Langesø Golf: Omdömen

  • Visa alla banor
  • Langesø Championship Course (144)8.0
  • Langesø Castle Course Pay & Play (5)8.1
visitors_1
7.8
solvejg
Stål
Spelade den: 17 september 2021 Omdöme datum: 17 september 2021Handicap: 15.7
Langesø Championship Course
regnvejr var årsag til at oplevelsen ikke blev helt så fantastisk, som banen helt sikkert vil være i smukt vejr.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
carsten38
Stål
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk bane og smukt område. Flere Teebokse fremstår meget slidt og ikke vedligeholdt. Ok faciliter i det smukke klubhus. Restauranten serverede det største Stjerneskud jeg nogensinde har fået og tilberedt med friske råvarer. Optrækkeri at forlange kr. 200.- for strøm til Bobilen.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
vibeke4
Stål
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Vi kom i Camper - og måtte betale 200 kr for strøm - optrækkeri. Fantastisk bane, restauranten serverede et overdådigt stjerneskud, vi kommer igen ⛳️????
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
janne93
Stål
Spelade den: 3 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fairway på 18 hul var rigtig dårlig. Alt sand/grus gjorde det urimeligt svært at få nogle ordentlige slag. Det var jo ikke muligt at lægge op et sted uden sand/grus....
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
johnnie
Stål
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap: 5
Langesø Championship Course
Banen bar præg af manglende vedligeholdelse, fairways var meget langhårede, nærmest som semirough, mange blide slag, og ingen baneguide - det går ikke hånd i hånd... mege langsomme greens, der dog tog rigtig fint imod...
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
karin971
Stål
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap:
Langesø Championship Course
standen på selve banen var ikke specielt velplejet, fairway, teested, jeg prøvede kun een bunker og det var tungt nærmest uden sand mere jord. greens var ok men lidt for langsomme. Men der var utroligt smukt inde i skoven.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
ib460
Stål
Spelade den: 30 augusti 2021 Omdöme datum: 31 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk lay out og varierede huller, Teesteder var meget små og ret slidte
Översätt till Svenska
visitors_1
7.2
thomas034
Stål
Spelade den: 20 augusti 2021 Omdöme datum: 20 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Farvay var ojämna. Bra greener. Mycket kuperad bana och ganska långa transporter mellan hålen. Något ensidiga hål. Trevlig personal och bra service.
visitors_1
7.7
lene73
Stål
Spelade den: 17 augusti 2021 Omdöme datum: 19 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Det var ikke særlig tydeligt, hvor man skulle tjekke ind. Det hele virkede meget forladt. Skiltning til næste Tee sted, var svær at se før man var helt oppe på green. Det kunne have været rart med en bane guide. Maden i restauranten var god, men igen virkede det nærmest som den var lukket. Når dette er sagt, så var det en dejlig bane.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.5
ingaanette
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 12 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Specielt var restauranten dyr ift. Oplevelsen. Skiltning ift træningsfaciliteter og bane kunne også forbedres
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
allan76
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap: 13.6
Langesø Championship Course
Det er utilfredsstillende at man først kan slå ud 20-25 minutter efter sin teetime, pga. nogle gæstespillere, som har gunstart og kommer til hul 1 lang tid efter de skulle have været der. Det betød at runden varede i alt 4 3/4 time, hvilket er lang tid for en 3-bold.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 12 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Især de første ni huller var sejlende våde, banen var total overbooket, med en gruppe med gunstart med for lidt afsat tid, hvilket betød en ventetid på 1/2 time allerede på hul 1. Bare ikke i orden over for Greens der spillere.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
yvonne68
Stål
Spelade den: 10 augusti 2021 Omdöme datum: 10 augusti 2021Handicap: 18
Langesø Championship Course
Svært at se afstandsmarkeringerne
Översätt till Svenska
visitors_1
6.6
erik294
Stål
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Lidt for mange kløver på banen
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
petervase
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap: 5
Langesø Championship Course
Mulighed for træningsbolde når der ikke er nogle i klubben.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 3 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Det kunne være rart at der var mulighed for at få vand på banen, samt mulighed for et toilet i løbet af turen. Bedre skiltning.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
tommy594
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 3 augusti 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Toilettet på hul 8 kunne trænge til rengøring ellers en super bane
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
lars547
Stål
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 29 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Magisk bana! Fantastisk layout och bra greener. Dock är fairways och tees riktigt svaga just nu… framförallt första nio, trist för banan i övrigt är helt underbar!
visitors_1
8.8
lene49
Stål
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Virkelig flot bane
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
puk3
Stål
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 24 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Det var fint, det hele. Dog savnede jeg vandpost og toilet på banen, men måske fik jeg bare ikke øje på det.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
erik52
Stål
Spelade den: 22 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Super course
Översätt till Svenska
visitors_1
8.7
henny59
Stål
Spelade den: 22 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Måske lidt tydeligere afstanfsmarkeringer.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
erik819
Stål
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 21 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Vi har spillet og overnattet på mange golfbaner, men det er første gang vi skal betale 200 kr for overnatning.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
rene303
Stål
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Tee-stederne var meget hullet
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
bente479
Stål
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 20 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fairways var klippet for langt ned. Mange steder ingen græs
Översätt till Svenska
visitors_1
7.6
charlotte408
Stål
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Bedre information for gæster ift drivingrange, opstart af hul 1 og videre forløb - go bane med udfordring - go restaurant - fint menukort og drikke - trods alt go oplevelse
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
søren09
Stål
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk bane den skal spilles igen. Det kunne have været godt med baneservics i 30 graders varme. Virkelig god fiskefilet, den anbefales her fra.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.3
lars204
Stål
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk layout på banen og gode Greens dog en skam at tee steder generelt er dårlige, flere faktisk ikke muligt at få ordentlig stanse ved tee slag grundet huller!! Drikkevand mangler i den grad også på banen. Derfor ikke højere score end 3.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
susan53
Stål
Spelade den: 14 juli 2021 Omdöme datum: 14 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Der mangler lidt info med buggykørsel rundt ved Greens mod næste hul
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
mia3
Stål
Spelade den: 13 juli 2021 Omdöme datum: 13 juli 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Vi havde problemer med en lejet buggy som løb tør for el, og efter adskillige forsøg på at kontakte klubben, var restauranten og ikke dansk talende green keepere de der kom med hjælp. Efter en halv time kunne vi genoptage runden. Det ødelagde lidt vores flow, og ventetiden var pga sproglige udfordringer unødig lang.
Översätt till Svenska
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com