Beoordeling door gekopgolf over Openbare Golfclub Dronten

Delen
Algemene indruk7.0
Openbare Golfclub Dronten 9-holes golfbaan7.5
Golfbaanonderhoud7.0
Voorzieningen7.0
Clubhuis7.0
Prijs-kwaliteitverhouding7.0
Gastvrijheid7.0
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
7.2
Over de beoordeling
Geschreven op: 9 juli 2019Gespeeld op: 2 juli 2019Handicap tijdens spelen: 14.5
gekopgolf review

Het is een mooie uitdagende golfbaan. Elke hole goed bekijken hoe je hem wil spelen.

Nuttig?

Antwoord van Openbare Golfclub Dronten — 6 augustus 2019

Beste gekopgolf, Hartelijk dank voor uw bezoek en beoordeling. Onze baan is zeker uitdagend te noemen. Hopelijk tot gauw bij de OGD. Het team van de OGD
gekopgolf
gekopgolf
6513 punten
Goud
417 / 133,111
wereldwijd
245 / 34,699
Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
64
Gemiddelde score beoordeling:
7.9
Totaal aantal toegevoegde foto's:
83
Handicap:
15
Lid sinds:
4 January 2015
Home course :
Golfuitrusting:
Titleist
7.2
Over de beoordeling
Geschreven op: 9 juli 2019Gespeeld op: 2 juli 2019Handicap tijdens spelen: 14.5
Algemene indruk7.0
Openbare Golfclub Dronten 9-holes golfbaan7.5
Golfbaanonderhoud7.0
Voorzieningen7.0
Clubhuis7.0
Prijs-kwaliteitverhouding7.0
Gastvrijheid7.0
gekopgolf review

Het is een mooie uitdagende golfbaan. Elke hole goed bekijken hoe je hem wil spelen.

Nuttig?

Antwoord van Openbare Golfclub Dronten — 6 augustus 2019

Beste gekopgolf, Hartelijk dank voor uw bezoek en beoordeling. Onze baan is zeker uitdagend te noemen. Hopelijk tot gauw bij de OGD. Het team van de OGD
gekopgolf
gekopgolf
6513 punten
Goud
417 / 133,111
wereldwijd
245 / 34,699
Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
64
Gemiddelde score beoordeling:
7.9
Totaal aantal toegevoegde foto's:
83
Handicap:
15
Lid sinds:
4 January 2015
Home course :
Golfuitrusting:
Titleist
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com