Latest reviews

Silver
Played on: 20 June 2018
Review date: 23 June 2018
Handicap: 22.8
Canyon Springs Golf Course

De ontvangst in de US is eigenlijk altijd goed. ; daar kan NL nog veel van leren! Maar de faciliteiten en de uitstraling van het clubhuis is beneden peil, naar onze maatstaven. Maar dan die golfbaan: gelegen in de canyon van de Snake River,200 m in de diepte. Prachtige fairways, dito greens, kortom een feestje. De greens zijn ook hier weer geniepig. De aanduiding van de …

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 24 September 2016
Review date: 13 December 2016
Handicap: 12.3
Warm Springs Golf Course

Goede ontvangst en aardige mensen. We wilde aan het eind van de dag nog even snel een rondje lopen. Set huren, buggey erbij en gaan, Keken naar de baan, lopen zag er makkelijk uit. Geen probleem buggey kon er weer gewoon af. Baan is vlak niet heel moeilijk maar mooi onderhouden en de holes zijn redelijk afwisselend met wat doglegs en waterhindernissen.

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 27 July 2015
Review date: 11 August 2015
Handicap: 19.9
Pinecrest Golf Course

Mooie en rustige traditionele parkbaan! Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer gastvrije ontvangst! Baan was prima onderhouden.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 29 July 2014
Review date: 30 July 2014
Handicap: 24.6
Falcon Crest Championship Course

Buiten de baan ziet er nogal droog en dor uit, maar de baan en de greens zien er prima uit. Personeel is super vriendelijk en als je militair bent krijg je ook nog korting! Zakje met Tees en loogbak zit bij de prijs inbegrepen.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 19 July 2014
Review date: 30 July 2014
Handicap: 24.6
Avondale Golf Course

Over het algemeen een smalle baan, aangezien je tussen de huizen door loopt van Hayden! Wat ook wel mooi is om al die leuke woningen te zien. Klein clubhuis, maar vriendelijke medewerkers!

Translate to English
1
Helpful?

Play golf in Idaho

In Idaho there are 77 golf courses. The best golf course in Idaho is Pinecrest Golf Course and the most visited golf club in Idaho is Avondale Golf & Tennis Club. Have you played in Idaho? Then share your reviews and photos with other golfers!

Are you planning a golf trip to Idaho? Then it's good to know that through Leading Courses you can book tee times at many golf courses in Europe and beyond. At the moment we have 0 in Idaho. For an overview of all golf courses where you can book a tee time on Leadingcourses.com go to the book a tee time page.

Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com