Golfbaan 't Zelle: Omdömen

Dela
visitors_1
7.9
benenelly
Brons
Spelade den: 9 augusti 2022 Omdöme datum: 12 augusti 2022Handicap: 15.5
't Zelle Wedstrijdbaan
Prettige ontvangst en een mooi baan om te spelen met enkele zeer uitdagende holes. De fairways zijn, zeker nu in deze warme en droge tijd, toch heel goed bespeelbaar met goed gras erop. Wij hebben er van genoten.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.4
Loek Werring
Guld
Spelade den: 5 augusti 2022 Omdöme datum: 5 augusti 2022Handicap: 17.4
't Zelle Wedstrijdbaan
't Zelle behoort tot de mooiste banen van NL. Faciliteiten zijn prima. De baan zelf lag er, ondanks de warmte/droogte, heel goed bij. Greens en teeboxen top, fairways goed te bespelen. 18 holes met voor iedere golfer genoeg uitdaging. Kom hier graag spelen.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 6 augusti 2022

Goedemorgen Loek. Dank voor je mooie beoordeling. Het heeft inderdaad een flinke inspanning van met name het greenkeepersteam gevraagd om de baan in deze conditie te houden. Fijn dat dit opvalt en gewaardeerd wordt. We zien je graag weer terug.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.4
T.J.
Stål
Spelade den: 31 juli 2022 Omdöme datum: 31 juli 2022Handicap: 30
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
't Zelle Wedstrijdbaan9 Holes Par 3
't Zelle is toch wel een van de meest prettige banen van Oost-Nederland. De baan is omgeven met prachtige flora en fauna, waarvan uiteraard het best genoten kan worden met zonsopgang en zonsondergang. De wedstrijdbaan is zeer gevarieerd qua elementen, wat de baan leuk maakt om te spelen. De moeilijkheidsgraad van de holes variëren ook zeer. Het onderhoud is tevens altij…

Svar från Golfbaan 't Zelle — 1 augusti 2022

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en waardering voor het werk van de greenkeepers. M. b. t. driving-range zijn we het snel eens. Dat staat op onze wensenlijst voor komend jaar. We zien u graag weer terug.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
ecky007
Silver
Spelade den: 23 juli 2022 Omdöme datum: 26 juli 2022Handicap: 16
't Zelle Wedstrijdbaan
Als je een greenfee betaald en dan ook nog eens €2 vraagt voor een paar drivingrange ballen vind ik niet de juiste manier! Als je op hole 18 in de biotoop komt mag je je bal niet zoeken... en wat doen de leden in de avonduren... je raadt het al... ballen zoeken:(:(... rare situatie!

Svar från Golfbaan 't Zelle — 1 augusti 2022

Dank voor je beoordeling. Onze biotopen zijn vanuit overheidswege tot beschermd gebied verklaard. Er "huizen" beschermde diersoorten en er wordt door vogels gebroed. Het is ons ook een doorn in het oog dat buiten onze controle spelers het gebied betreden. Dank dat u de wedstrijdbaan met een mooi cijfer heeft beoordeeld. We hebben de afgelopen 2 jaar veel aandacht geschonken aan de verschillende spelelementen.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
h h t bax
Silver
Spelade den: 22 juli 2022 Omdöme datum: 29 juli 2022Handicap: 22.5
't Zelle Wedstrijdbaan
't Zelle is een mooie en rustige golfbaan met een clubhuis passend in de omgeving.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 1 augusti 2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling en waardering. We zien u graag weer terug.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
hans.hggommers
Stål
Spelade den: 21 juli 2022 Omdöme datum: 23 juli 2022Handicap: 22.4
't Zelle Wedstrijdbaan9 Holes Par 3

Svar från Golfbaan 't Zelle — 25 juli 2022

Bedankt voor je beoordeling!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.5
André Severs
Stål
Spelade den: 17 juli 2022 Omdöme datum: 19 juli 2022Handicap: 40.2
clubs_1
't Zelle Wedstrijdbaan
Wil je meters maken met uitdagende oplossingen om punten te scoren dan moet je voor Bosrijk kiezen op ‘t Zelle. En dat in een mooie rustige omgeving. Deze ronde om 7:45 gespeeld, lichtelijk dauw op de baan met een heerlijk zonnetje erbij. Genieten!

Svar från Golfbaan 't Zelle — 21 juli 2022

Beste André, Fijn om te horen dat je zo geniet!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.9
fravel
Silver
Spelade den: 15 juli 2022 Omdöme datum: 31 juli 2022Handicap: 15.5
clubs_1
clubs_1
't Zelle Wedstrijdbaan
Wat een geweldig mooie baan. Wij hadden 2 vouchers gewonnen om op ‘t Zelle te spelen. Telefonisch gereserveerd. Ging prima. We werden heel vriendelijk ontvangen door de dame in de pro-shop. We hoorden dat kort vóór ons bezoek het Achterhoeks open was gespeeld en dat was te zien. De baan lag er perfect bij. Bij elkaar is de baan redelijk lang met 6028 meter van geel. Deson…

Svar från Golfbaan 't Zelle — 1 augusti 2022

Dank voor uw mooie beoordeling. Het is fijn te lezen dat gasten zich welkom hebben gevoeld en genoten hebben van de baan en de omgeving
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
Kezy
Silver
Spelade den: 9 juli 2022 Omdöme datum: 9 juli 2022Handicap: 14.5
't Zelle Wedstrijdbaan
Vandaag Een heerlijk zonnig en winderige dag op het Zelle met opvallend weinig spelers in de banen. Goede omstandigheden om deze lastige baan te spelen. We spelen hier als Keppelaars al heel wat jaren en ondanks de droogte was de fairway prima te spelen, mooi laagje gras onder de bal. Greens aan de trage kant en zanderig maar goed dat went snel. Alle bunkers met mooi cons…

Svar från Golfbaan 't Zelle — 12 juli 2022

Dank voor uw beoordeling. Dat stellen wij erg op prijs. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze constante evaluatie met onze partners, marshals en leden.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.4
André Severs
Stål
Spelade den: 4 juli 2022 Omdöme datum: 6 juli 2022Handicap: 40.2
clubs_1
clubs_1
't Zelle Wedstrijdbaan
Twilight ronde gespeeld op Waterrijk in de avond. Aanrader, heerlijk rustig in een mooie omgeving met veel uitdagende waterpartijen. Zeker vaker spelen.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 7 juli 2022

Bedankt voor de mooie beoordeling. En als ik het goed heb, gaat vaker spelen zeker lukken. Van harte welkom!
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
karindehaas
Guld
Spelade den: 1 juli 2022 Omdöme datum: 3 juli 2022Handicap: 31.2
't Zelle Wedstrijdbaan
Ook deze baan hoort bij mijn jaarlijstje. Een prachtige baan Dit jaar met veel ingezaaide bloemenranden, volop in bloei. Een fazant onderweg, mijn dag kon niet meer stuk. De bewegwijzering is zo goed dat je de weg echt niet kan missen. Er is wel een groot verschil in moeilijkheidsgraad tussen de 1e 9 en de 2e 9 holes.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
hjwosten
Silver
Spelade den: 21 juni 2022 Omdöme datum: 23 juni 2022Handicap: 22
't Zelle Wedstrijdbaan
We waren er net na een grote wedstrijd dus hadden we het geluk dat de baan er super goed was. Ontvangst was erg open en vriendelijk echt op zijn Achterhoeks. Er zijn electrische laatpalen voor de auto. Kleedruimte en douche zijn niet overdadig maar het werkt. Groot nadeel is dat je voor deze greenfee ook nog voor je drivingrange ballen moet gaan betalen. Beetje jammer.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 23 juni 2022

U heeft nogmaals een beoordeling ingevuld, waarvoor onze dank.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
hjwosten
Silver
Spelade den: 21 juni 2022 Omdöme datum: 21 juni 2022Handicap: 22
't Zelle Wedstrijdbaan
We werden heel gastvrij ontvangen door marshall, receptie/shop en horeca. We hadden een arrangement geboekt en dat was zeker waar voor je geld, heerlijk gegeten. Topconditie van de baan kwam vast door het Achterhoeks Open van 2 dagen ervoor. Auto kon elektrisch worden opgeladen. Minpuntje was het betalen voor drivingrange ballen.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 23 juni 2022

Dank voor uw uitgebreide beoordeling!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
PeterJansen36
Silver
Spelade den: 12 juni 2022 Omdöme datum: 17 juni 2022Handicap: 25.1
't Zelle Wedstrijdbaan
Played the course during Achterhoekse open. For this competion the superrough was trimmed, luckely.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 23 juni 2022

