Bonaire

Latest reviews

7.1
Played on: 12 February 2021
Handicap while playing: 9.6

Unieke ervaring, misschien niet voor iedere dag maar echt de moeite waard. Golfen door een soort desert, rakelings langs de zee. Het clubhuis en de range geven het ‘tin cup’ gevoel. 1e 9 hebben gras van kunstgras en op de 2e 9 liggen ‘browns’ (aangeharkt zand). Spullen kan je daar huren en voor weinig kan je ballen, handschoenen erbij huren.

Translate to English
3
Helpful?
8.0
w.
w.boerbooms
Beginner
Played on: 16 February 2021
Handicap while playing: 26.0

Eigenlijk is het allemaal reuze in orde, want het is een unieke zand baan met een geheel eigen karakter, maar het zou goed en leuk zijn als de laatste 9 holes ook voorzien zouden worden met kunstgras.

Translate to English
Helpful?
8.3
pe
peter.gouw
Beginner
Played on: 27 January 2021
Handicap while playing: 16.8

Enorm gastvrije golfbaan met een geheel eigen beleving. Nog nooit zo iets bijzonders meegemaakt. Is echt een avontuur, aanrader voor de golfer die alles in zijn leven wil meemaken, nergens in de wereld is er z'n golfbaan. En de zeewind was een fantastische uitdaging.

Translate to English
Helpful?
7.8
fj
fjbter
Gold
Played on: 6 December 2020
Handicap while playing: 12.9

Een golfbaan zonder gras, langs de oostkust van Bonaire. De weg er naar toe is al een kleine attractie. Een welkom ontvangst met uitleg over de baan en de 18 holes ronde gingen vooraf aan het spelen. De eerste 9 holes kennen afslagen én greens bedekt met een groene kunststof mat. Afslaan wordt geadviseerd te doen met een setje wintertees. Spelen op een zandbaan ken ik v…

Translate to English
Helpful?
7.6
Larre
Bronze
Played on: 16 December 2020
Handicap while playing: 29.0

Unieke ervaring. Wij werden door Florus vroeg opgehaald. De dag er voor hadden wij de omgeving reeds met de brommer verkend doch dat is alleen voor de ervaren tweetaktridder aan te raden. Het weer was ideaal met hoog liggende sluierbewolking. Mooi om op browns te spelen. Kunststof matten hoeft van mij niet. Ik vond het huurmateriaal redelijk goed en je slaat steeds af van…

Translate to English
4
Helpful?
8.0
apost2
Silver
Played on: 31 January 2020
Handicap while playing: 23.5

Super om te spelen maar moeilijk om je handicap te halen. Wel prachtig geiten ezels cactus die ook nog een bal van mij bezit. Wel veel water meenemen. Er is geen drinkvoorziening.

Translate to English
4
Helpful?
8.4
ta
Played on: 17 December 2019
Handicap while playing: 24.0

De meest bijzondere golfbaan, die er is. Een woestijn aan zee, een cactusbos, geen sprietje gras. Ezels, geiten, leguanen. En echt niet makkelijk te spelen.

Translate to English
Helpful?
6.6
ma
mail88
Beginner
Played on: 17 December 2019
Handicap while playing: 30.0

De golfbaan op Bonaire is uniek. Er is namelijk geen sprietje gras te vinden. "Piedra So" betekent dan ook: 'alleen maar stenen'. Altijd veel wind en natuurlijk ook steeds de oceaan dichtbij. Ik was 1,5 jaar lid van deze club en speelde er iedere week met vrienden. Er zijn slechts 32 leden, die met elkaar ook het baanonderhoud doen. Er is een driving range, maar na afloop…

Translate to English
Helpful?
6.7
jan605
Bronze
Played on: 26 June 2020
Handicap while playing: 36.0

Zeer uitdagende baan. Sommige holes zijn voorzien van kunstgras, omdat er geen gras groeit op de fairways en holes.. De roughs zijn erg rough. Veel cactussen en doornstruiken. Heel moeilijk om je handicap te halen, maar zeker de moeite waard om er een keer te spelen.

Translate to English
Helpful?
7.6
ton22
Bronze
Played on: 26 June 2020
Handicap while playing: 36.0

Tijdens onze duikvakantie op Bonaire bezoeken we ook iedere keer deze uitdagende bijzondere golfbaan. Er zijn lokale regels zoals, de dieren (ezels en geiten) hebben voorrang. Ook de cactussen zijn een extra hindernis en waterpartijen zijn er niet. Het materiaal is te huren en je krijgt er ook altijd een ballengrijper bij voor die cactussen. De baan ligt aan de "wild sid…

Translate to English
Helpful?

Play golf in Bonaire

Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg