Golf & Country Club Lauswolt

1 of 483
1 of 483
€75.00
€90.00
1 golfbana
18 hål

"Golf på Lauswolt, är ren njutning!"

De 18 hålen av Golf club Lauswolt Beetsterzwaag i frisiska är för det mesta i en skog av mer än 100 hektar. Du kommer inte lida av trafikbuller eller föroreningar. Det enda so…
Grundad
1966
Medlemsingång
€250.00
Årlig medlemsavgift
€1,071.00
Turnering
Lauswolt Open
Certifikat
Greenfee veckodagar
€75.00
Greenfee veckoslut
€90.00
Ingår i priset
Driving range-bollar
Medlemsbeskrivning
U bent van harte welkom om lid te worden bij onze golfclub. Een lidmaatschap kan iedere maand ingaan maar kan alleen aan het einde van een verenigingsjaar worden beëindigd, opzeggen voor 1 oktober. Naast het volledige lidmaatschap, hebben we bijvoorbeeld ook een buitenlidmaatschap. Hiervoor moet u lid zijn van een andere Nederlandse golfclub en meer dan 70 km. buiten onze golfclub wonen. Als u nog geen handicap heeft, kunt u ook het starterspakket nemen waarmee u de mogelijkheid krijgt om te lessen, onbeperkt te oefenen en een aantal keren 9 holes te lopen. Kijk op de website voor meer informatie of bel op werkdagen met de golfclub, 0512 38 35 90.
Medlemssida
Turneringsplats
Turneringens slutdatum
15 maj 2022
Turneringens startdatum
13 maj 2022

Totalpoäng

  • allmänt intryck8.3
  • kurs underhåll8.2
  • faciliteter8.3
  • klubbhus8.0
  • Värde för pengarna8.0
  • gästfrihet8.5
  • omgivningar8.8
  • restaurang8.1

Senaste omdömena

Brons
Spelade den: 19 oktober 2021
Omdöme datum: 19 oktober 2021
Handicap: 21.8
Lauswolt

Wat een prachtige baan. Heel mooi en zeer goed onderhouden. Soms wat ver lopen tussen de holes maar dan wel door een mooi bos. Vanwege aanleg beregeninginstallatie waren twee holes helaas gesloten. Maar dat werd goed gecompenseerd door een korting op de greenfee. We werden gastvrij ontvangen. Zeker een herhaling waard. Bediening in het restaurant kan beter.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Golf & Country Club Lauswolt — 22 oktober 2021

Het klopt, voor een bezoek aan onze golfbaan moet je een dag uittrekken en de tijd nemen. Als er 18 holes gespeeld wordt, wandelt u zo'n 10 kilometer. Fijn dat u genoten heeft van uw rondje golf bij ons op Lauswolt terwijl wel al diep in de maand oktober zitten. Hartelijk dank voor uw review en wie weet tot een volgende keer.

Guld
Spelade den: 11 oktober 2021
Omdöme datum: 18 oktober 2021
Handicap: 24.7
Lauswolt

Deze golfbaan heeft 2 gezichten. Een aantal holes ligt in de bossen en een aantal holes zijn vrij open en daar heb je ook water in het spel. Ontvangst door receptie en Marshall is goed. Bij aankomst wordt jouw Corona QR code gescanned en krijg je een polsbandje. Hierna kan je clubhuis binnen voor de rest van de dag. Een werkwijze die als voorbeeld kan dienen voor veel and…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Golf & Country Club Lauswolt — 22 oktober 2021

We vinden dit ook een van de mooie aspecten van onze baan. Dat je na een 50 minuten door het rustige mooie bos gespeeld te hebben, opeens in een heel ander gebied komt. Met lucht en licht en water en uitzicht en koeien. Fijn dat u dit ook zo mooi vindt. Heel erg bedankt voor uw compliment over onze QR-code aanpak en het advies over de engerlingen. Graag tot een andere keer.

Silver
Spelade den: 6 oktober 2021
Omdöme datum: 7 oktober 2021
Handicap: 7.0
Lauswolt

Lauswolt altijd gastvrij en in ''beweging''. De entree zit er ''gelikt'' uit, nette driving range, met goede niet versleten ballen en afslag matten, echter afslaan met je driver hebben ze liever niet, i.v.m. de afstand die menig long hitter tentoon stelt. Buggy's netjes, overzichtelijk en schoon, achter een doorzichtige roldeur op gesteld, alleen hoe en waar maak je, je b…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Golf & Country Club Lauswolt — 8 oktober 2021

Hartelijk dank voor het maken van deze review. Dat van die handicarts klopt. Gelukkig hebben we wel vaak een marshal die te hulp kan schieten. Het klopt ook dat nu het wat natter is geworden, er sneller een plag geslagen wordt. In de herfst maaien onze greenkeepers inderdaad de fairways en greens wat hoger om de grasmat te beschermen. Gelukkig groeit het gras nog steeds een beetje ondanks dat de dagen korter worden. Kortom, u heeft gelijk en wij werken er hard aan om alles zo mooi te houden als het nu is. Zien we u nog eens?

Visa alla omdömen

Banor på

8.3
384 omdömen

faciliteter

Driving range

Chippområde

Putting Green

Golfskola

Uthyrning av klubbor

Golfbil

Uthyrning av vagnar

Avgiftssystem/Laddningssystem

Bar

Restaurang

Skåp

Wifi

Senaste bilderna

contact Golf & Country Club Lauswolt

van Harinxmaweg 8a, 9244 CJ Beetsterzwaag
Flygplatser i närheten
Groningen Airport Eelde(34 KM)
Amsterdam Airport Schiphol(122 KM)
8.3

Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com