Degeberga-Widtsköfle Golfklubb: Beoordelingen

  • Toon alle banen
  • 18-hålsbanan (519)6.8
visitors_1
6.9
gunilla65
Staal
Gespeeld op: 1 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 1 oktober 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var generellt dåliga. Fairway rätt dåliga. Ändå trevlig bana!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
ann85
Staal
Gespeeld op: 1 oktober 2021 Beoordelingsdatum: 2 oktober 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan och greenernerna var inte jättebra, men trevligt bemötande.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
patrik47
Staal
Gespeeld op: 25 september 2021 Beoordelingsdatum: 27 september 2021Handicap: 25
18-hålsbanan
Väldigt trevligt bemötande och service inriktad personal i reception/cafét!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 19 september 2021 Beoordelingsdatum: 19 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Korven var väldigt god.i övrigt var anläggning å bana kanske inte den bästa man besökt.tomas.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
magnus95
Staal
Gespeeld op: 19 september 2021 Beoordelingsdatum: 19 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiska greener men betydligt mer att önska av tees och fairways
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 18 september 2021 Beoordelingsdatum: 18 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ruffen är så kompakt så går en boll det minsta utanför fairway så är det omöjligt att hitta den. Det blir stor fördröjning i spelet när så många letar bollar och det leder till onödig irritation.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
evachristin
Staal
Gespeeld op: 12 september 2021 Beoordelingsdatum: 12 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Flera toa efter banan
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.8
larsivar3
Staal
Gespeeld op: 8 september 2021 Beoordelingsdatum: 10 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Katastrofala fairvays Anläggningen sliten o känns som den stannat på 70-talet Greenfee borde vara ca 300:-(150-: med Golfhäftet)
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 8 september 2021 Beoordelingsdatum: 9 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ställplats med el bidrog i hög grad till mitt besök
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
larsovehenry
Staal
Gespeeld op: 7 september 2021 Beoordelingsdatum: 7 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Nummrering på nästa tre Lite svårt att hitta vissa hål
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
inger50
Staal
Gespeeld op: 7 september 2021 Beoordelingsdatum: 7 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener (svåra)! Fantastisk trevlig personal i restaurangen ⭐
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
stefan376
Staal
Gespeeld op: 6 september 2021 Beoordelingsdatum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan ger ett ganska slitet uttryck, både själva banan och klubbhus mm. Man får en känsla av enkelhet, kanske pga dålig ekonomi?
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
gunilla461
Staal
Gespeeld op: 6 september 2021 Beoordelingsdatum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande. Alla hälsade som man träffade på. Nära till allt. Kul layout på banan. Trivdes väldigt bra. Konditionen på banan var fortfarande i september inte bra. Hade förväntat mig bättre kvalité på samtliga ytor. Har spelat en hel del banor i år o samtliga övriga har haft bra kvalitet trots dålig början på säsongen. Men som sagt banan är charmig o kul att spela.…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
gunilla707
Staal
Gespeeld op: 5 september 2021 Beoordelingsdatum: 5 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig varierad bana, återkommer gärna. Skulle vilja ha digitalt scorekort, bättre för miljön. Trevlig personal och bra att kunna förbeställa god fika i pausen. Banans skick behöver förbättrar ex. Tee som hade mer blommor/blad än gräs
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.5
anna-lena3
Brons
Gespeeld op: 24 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 24 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Synd att restaurang stängt Fina greener
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 22 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 23 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
fantastisk med en riktig hedlinksbana. Fairway inte bra men med lite lägesförbättring gick det bra. Fina greener, lagom svårlästa. Nästan gratis med golfhäftet
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.3
rune81
Staal
Gespeeld op: 18 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 18 augustus 2021Handicap: 18.7
18-hålsbanan
Dåligt skötta tees och fairway. Greener OK.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
bonilsrunar
Staal
Gespeeld op: 18 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 19 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna extremt tröga.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.6
agneta8
Staal
Gespeeld op: 14 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 14 augustus 2021Handicap: 21.6
18-hålsbanan
Farway var inte ok. Greener undermåliga.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
Øyvind11
Staal
Gespeeld op: 14 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 14 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det var ikke alltid like lett å se fargene på tee-klossene. Hva om hele disse var stående og at hele klossen hadde vært malt?
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
anders991
Staal
Gespeeld op: 12 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 12 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Hade bara fairways varit i bättre kondition hade betyget blivit en 4 för banan men det verkar som att den torra sommaren gått hårt åt fairways för de var fnösketorra- i övrigt jättespännande hål med svåra greenområden!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
peranders36
Staal
Gespeeld op: 11 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 11 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna jättefina o hyfsat snabba, inget roligt med långsamma greener så därför tummen upp
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 9 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 10 augustus 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
Eftersatt underhåll. Även runt om fastigheten
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
thomas138
Staal
Gespeeld op: 8 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 8 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana med varierade hål rakt igenom, fairway hade tyvärr drabbats av det torra vädret men det gav lite mera rull istället. Trevlig och välkomnande personal, hit åker vi gärna tillbaka och spelar.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
Gespeeld op: 8 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 8 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det var en mycket trevlig linksbana. Vi spelar den gärna igen. Det var lugnt och inte mycket folk på en söndag. Personalen i receptionen/ caféet var mycket trevliga. Man kom förbi klubbhuset 2 gånger under runan. Bra med toaletter på banan.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.7
rikard96
Staal
Gespeeld op: 8 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 8 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Att Golfhäftet plus går att använda på sommaren❗️
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
lotta0
Zilver
Gespeeld op: 7 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 7 augustus 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
En fantastiskt rolig links bana i mycket bra skick, som är rolig och lagom utmanande. Snabba greener Fantastiskt bemötande i receptionen där det också finns lättare förtäring. Rent och fräscht i dusch och toalett En mycket bra och stor ställplats för husvagn/husbil Vi kommer defensivt komma tillbaka. Lotta
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.8
nichlas7
Staal
Gespeeld op: 7 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 7 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Speltempo, golfvett
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.1
mikael011
Staal
Gespeeld op: 5 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 5 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Otroligt krångligt vid anmälan att kiosk och anmälan är samma tar lång tid i onödan. Kiosken vid 10 tar otroligt lång fast man förbeställt. Många gammal på banan med dåligt tempo. Smutsigt på toaletterna. Annars ok
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
Shankapotamus
Zilver
Premium
Gespeeld op: 5 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 16 april 2022Handicap: 6
18-hålsbanan
Degeberga GK är en mycket trevlig bana med känslan av att vara (nästan) i Skottland. Tidig vår är nog bästa tiden att besöka banan. Härlig layout med varierande hål. Dock är det en par 4 med 90 graders dogleg som borde göras om. Tar bort lite av upplevelsen om man ska vara kritisk. Parkering och range ligger nära varandra - bra om man är lite stressad. Klubbhuset är …
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com