Vara Bjertorp Golfklubb: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.1
kent52
Brons
Gespeeld op: 19 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 19 oktober 2020Handicap: 12.4
18-hålsbanan
Alltid lika trevligt att komma hit
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
gunnar13
Brons
Gespeeld op: 15 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 15 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
De bör byta flaggor på greenerna från gult som är svårt att se på håll till vita.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
karlgöranragnar
Staal
Gespeeld op: 14 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 15 oktober 2020Handicap: 25.9
18-hålsbanan
fantastiska greener i mitten av ocktober
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
annakristina5
Staal
Gespeeld op: 14 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 16 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Spelade 14 oktober och trots det var banan och skicket fantastiskt bra. Kommer gärna tillbaka.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.1
tommyleiftommy
Staal
Gespeeld op: 13 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 13 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Sent på året blött på banan men vi kommer tillbaka
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
tomasarne
Staal
Gespeeld op: 7 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 8 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Banan höll god klass trots att det hade kommit mycket regn och att det nu är höst.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
lars robert7
Staal
Gespeeld op: 7 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 7 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vädret kunde vart bättre
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
pilblad_92
Staal
Gespeeld op: 6 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 19 oktober 2020Handicap: 13.5
18-hålsbanan
Grymt skick på banan. Bästa greenerna i år och då har jag varit på ett 20 tal banor. Rekommenderas för den som är sugen på att spela här.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
märta britt-marie
Brons
Gespeeld op: 5 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 5 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Banan är i fint skick men idag var banan mycket blöt och det stod vatten på flera ställen på fairway och stora pölar i bunkrar, dränering??
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
märta britt-marie
Brons
Gespeeld op: 5 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 5 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Banan är i fint skick men idag var banan mycket blöt och det stod vatten på flera ställen på fairway och stora pölar i bunkrar, dränering??
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
pilblad_92
Staal
Gespeeld op: 3 oktober 2020 Beoordelingsdatum: 5 oktober 2020Handicap: 13.5
18-hålsbanan
Grymma Greener. Tees kunde varit bättre.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
connyÅkelennart
Brons
Gespeeld op: 30 september 2020 Beoordelingsdatum: 1 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Breda banor med bra och nedklippt ruff som snabbar på spelet. Spelar gärna där igen.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
viveca marie
Brons
Gespeeld op: 25 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Hade gärna sett att det fanns smörgåsar utan kött i kiosken.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
ulf310
Staal
Gespeeld op: 25 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Inte bra att behöva gå från green till tee i föregående håls spelriktning
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
ulf310
Staal
Gespeeld op: 25 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Inte bra att behöva gå från green till tee i föregående håls spelriktning
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.5
anderserik6
Staal
Gespeeld op: 24 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
En fantastisk bana i perfekt skick.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.1
per inge2
Brons
Gespeeld op: 23 september 2020 Beoordelingsdatum: 23 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Välskött parkbana med fina o snabba greener. En del områden med m u a.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
rolf arne
Brons
Gespeeld op: 23 september 2020 Beoordelingsdatum: 23 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr blev vårt besök hos er p.g.a. lång väntan, speciellt sista 9, inte som förväntat. Eftersom ni släppte ut en 6-boll som skulle spela greensome och som ni vet är inte greensome speciellt snabbt eftersom man skall välja boll efter utslagen. Trots att det ringdes in till klubben från hål 7 så blev det ingen förändring efter hål 9 trots tomma hål framför. På kiosken på…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
brittann-christin
Staal
Gespeeld op: 22 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap: 34.6
18-hålsbanan
Ibland svårt att se bansträckning. Svårt hitta till "nästa tee". Tveksamt om banguiden stämmer m verkligheten..
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
björn lennart robert
Staal
Gespeeld op: 22 september 2020 Beoordelingsdatum: 22 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Toppduon bana
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
brittann-christin
Staal
Gespeeld op: 22 september 2020 Beoordelingsdatum: 25 september 2020Handicap: 34.6
18-hålsbanan
Ibland svårt att se bansträckning. Svårt hitta till "nästa tee". Tveksamt om banguiden stämmer m verkligheten..
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.0
michael20
Brons
Gespeeld op: 21 september 2020 Beoordelingsdatum: 27 september 2020Handicap: 19.6
18-hålsbanan
Var en platt bana och tråkig hade högre förväntningar på den hade hört mycket om den . Tyärr inte värt att åka hit någon mera gång tycker jag
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
torbjörnlennart
Staal
Gespeeld op: 21 september 2020 Beoordelingsdatum: 21 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Skyltningen vid utslagen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.0
michael20
Brons
Gespeeld op: 21 september 2020 Beoordelingsdatum: 27 september 2020Handicap: 19.6
18-hålsbanan
Var en platt bana och tråkig hade högre förväntningar på den hade hört mycket om den . Tyärr inte värt att åka hit någon mera gång tycker jag
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.5
kentchristoffer
Brons
Gespeeld op: 18 september 2020 Beoordelingsdatum: 19 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Otroligt fin finish på banan och bäst av allt var de snabba greenerna. Tydligare skyltning vid kansliet önskas och några ställen på banan.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
bertil morgan
Brons
Gespeeld op: 18 september 2020 Beoordelingsdatum: 19 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Välskött golfklubb och bana!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
ann marie
Staal
Gespeeld op: 17 september 2020 Beoordelingsdatum: 17 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bra fairways och greener. Välskött.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
lennartmorgan
Staal
Gespeeld op: 16 september 2020 Beoordelingsdatum: 16 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig spela Bra med korta ruff Vissa hål har för mycket ogräs på fairway
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
eva949
Staal
Gespeeld op: 16 september 2020 Beoordelingsdatum: 16 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Allt va jätte bra o vilken god mat ,kommer tillbaka
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
eva marianne4
Staal
Gespeeld op: 16 september 2020 Beoordelingsdatum: 16 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bra med skylt vid toan innan 9:an om att det inte finns toa efter 9:an när man är vid kiosken. Och gärna någon mer toa under rundan.
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com