Köpings GK: Beoordelingen

Meest recente
Meest populaire
visitors_1
7.8
karinmaritabritt-m
Staal
Gespeeld op: 9 september 2021 Beoordelingsdatum: 17 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
hål 18 var en hemsk upplevelse. jag spelar från tee 45 och fick först ta mej upp för alla trappor / höll på att falla bakåt innan jag kommit ända upp/. Men värst var ändå när jag skulle nedför alla trappor. Fick ta loss bagen och bära ner den först, för att sedan gå upp och hämta vagnen. Borde ha stått en hänvisning att man kunde gå runt samma väg som golfbilarna åker.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.9
christer karl börje
Brons
Gespeeld op: 7 september 2021 Beoordelingsdatum: 7 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt att tar full grenfee när greenerna är dressade och fullt med sand och en del tees är så dåligt skick att det är svårt att hitta plats att pigga upp behövs ett verklig skärpning ifrån klubben
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
håkanolov
Staal
Gespeeld op: 7 september 2021 Beoordelingsdatum: 9 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevllgt bemötande!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
kristinaelisabet3
Staal
Gespeeld op: 2 september 2021 Beoordelingsdatum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana, men de skymda hålen (6&7) borde man hitta en bättre lösning till. Tex. Fler klockor som talar om att man passerat och nästa kan slå ut.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.7
johanolof7
Staal
Gespeeld op: 2 september 2021 Beoordelingsdatum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana i bra skick. Tyvärr var greenerna bearbetade så det var som manchester och lite svår puttat.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
monika39
Staal
Gespeeld op: 1 september 2021 Beoordelingsdatum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var i toppenskick, utmanande men välskött. Däremot var det brister i restaurangen när det gäller utbud vid kiosken slut på varor mm. Åker gärna tillbaka,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.6
ulf310
Staal
Gespeeld op: 1 september 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vältningen var före oss på 5 greener, så fick stå och vänta, kör emot så behöver man bara vänta på 1 green det gör vi gärna!!!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
lars046
Staal
Gespeeld op: 1 september 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
2-hjuliga uthyrningsvagnar…inte bra. Alltför enkel ”kiosk”…fler varianter av mackor tack!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
marie621
Staal
Gespeeld op: 1 september 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Många dolda hål vilket är svårt när man spelar på banan första gången som vi gjorde.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
birgitta59
Staal
Gespeeld op: 31 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ytterligare teehänvisningar på banans senare del önskas.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.1
anders734
Brons
Gespeeld op: 27 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 27 augustus 2021Handicap: 11.3
18-hålsbanan
Härlig banlayout med varierade långa o korta hål, fairways bra, greenerna helt randiga o ojämna, vissa tees var bra men många behöver klubben jobba mer med.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
andreas362
Staal
Gespeeld op: 25 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 26 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Första rundan på banan på 14 år. Imponerande att se hur en bana kana utvecklas om viljan finns.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
lisbeth473
Staal
Gespeeld op: 20 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 20 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
lite svårt att tyda kartorna på resp hål.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
hanstomas3
Staal
Gespeeld op: 20 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 23 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade en del vägvisning- Next tee.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
monica9
Brons
Gespeeld op: 19 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 19 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Blint utslag hål 7, bör förses med klocka‼️
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
monika margareta0
Brons
Gespeeld op: 13 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 13 augustus 2021Handicap: 22.2
18-hålsbanan
Hål 18 behöver göras om tufft att gå upp och ner där konstig lösning
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
camilla24
Brons
Gespeeld op: 12 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 20 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk fin ställplats, banan är jättefin och restaurangen super. Stort plus till killen i receptionen som löste saker utan problem. Rätt personal på rätt plats.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
roland george richar
Zilver
Gespeeld op: 11 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 12 augustus 2021Handicap: 12.4
18-hålsbanan
Suveräna nya ställplatser! ***** Gillar inte knappduscharna. Renovering önskvärt.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.9
tommy16
Brons
Gespeeld op: 11 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 12 augustus 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
Bunkrarna var stenhårda, fyll på mer sand. Ändringen av hål 9 var förvillande då man fick gå fram och åter förbi klubbhuset, man förstod inte om man skulle fika efter 8:an eller 9:an, vilket medförde kaos vid utslaget på 10:an. Mycket förvillande och ogenomtänkt lösning!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
fredrik36
Staal
Gespeeld op: 10 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 10 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Inte så förtjust i hål med blinda utslag och eller inspel. En del hål låg lite trångt i mitt tycke.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
björn375
Staal
Gespeeld op: 10 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 10 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mer sand i bunkrarna!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.2
robert1812
Staal
Gespeeld op: 6 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 6 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Spel tempot var det värsta jag varit med om, kommer aldrig åka dit igen????????????????️‍♂️
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
irenesolveigjulia
Staal
Gespeeld op: 6 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 6 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Spel på banan: Lång väntan inför varje hål… väntan på tee, väntan på fairway väntan när man ska slå sitt andra slag mot Green. Vi är inte onaturligt snabba, men det var en golfrunda där spelet inte löpte på i normal takt..
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
eva548
Staal
Gespeeld op: 4 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 4 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
För hårda bunkrar. Hårda greener.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
tore68
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 4 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bästa ställplatserna hittills på vår resa.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
kicki3
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2021Handicap: 30.4
18-hålsbanan
Fantastiska nya ställplatser
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.1
jeanette050
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenområderna
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
torbjörningemar
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 3 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fina nya ställplatser
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
ann-christine9
Staal
Gespeeld op: 3 augustus 2021 Beoordelingsdatum: 4 augustus 2021Handicap:
18-hålsbanan
”Trapporna”upp till Tee på hål 17 behöver ses över.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
lars-göran684
Staal
Gespeeld op: 23 juli 2021 Beoordelingsdatum: 24 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Två krattor borde finnas i så stora bunkrar,det blir mycket gå hit å dit
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com