Golfbaan Landgoed Bergvliet: Beoordelingen

Goud
Gespeeld op: 2 juni 2011
Beoordelingsdatum: 2 juni 2011
Handicap: 14.9
Golfbaan Landgoed Bergvliet

per internet een tijd afgesproken bleek bij aankomst, zonder tegenmelding, wij eerder te zijn ingedeeld. Kreeg niet eens de tijd om warm te lopen... Ingedeeld met twee anderen, bleken al te hebben afgeslagen. Ongelooflijk traag spel voor ons. In het clubhuis een drankje tegen de warmte... na een half uur gevraagd waar die bleef... na nog eens tien minuten maar weggegaan K…

Nuttig?
Goud
Gespeeld op: 13 mei 2011
Beoordelingsdatum: 13 mei 2011
Handicap: 20.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Jonge baan. Nog erg open vlakte en weinig begroeing. Lastig spelen met wind. Moet nog paar jaartjes wat begroeien wat mij betreft. Clubhuis prima. Waterdriving range. Apart maar liever gras.

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 9 mei 2011
Beoordelingsdatum: 9 mei 2011
Handicap: 5.6
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Nieuwe baan en dat merk je aan de greens en fairways: kaal en droog. Waterdriving range, waar ik zelf geen fan van ben. De baan en de overige faciliteiten zijn voor de rest prima.

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 4 mei 2011
Beoordelingsdatum: 4 mei 2011
Handicap: 16.2
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Mooie drivingrange waar je zonder strafslag je volgende bal elke keer weer in het water mag slaan. Door de baan is er nog weinig hoogte in begroeing waardoor een afzwaaier heerlijk vanaf de naastliggende fairway terug op koers kunt krijgen. Fairways liggen er mooi bij. Greens zijn nog een "beetje dun". Bankjes bij de teebox zijn een beetje klein / smal. Een uitdagende baa…

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 27.2
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Leuke en goede baan om te spelen. De aanplant van struiken en bomen is nog klein , waardoor de baan nog erg open is. Goed restaurant waar je heerlijk kan luchen en/of dineren Ook de bediening is voortreffelijk

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 29.4
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Twee maal een ronde gelopen. Heerlijke omgeving. Baan wordt echt mooi en is heel wisselend.

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 15.9
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Vrij jonge, maar voldoende uitdagende baan, maar vooral een goede sfeer en gezellige ambiance.

Nuttig?
Goud
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 13.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Goede baan en faciliteiten. Is nog jong en daarom kleine boompjes en struiken, hetgeen bij veel wind lastig is om het water te vermijden

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 36.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

De golfbaan is nog niet zo oud,dat is aan de accomodatie wel te merken. De banen zijn ruim opgezet en je vind er snel je bal terug. De driving range is aan het water en de oefengreens net voor hole 1.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 7.6
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Jonge (5 jaar oude) nu nog open baan. Nu nog vergevingsgezind. Vele par 3-en, waarvan enkele lastige. Mooi cluhuis en goede keuken. Aan de baan wordt hard gewerkt en hij wordt steeds beter.

Nuttig?
Zilver
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 18.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Leuke baan, maar nog wel erg jong, open ook, een afgezwaaide drive hoeft hier geen probleem te zijn. Goed clubhuis/restaurant!

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 28.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Speelde hier dit jaar voor het eerst. Zeer afwisselend, toch wel moeilijker dan je denkt. Vriendelijke ontvangst.

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 4.9
Golfbaan Landgoed Bergvliet

clubhuis en entourage is gewoon goed en prachtig. De baan ansich is voor een lagere hcp er mijn optiek niet uitdagend genoeg. Veel rechte holes, op en neer. Weinig tot geen doglegs. Wel een par aardige par 3en , maar te weinig om het een mooie baan te vinden. Clubhuis en met name het eten is beter dan de golfbaan; dat zegt op zich al iets

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 19.3
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Deze baan ontwikkeld zich steeds meer als een baan waar je graag terug komt . Mede door het goede onderhoud is het een plezier om er te spelen. De baan is moeilijker dan hij op het eerste gezicht voordoet , maar de vele water partijen vraagt wel degelijk concentratie en goede baanmanagement. De greens zijn iedere keer weer een discussie, ze zijn niet vergevingsgezind en v…

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 14.6
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Nog redelijk nieuwe baan, die minder makkelijk is dan hij oogt. Het groen moet nog lang en veel groeien om er een parkbaan van te maken. Neem extra ballen mee want het water trekt aan. Clubhuis en andere voorzieningen zijn prima. Personeel is vriendelijk en attent.

