
Beoordelingsdatum: 13 september 2016
18-hålsbanan

Super pris for at spille. Kommer helt sikkert igen.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.8
ja
Beginner
Gespeeld op: 29 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 29 augustus 2016
18-hålsbanan

Bunkrarna var ej krattade

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.8
in
Beginner
Gespeeld op: 27 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 27 augustus 2016
18-hålsbanan

Jätterolig bana att spela.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.2
ma
Beginner
Gespeeld op: 21 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 23 augustus 2016
Handicap: 9.0
18-hålsbanan

En restaurang skall inte stänga kl 14.00 på en söndag på sommaren

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.2
la
Brons
Gespeeld op: 19 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 22 augustus 2016
18-hålsbanan

Fantastisk trevlig bana att spela. Väldigt lugnt och en härlig promenad i det skånska böljande landskapet. Ganska krävande bana både spelmässigt och konditionsmässigt. En bana som man bör spela fler ggr för att göra den rättvis. Mycket jämna fina greener där bollen rullade fint...runt 8-9 kanske på stimpen. Väldigt trevlig personal som tog väl hand om oss. En bana väl vä…

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.8
ma
Beginner
Gespeeld op: 14 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 15 augustus 2016
Handicap: 11.0
18-hålsbanan

Det borde finnas soptunna vid uppställningsplatsen för husbilar.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.8
br
Beginner
Gespeeld op: 12 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 14 augustus 2016
18-hålsbanan

Fantastisk natur!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.7
la
Beginner
Gespeeld op: 10 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 10 augustus 2016
18-hålsbanan

Restaurangen serverar mycket god mat!!!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
5.0
pe
Brons
Gespeeld op: 7 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 7 augustus 2016
Handicap: 11.0
18-hålsbanan

Ruffen måste klippas. I stortsätt alla hål ät på Skrå. Många dolda hål. Greenerna var ok.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.6
ma
Brons
Gespeeld op: 7 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 9 augustus 2016
18-hålsbanan

En av Skånes mest varierande golfbanor. Alltid lika rolig att spela :-)

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
5.3
le
Beginner
Gespeeld op: 7 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 7 augustus 2016
18-hålsbanan

Rufff klippare trasig, dåliga tees, misskött tuff . kommer inte tillbaka.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.8
be
Beginner
Gespeeld op: 5 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 7 augustus 2016
18-hålsbanan

Ett trevligt och bra bemötande.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.4
an
Beginner
Gespeeld op: 5 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 7 augustus 2016
18-hålsbanan

Mycket trevligt bemötande vid incheckning och i restaurangen,

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.5
in
Beginner
Gespeeld op: 4 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 5 augustus 2016
18-hålsbanan

Banan levde upp till våra förväntningar. Trots att den var kuperad var den lätt att gå. Även bra markerat för gång till nästa tee. Tack för en trevlig dag

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.8
sv
Brons
Gespeeld op: 3 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 3 augustus 2016
18-hålsbanan

Mycket prisvärd lunch!!! Soppan var fantastisk. Banan mycket bra!!! Trevligt bemötande!!!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
6.7
jo
Beginner
Gespeeld op: 1 augustus 2016
Beoordelingsdatum: 4 augustus 2016
18-hålsbanan

Restaurangen kunde gjorts trevligare och med menyer så man kunde se vad dom hade att erbjuda samt prislistor.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.2
ke
Brons
Gespeeld op: 31 juli 2016
Beoordelingsdatum: 31 juli 2016
Handicap: 30.3
18-hålsbanan

trevlig, kuperad bana.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.3
le
Brons
Gespeeld op: 30 juli 2016
Beoordelingsdatum: 31 juli 2016
18-hålsbanan

Ett övningsområde finns på banan som är helt igenväxt- synd.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
6.4
bo
Beginner
Gespeeld op: 27 juli 2016
Beoordelingsdatum: 27 juli 2016
18-hålsbanan

Inget för gäster som aldrig spelat banan tidigare eftersom de flesta hålen spelas i blindo. Fler hål har t.o.m dolda inspel mot green, vilket får anses vara riktigt dåligt.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.7
ro
Beginner
Gespeeld op: 26 juli 2016
Beoordelingsdatum: 27 juli 2016
Handicap: 9.0
18-hålsbanan

Ser med förhoppning att de går vidare med utvecklingen av banan

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.3
be
Beginner
Gespeeld op: 21 juli 2016
Beoordelingsdatum: 24 juli 2016
18-hålsbanan

Vacker bana!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.8
ni
Beginner
Gespeeld op: 20 juli 2016
Beoordelingsdatum: 20 juli 2016
Handicap: 13.0
18-hålsbanan

En dejlig afvekslende bane med hurtige greens. Stor imødekommenhed fra personalet. Restauranten var lukket da vi færdige kl. 15.00 Alt i alt en god oplevelse at spille banen

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.7
ja
Beginner
Gespeeld op: 20 juli 2016
Beoordelingsdatum: 20 juli 2016
18-hålsbanan

Mycket trevligt bemötande av receptionist.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.8
la
Beginner
Gespeeld op: 17 juli 2016
Beoordelingsdatum: 25 juli 2016
18-hålsbanan

Lite lurigt med blinda hål . Lite bättre banguide

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
7.3
we
Goud
Gespeeld op: 16 juli 2016
Beoordelingsdatum: 18 juli 2016
Handicap: 10.4
18-hålsbanan

Schöner Platz.

Vertaal naar Nederlands
37
Nuttig?