Mariestads Golfklubb: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.0
ingemar3
Brons
Gespeeld op: 27 september 2021 Beoordelingsdatum: 27 september 2021Handicap: 9
18-hålsbanan
Banan i bra skick med fina greener. Kanske lite platt men trevlig. Bra restaurang med mycket att välja på som dagens rätter. Trevligt bemötande från alla, inkluderat hemmaspelarna som jag gick med.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.7
bridge haket
Staal
Gespeeld op: 22 september 2021 Beoordelingsdatum: 7 oktober 2021Handicap: 28
18-hålsbanan
Mooie baan. Goed verzorgd. Vriendelijke ontvangst en gezellig clubhuis. Voelt al direct als een vertrouwde omgeving. Mooi uitzicht langs het meer. Bereikbaarheid uitstekend. Zeker om nog eens terug te gaan.
visitors_1
8.8
kjell8485
Brons
Gespeeld op: 14 september 2021 Beoordelingsdatum: 14 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
ALLT under vårt besök hos er var KANON.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
joakim36
Staal
Gespeeld op: 9 september 2021 Beoordelingsdatum: 9 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra personal på banan med god respekt.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.6
kent4
Brons
Gespeeld op: 9 september 2021 Beoordelingsdatum: 9 september 2021Handicap: 18.2
18-hålsbanan
HIO-tavla saknas! Dåligt!!!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
anders31
Brons
Gespeeld op: 6 september 2021 Beoordelingsdatum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jag önskar att hänvisning till nästa hål ska stå före greenen, då vet jag vilken sida av greenen jag ska gå på. Sparar mkt tid på banan. Dåligt att inte OnTagScore finns vilken sparar miljön då inte tryckta eller utskrivna kort behövs. Mkt fina och snabba greener
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
maria947
Staal
Gespeeld op: 4 september 2021 Beoordelingsdatum: 5 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig ställplats. Rena fräscha toaletter/ duschar. Fin och rolig bana. Vi var både nybörjare och erfarna spelare och alla tyckte mycket om banan. Hit kommer vi gärna igen.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
kjel anders
Brons
Gespeeld op: 3 september 2021 Beoordelingsdatum: 5 september 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
En del tees är lutande som ryggar, planas ut. Gärna ett högre staket mellan driving range och 9:e hålets fairway, det dunsar ut bollar hit och dit.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
kaisa
Staal
Gespeeld op: 2 september 2021 Beoordelingsdatum: 7 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Superbra o vacker ställplats för husbilen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
lillemorsigridguni
Staal
Gespeeld op: 1 september 2021 Beoordelingsdatum: 3 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig atmosfär, lokaler, personal och bana som var i fint skick
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
monica07
Brons
Gespeeld op: 1 september 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap: 31
18-hålsbanan
Snabbare spel köbildning
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
karl birger sören
Brons
Gespeeld op: 31 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt hitta till div. Utslag om man spelade 46:s utslag
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
lenalena3
Staal
Gespeeld op: 31 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevligt bemötande i receptionen!!! Tyckte däremot att man kunde satt ihop fler 4 bollar f det blev stressigt m bakomvarande 2 bollar o otrevligt uppträdande från de närmast bakom.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
stefan869
Staal
Gespeeld op: 31 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal. Bra Ställplatser.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.9
ulla katarina
Staal
Gespeeld op: 31 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Blev jobbigt att känna sig jagad av alla 2bollar. Vi var ihopsatta med ett annat par i som det kändes en av få 4bollar. Men receptionen och andra spelar var jätte trevliga
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
ann-charlotte72
Brons
Gespeeld op: 30 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 31 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
En mycket trevlig och omväxlande bana. Ett minus var att de hade dressar banan och inte kört ner sanden på hål 1-8 innan vi började spela kl 09:00. Mycket god lunchbuffé med fyra olika val av meny. Trevliga medlemmar som hälsade på oss. Trevliga spelpartners som var bokade i vår boll. Fina ställplatser vid Vänern. Prisvärt. Hit åker vi gärna igen.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
leif stefan
Brons
Gespeeld op: 29 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 29 augustus 2021Handicap: 8
18-hålsbanan
Ojämn rull på greener.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
ulf442
Staal
Gespeeld op: 27 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 30 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tydligare skyltning var några tee 46 var beläget gäller de tee som inte syntes från tee 57.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
ing-marie4
Staal
Gespeeld op: 23 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 24 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Önskar en kortare ruff!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
josefgunnarsson
Staal
Gespeeld op: 22 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 22 augustus 2021Handicap: 14.3
18-hålsbanan
Allt var bra förutom att tees var lite ojämna om man ska klaga på något. Annars var det väldigt bra kvalitet på allting.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
charliebix
Brons
Gespeeld op: 22 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 22 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Stänger kl 14 på en helg..? Banan var bra och välvårdad, men ingetan tar omvägar för. Däremot såg faciliteter ut att vara riktigt bra, restaurang var både trevlig och såg ut att vara hög nivå, dock hann vi ej äta där.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
perdaniel
Staal
Gespeeld op: 21 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 22 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi läste en beskrivning om banan att det var generösa fairways, tycker kanske att den beskrivningen inte är riktigt rätt men spelfältet är generöst. En mycket fin och välskött bana med lagom svårighet för en dags trevligt spel.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
nilsbilly
Staal
Gespeeld op: 20 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 21 augustus 2021Handicap: 21.8
18-hålsbanan
Bra och rymlig ställplats nära banan
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
susanne07
Staal
Gespeeld op: 20 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 21 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
för lite sand i bunkrarna
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
sven börje
Brons
Gespeeld op: 18 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 18 augustus 2021Handicap: 18.9
18-hålsbanan
Mycket fin bana trots mycket regn
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
inger3
Zilver
Gespeeld op: 16 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 17 augustus 2021Handicap: 13.4
18-hålsbanan
Bra ställplats även för husvagn vilket känns välkomnande!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
ronny7
Staal
Gespeeld op: 15 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 15 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra info på hålen och till nästa
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
tony55
Brons
Gespeeld op: 15 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 15 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det var dåliga rangebollar. Banguide saknades vilket gör spelet långsammare och svårare. Förslag är att ha för utlåning. Funkar bra på andra klubbar
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
ulla birgitta marian
Staal
Gespeeld op: 14 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 14 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Gärna tydligare skyltning till tee. Som gäst var det lite svårt att hitta rätt tee.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
laila436
Staal
Gespeeld op: 13 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 15 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
En veldig fin golfopplevelse. Var hos dere for 5 år siden, og kommer helt sikkert tilbake.
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com