It was your lucky day :).
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
PeterJansen36
Silver
Spelade den: 12 juni 2022 Omdöme datum: 19 juni 2022Handicap: 25.1
't Zelle Wedstrijdbaan
De baan gespeeld tijdens de Achterhoekse open. Rough was gelukkig wat bij gemaaid. Prachtige baan - geen vlieghaven noch snelweg in de buurt. De verbindingsstukken tussen de verschillende holes maken het nog meer de moeite waard te genieten van de natuur.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 23 juni 2022

Fijn om te horen dat u zo heeft genoten!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.5
pimterbeek
Silver
Spelade den: 11 juni 2022 Omdöme datum: 24 juni 2022Handicap: 9.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
't Zelle Wedstrijdbaan
Het is en blijft een geweldige golfbaan! Altijd goed onderhouden, altijd uitdagend en de greens zijn echt altijd goed. Het Achterhoeks Open was ook dit jaar weer meer dan prima! In alle opzichten! AANRADER!

Svar från Golfbaan 't Zelle — 24 juni 2022

Heel erg bedankt voor de mooie complimenten! Graag tot een volgende keer.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.0
akverdur
Guld
Spelade den: 27 maj 2022 Omdöme datum: 2 juni 2022Handicap: 14.3
't Zelle Wedstrijdbaan
Wat een prachtige en goed onderhouden baan. Heerlijk rustige omgeving. Vriendelijk ontvangen in de shop en in de prima horeca. We komen terug.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 3 juni 2022

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Uiteraard bent u een volgende keer opnieuw van harte welkom.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
djh4710
Brons
Spelade den: 25 maj 2022 Omdöme datum: 2 juni 2022Handicap: 22.2
't Zelle Wedstrijdbaan
Mooie rustgevende baan, prachtige omgeving, eerste 9 genoeglijk gelopen, de tweede 9 tricky en als je geen baankennis word je verrast door verborgen waterpartijtjes.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 3 juni 2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Waterpartijen blijven altijd een uitdaging!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
EricavanStralen
Silver
Spelade den: 29 april 2022 Omdöme datum: 29 april 2022Handicap: 15.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
21
't Zelle Wedstrijdbaan
Heerlijk rustig en het gevoel van ruimte. Prachtig gelegen, nergens horizonvervuiling, echt een baan midden in de natuur en in het platteland van de Achterhoek. De baan is op sommige plekken smal, dus recht van de tee is belangrijk. Superleuke doglegs, echt een toffe architectuur. Overal ruim en veilig opgezet, heel prettig. Fantastisch zand in de goedgeplaatste bunke…

Svar från Golfbaan 't Zelle — 2 maj 2022

Wat een mooie, uitgebreide beoordeling, waarvoor onze dank!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
Loek Werring
Guld
Spelade den: 15 april 2022 Omdöme datum: 15 april 2022Handicap: 17.4
't Zelle Wedstrijdbaan
't Zelle blijft voor mij een van de mooiste golfbanen van NL. De bomensnoei zorgt voor meer licht maar ook de nodige vergevingsgezindheid. De greens waren bezand waardoor de snelheid niet altijd goed in te schatten viel. De beide 9 holes course zijn behoorlijk uitdagend. Was op uitnodiging dus de ronde was qua prijs/kwaliteit prima. Tegenvallend was de krapte in starttijd…

Svar från Golfbaan 't Zelle — 19 april 2022

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
vincent3
Stål
Spelade den: 6 december 2021 Omdöme datum: 10 december 2021Handicap: 26.7
clubs_1
clubs_1
't Zelle Wedstrijdbaan9 Holes Par 3
Really nice golf course. A good mixture of relatively straightforward and more challenging holes. Nice variety of trees, water, grass and bush. All holes are well maintained. Easy-going atmosphere. One feels welcome here!

