Onsjö GK: Beoordelingen

Delen
visitors_1
7.6
hbs
Staal
Gespeeld op: 1 augustus 2022 Beoordelingsdatum: 1 augustus 2022Handicap: 22.9
clubs_1
18-hålsbanan
Goede ontvangst. Drukke baan en ingedeeld met 2 gastvrije Zweden. Clubhuis valt tegen.
visitors_1
8.8
svanlarn
Staal
Gespeeld op: 11 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 14 augustus 2021Handicap: 6
18-hålsbanan
En fantastisk anläggning och förvånansvärt billig greenfee för den banan man får spela. Banan i ett fantastiskt skick, dock oklippta tees vilket drar ner betyget en aning. Rekommenderas starkt!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
leifgöran7
Staal
Gespeeld op: 7 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2019Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande av alla! Mycket god lunch till ett mycket lågt pris. Trots väderproblemen var banan i mycket gott skick.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
birgitta01
Staal
Gespeeld op: 4 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 6 oktober 2019Handicap:
18-hålsbanan
Banan var väldigt trevlig men lite lerig vilket ju ni inte hade någon skuld i Överlag en väldigt trevlig golfbana. En extra eloge till restaurangen, god mat och väldigt trevlig personal
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
kerstin10
Staal
Gespeeld op: 24 september 2019 Beoordelingsdatum: 26 september 2019Handicap: 29
18-hålsbanan
Vi är mycket nöjda med besöket
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
lars425
Staal
Gespeeld op: 23 september 2019 Beoordelingsdatum: 23 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Långsamma greener och relativt stor variation mellan olika hål.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.6
lars007
Staal
Gespeeld op: 16 september 2019 Beoordelingsdatum: 16 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Rolig och bra bana lätt att gå
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
hans9790
Staal
Gespeeld op: 13 september 2019 Beoordelingsdatum: 13 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt blött
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.9
peter96
Brons
Gespeeld op: 10 september 2019 Beoordelingsdatum: 10 september 2019Handicap: 8.3
18-hålsbanan
Banan sjöblöt efter allt regn vilket påverkar hela upplevelsen. Mycket trevlig boll med två hemmaspelare som visade vägen.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
mats83
Staal
Gespeeld op: 10 september 2019 Beoordelingsdatum: 15 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Banan var mycket blöt. Men väder med mycket nederbörd rår ingen för.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.9
britt-mari0
Brons
Gespeeld op: 9 september 2019 Beoordelingsdatum: 9 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Banan borde inte varit öppen För våt och LERIG
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
berndt-inge
Brons
Gespeeld op: 9 september 2019 Beoordelingsdatum: 9 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
För blöt bana . Banan borde inte varit öppen .
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
olof9
Brons
Gespeeld op: 6 september 2019 Beoordelingsdatum: 10 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt god mat i restaurangen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
ingvar karl erik
Staal
Gespeeld op: 4 september 2019 Beoordelingsdatum: 6 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr regnade det i stort sett hela tiden, banorna var mycket blöta, vilket var synd.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.5
perstefan
Staal
Gespeeld op: 4 september 2019 Beoordelingsdatum: 4 september 2019Handicap:
18-hålsbanan
Chosefritt och trevligt. Idag var banan mycket blöt, men jag kommer tillbaka en dag när jag vet att banan är torr.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.9
jonasgöran
Staal
Gespeeld op: 27 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 27 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
Långhåriga fairways och tröga greener annars var banan i fint skick. Mycket trevlig personal i shop/kansli.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
jörgen02
Zilver
Gespeeld op: 26 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 27 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener snabbt och jämt Fairway i standard Trevligt uppehåll och. spel Återkommet gärna
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
kent7
Staal
Gespeeld op: 15 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 19 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
Tröga greener
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
bo lennart37
Staal
Gespeeld op: 15 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 15 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
Tyckte greenerna var lite långsamma.Dyrt att hyra bil.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
kristina7
Brons
Gespeeld op: 15 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 15 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig och välskött bana. Trevligt bemötande i reception samt God mat i restaurangen.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.7
bodil60
Staal
Gespeeld op: 13 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 13 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
God bane . God service
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
torstenrichard
Staal
Gespeeld op: 12 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 13 augustus 2019Handicap: 20.3
18-hålsbanan
Klubben borde informera sina spelare om hur man släpper igenom snabbare bollar. Det fungerade inte på vår runda...
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
maria72
Brons
Gespeeld op: 5 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 6 augustus 2019Handicap: 17
18-hålsbanan
Faciliteterna för husbilar kan vara bättre. Störande lövblåsning vid 7-tiden. Avsaknad av prisreducering för des som har behov av golfbil pga medicinska skäl
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
ingalisa
Staal
Gespeeld op: 5 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 8 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt god o vällagad mat på restaurangen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
anders tommy
Brons
Gespeeld op: 2 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 2 augustus 2019Handicap: 11
18-hålsbanan
Grymt bra skick på banan och bra att dagens lunch fanns kl 16 till bra pris.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
lenamargareta67
Staal
Gespeeld op: 1 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
restaurangen drog ner mitt betyg. Gamla smörgåser och inte så bra mat. Trevlig service dock
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
berit anita
Brons
Gespeeld op: 31 juli 2019 Beoordelingsdatum: 2 augustus 2019Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin anläggning
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.5
isebell
Brons
Gespeeld op: 29 juli 2019 Beoordelingsdatum: 29 juli 2019Handicap:
18-hålsbanan
Förra gången väldigt snabba greener, idag de trögaste vi spelat på i år
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
Marik
Zilver
Gespeeld op: 26 juli 2019 Beoordelingsdatum: 27 juli 2019Handicap: 31
18-hålsbanan
Accessible but unimaginative golfcourse. Different fairways are too close to each other.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
johan35
Staal
Gespeeld op: 19 juli 2019 Beoordelingsdatum: 20 juli 2019Handicap:
18-hålsbanan
Vissa hål hade det varit bra om det stog ett avstånd på skyltarna hur långt man skulle slå tex hål 8 och 12
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com