Beoordelingen

9.4
Gespeeld op: 30 december 2020
WestCliffs Golf Course

The newest course and entry intoning top three courses in Portugal is just a magnificent place to play golf. Stunning scenery and a challenge on every tee shot... very difficult course but loved it.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 3 januari 2021

Thank you so much for your kind review!

9.0
Gespeeld op: 26 december 2020
Handicap tijdens het spelen: 15.1
WestCliffs Golf Course

Parcours magnifique, une vue à couper le souffle!

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 3 januari 2021

Thank you so much for your kind review! We truly hope to welcome you again!

9.4
Ajalgarve
Zilver
Gespeeld op: 26 december 2020
Handicap tijdens het spelen: 5.2
WestCliffs Golf Course

Wat is dit toch een heerlijke golfbaan. Fantastische holes, alle 18. Maar de slothole is wel echt van wereldklasse. Genieten. Wel valt er aan weinig kanten de fairway te missen, snel de bal kwijt of onspeelbaar. Dus als het waait, word je er knap druk mee.

5
Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 3 januari 2021

Thank you so much for your kind review! We truly hope to welcome you again!

9.1
Gespeeld op: 14 december 2020
Handicap tijdens het spelen: 4.1
WestCliffs Golf Course

Einer der besten Plätze in Portugal. Sehr zu empfehlen.

Vertaal naar Nederlands
28
Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 3 januari 2021

Thank you so much for your kind review! We truly hope to welcome you again!

8.9
ke
Gespeeld op: 12 december 2020
Handicap tijdens het spelen: 8.4
WestCliffs Golf Course

Fantastische baan in een prachtige omgeving. De baan ligt in een ruig en natuurlijk landschap alsof hij er al tientallen jaren ligt. Onderhoud is top, alles even goed verzorgd. Bijna alle holes zijn zeer fraai, maar echte pareltjes zijn de holes 13 tot en met 16 (een par-3 met van wit een vrijwel blind schot) en 18 is een lastige afsluiter. Onze favoriete baan in Portuga…

Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 3 januari 2021

Thank you so much for your kind review! We truly hope to welcome you again!

9.6
Gespeeld op: 1 december 2020
Handicap tijdens het spelen: 8.0
WestCliffs Golf Course

Pour moi le plus beau parcours du Portugal Tout est parfait avec un panorama exceptionnel pour finir avec le 18 (trou signature) un des plus beau trou au monde ? Ce parcours vaut le détour! À jouer absolument ?.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 10 december 2020

Thank you so much for your kind review!

9.0
sy
sylvie
Zilver
Gespeeld op: 13 november 2020
Handicap tijdens het spelen: 22.8
WestCliffs Golf Course

Quel magnifique parcours de bord de mer! C'est vrai qu'il est difficile lorsqu'on le joue pour la première fois. Mais la deuxième fois, c'est déjà beaucoup mieux. Je me réjouis d'y revenir.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 10 december 2020

Thank you so much for your kind review!

8.8
le
lennart28
Beginner
Gespeeld op: 25 oktober 2020
WestCliffs Golf Course

Härlig bana.. på alla sätt och vis. Bra tees, bra farways.bra grenen, naturligtvis just nu är banan mycket lite spelad, på grund an coronan. Kanske en siktpinne på 17 de när man spelar banan första gången.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?
8.7
ad
Gespeeld op: 20 oktober 2020
Handicap tijdens het spelen: 19.4
WestCliffs Golf Course

in deze tijd hebben ze het daar goed voor elkaar. aardige mensen prachtige baan en boven op dat alles het weer werkte ook mee.

Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 26 oktober 2020

Thank you so much for taking the time to review our Golf Course!

8.4
ad
Gespeeld op: 17 oktober 2020
Handicap tijdens het spelen: 19.4
WestCliffs Golf Course

Heb deze baan gespeelt in oktober. En onder de huidige tijd met corona doen de mensen daar er alles aan om de golfers een zo normaal mogelijke ronde te laten spelen. De baan is gewoon super. Ik zal dus ook zeker weer een keer daar gaan spelen.

Nuttig?

Antwoord van West Cliffs — 10 december 2020

Thank you so much for your kind review we hope to welcome you again!