Svar från Golfbaan 't Zelle — 10 december 2021

Thank you for your rating and your compliments!
Översätt till Svenska
visitors_1
7.8
TonEggenkamp
Brons
Spelade den: 17 oktober 2021 Omdöme datum: 18 oktober 2021Handicap: 17.3
clubs_1
't Zelle Wedstrijdbaan
Een leuke baan in de Achterhoek. 1-9 Bosrijk en 10-18 waterrijk. Enige reserve ballen is voor menig golfer nodig. Snelle Greens. Zeer ondulerend, dus lastig putten! De aanleg van een beregening installatie is in volle gang, maar belemmerde het golfen niet. Hier komen we zeker weer terug. Groeten Ton.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 19 oktober 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. U bent ook een volgende keer weer van harte welkom!
Översätt till Svenska
visitors_1
7.6
michelh
Guld
Spelade den: 15 oktober 2021 Omdöme datum: 15 oktober 2021Handicap: 13.2
't Zelle Wedstrijdbaan
Tijdje geleden dat we er gespeeld hadden. Baan ligt er zeer goed bij. Met name mooie greens. Wat wel zeer storend was is de drukte bij het starten. Ik begreep dat vanuit commerciële gedachten de starttijd naar 5 min is gegaan tussen de flight. Dit werkt averechts op de doorstroming. Vrijwel bij elke hole moeten wachten en dat na bijna 15 min later starten dan geboekt.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 19 oktober 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen, dat u zoveel drukte heeft ervaren, zowel bij de start als in de baan. De interval tussen de starttijden is niet aangepast. We zien u graag terug om te laten zien, dat het ook anders kan.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
veggink
Brons
Spelade den: 10 oktober 2021 Omdöme datum: 12 oktober 2021Handicap: 23.2
't Zelle Wedstrijdbaan
Het is een mooi gelegen baan met veel variatie in holes. De baan ligt er mooi bij. De T-Boxen, fairways en greens zijn goed onderhouden. Daarnaast zijn de faciliteiten goed. Het clubhuis straat een mooie rustige sfeer uit waar je ook nog eens welkom bent.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 14 oktober 2021

Heel erg bedankt voor deze mooie en uitgebreide beoordeling.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
DanHoevenaars
Guld
Spelade den: 30 september 2021 Omdöme datum: 8 oktober 2021Handicap: 17.1
't Zelle Wedstrijdbaan
prima onderhouden baan in mooie omgeving. Door de regen helaas de tweede negen niet kunnen spelen maar volgend voorjaar staan we er weer.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 14 oktober 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zien u graag terug, bij mooier weer.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.4
m.morreau
Stål
Spelade den: 22 september 2021 Omdöme datum: 22 september 2021Handicap: 6.9
't Zelle Wedstrijdbaan9 Holes Par 3
Zeer goed onderhouden topbaan waar je slim coursemagement moet toepassen. Speel je deze baan voor het eerst, neem dan wel wat extra ballen mee. Het personeel is super vriendelijk en zijn altijd bereid om een stap extra te zetten. Zeer de moeite waard om deze baan te gaan spelen. Wij komen hier zeker terug!

Svar från Golfbaan 't Zelle — 27 september 2021

Ontzettend bedankt voor de prachtige beoordeling! We zien jullie heel graag terug!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
Rem
Guld
Spelade den: 21 september 2021 Omdöme datum: 23 september 2021Handicap: 17.7
't Zelle Wedstrijdbaan
een golfbaan in een prachtig gebied wat zich kenmerkt door rust en stilte. geweldige greens en redelijke fairways, maar ook hier hielden de vogels huis door op diverse plekken de fairway te ruineren. goede ontvangst en lunch in het restaurant en een gastvrije ontvangst.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 27 september 2021

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.9
adb345
Brons
Spelade den: 16 september 2021 Omdöme datum: 9 oktober 2021Handicap: 24
clubs_1
clubs_1
't Zelle Wedstrijdbaan
Wat een heerlijke beleving om te mogen spelen op deze baan en lid te zijn van deze schitterende club. Als u in de buurt van Hengelo (GLD) bent, is dit een absolute aanrader. Gewoon doen.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 14 oktober 2021

Heel erg bedankt voor deze lovende woorden.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
Dijkstra
Stål
Spelade den: 12 september 2021 Omdöme datum: 14 september 2021Handicap: 13.4
't Zelle Wedstrijdbaan
2e negen gespeeld, Waterrijk. Hoeveelheid water viel mee/tegen. Zeer goed onderhouden fairways en echt top greens. Bunkers keurig met fijn zand. Rough direct naast fairway op sommige plekken echter veel te dik, bal zo 15 cm diep weggezakt en nauwelijks terug te vinden. Mooie natuur met fraaie uitzichten. Toch een paar punten van aandacht: - Driving range gesloten op (elke…

Svar från Golfbaan 't Zelle — 16 september 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dank voor uw aandachtspunten.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.4
hpolinder
Silver
Spelade den: 6 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap: 16.6
't Zelle Wedstrijdbaan9 Holes Par 3
Op mijn eigen baan Achterhoek Open gespeeld afgelopen zaterdag, wat een werk is er verzet door iedereen om de baan op dit geweldige niveau te brengen, complimenten aan iedereen.

Svar från Golfbaan 't Zelle — 6 september 2021

Bedankt voor de waardering en de complimenten!
Översätt till Svenska
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com