Nuttig?
Zilver
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 23.4
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Vrij "jonge" baan, wordt met het jaar fraaier. Clubhuis met mooie uitstraling.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 14.3
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Lijkt makkelijker als ie in werkelijkheid is. Prachtig clubhuis, gezellige vereniging/club, goede faciliteiten.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 3 mei 2011
Beoordelingsdatum: 3 mei 2011
Handicap: 29.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Mooie open baan met veel uitdaging. Veel lange holes.

Nuttig?
Brons
Gespeeld op: 29 januari 2011
Beoordelingsdatum: 29 januari 2011
Golfbaan Landgoed Bergvliet

aantrekkelijke baan. Heerlijk rustig, veel diversiteit,

Nuttig?
Goud
Gespeeld op: 2 december 2010
Beoordelingsdatum: 2 december 2010
Handicap: 36.0

Heel aardige baan, met fantastisch clubhuis. Nadeel is de hondenkennel. Ook in de winter zomergreens

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 4 september 2010
Beoordelingsdatum: 4 september 2010

vrijdag 3 september met 3 vrienden gespeeld op Bergvliet. -Mooie drivingrange -Kleedkamers kunnen beter -Gastvrije horeca -Baan perfect, greens kunnen iets sneller!

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 17 mei 2010
Beoordelingsdatum: 17 mei 2010

Zondag 16 mei gespeeld. De baan is nog niet oud en dat kun je wel merken. De fairways zijn nog niet op zijn best de greens waren hard moeilijk bespeelbaar. De uitstraling vind ik kaal. Het was het geld niet waard. Misschien over een paar jaar.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 4 mei 2010
Beoordelingsdatum: 4 mei 2010
Handicap: 18.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Geen verrassingen op deze baan, wel leuk om eens te spelen. Echter weinig uitdagend. Bij afwijking van slag "lig" je altijd wel ergens waar je toch door kan over het algemeen. Aardig clubhuis en prima driving range.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 8 december 2009
Beoordelingsdatum: 8 december 2009

zou iedereen aanraden er in t voorjaar 2010 weer is n ronde te gaan lopen! was er in juni nog. nou echt schitterende baan maar je moet dan wel van open banen houden. de fairways en greens lagen er prachtig bij en heb eigenlijk niks aan te merken op deze baan! zelfs de nog zeer korte begroeing deed mij niets

Nuttig?
Goud
Gespeeld op: 11 oktober 2009
Beoordelingsdatum: 11 oktober 2009
Handicap: 19.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Jonge mooie open baan waar je van moet houden. Brasserie gedeelte is uitstekend maar de kleedkamer is weer niet top. Als golfer wil je in de baan toch verrast worden en dat laatste gaat hier niet op. Van deze baan zijn er 13 in een dozijn en dat is jammer want voor dat geld kun je in de buurt van Breda op mooiere banen spelen.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 26 september 2009
Beoordelingsdatum: 26 september 2009
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Prima baan in het midden van Brabant. Hole 1 t/m 9 zijn lang en hebben een mooie ligging. Hole 10 t/m 18 zijn uitdagend en leuk om te spelen.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 16 september 2009
Beoordelingsdatum: 16 september 2009
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Leuke, zeer overzichtelijke baan. 2 à 3 holes die je zeker bijblijven. Clubhuis en Dr.range zijn super.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 10 augustus 2009
Beoordelingsdatum: 10 augustus 2009
Handicap: 28.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Mooie open baan. Nog jong dus nog niet vol begroeid. Goede afwisseling tussen water, bos en open veld

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 20 mei 2009
Beoordelingsdatum: 20 mei 2009
Handicap: 19.0
Golfbaan Landgoed Bergvliet

Mooie golfbaan maar dient nog wel wat volwassener te worden en dat duurt een paar jaar! De horeca is erg goed en gastvrij.

Nuttig?
Staal
Gespeeld op: 5 oktober 2008
Beoordelingsdatum: 5 oktober 2008

zeer natuurlijk aangelegde baan, goed verzorgd en midden in de natuur

Nuttig?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!

Inschrijving annuleren
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com