Golfbaan Bentwoud: Omdömen

visitors_1
7.7
svenrutten7
Brons
Spelade den: 9 november 2020 Omdöme datum: 9 november 2020Handicap: 19.5
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Goed onderhoud van de teeboxen, fairways en greens.

Svar från Golfbaan Bentwoud — 8 december 2020

Beste svenrutten7, Dankjewel voor deze mooie woorden over het onderhoud van de baan! Hopelijk tot snel! Sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 7 november 2020 Omdöme datum: 7 november 2020Handicap: 14
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Mooie baan.

Svar från Golfbaan Bentwoud — 8 december 2020

Beste rienvanpaassen, Bedankt voor deze korte en krachtige beoordeling! Tot snel! Sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Översätt till Svenska
visitors_1
7.4
karien65
Brons
Spelade den: 7 november 2020 Omdöme datum: 11 november 2020Handicap: 54
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Par 3/4 baan
Toegankelijke baan, vriendelijke ontvangst, goede prijs kwaliteit verhouding. Met de 25 ronde kaart speel je voor 15 euro op de par 3/4 baan. Goede golf academy, waar je ook voor een vriendelijke prijs goede lessen krijgt.

Svar från Golfbaan Bentwoud — 8 december 2020

Beste karien65, Fijn om te merken dat je met veel plezier bij ons speelt en golflessen volgt. We hopen dat we je mogen blijven ontvangen! Sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
Alex.
Silver
Spelade den: 5 november 2020 Omdöme datum: 5 november 2020Handicap: 10
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Dondermiddag,5 november rond 14.45 uur gestart en 9 holes op Westwoud gelopen met z’n tweeën. Prachtig weer met een heerlijk zonnetje, redelijk laag al natuurlijk, maar schitterende panorama’s. Mooi onderhouden, van teebox tot green, genoten van een heerlijk rondje relaxed golf. Bentwoud blijft toch wel zeer aantrekkelijk met zijn ligging en afwisselende holes met diverse…

Svar från Golfbaan Bentwoud — 9 november 2020

Beste Alex, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Wat goed om te horen dat jullie genoten hebben op Bentwoud. De complimenten voor de baan gaan natuurlijk naar onze greenkeepers! We hopen jullie snel weer te zien! Sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 3 november 2020 Omdöme datum: 3 november 2020Handicap: 28.7
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Wij hebben alleen de west-lus gespeeld en onder corona-beleid. Dus geen clubhuis en zo. Maar die lus speelde prima.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
hannie58
Brons
Spelade den: 3 november 2020 Omdöme datum: 3 november 2020Handicap: 25.3
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Ondanks de Coronamaatregelen gastvrij ontvangen, baan ligt er heel mooi bij. Goed onderhouden. Wij komen zeker een keer terug.

Svar från Golfbaan Bentwoud — 9 november 2020

Beste hannie58 Bedankt voor je mooie en zeer positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze baan als gastvrij hebt ervaren. Dat vinden wij als golfbaan namelijk erg belangrijk! Hopelijk tot snel! Sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
korthout.t6
Brons
Spelade den: 1 november 2020 Omdöme datum: 1 november 2020Handicap: 9.2
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baan
Ondanks de overvloedige regenval van de afgelopen weken ligt de baan er prima bij! Zelfs op een drukke zondag is de doorstroming OK. En, nu Roest weer open is voor een koffie ‘to go’, is de wachttijd tussen 2 lussen ook weer een stuk aangenamer. De volgende ronde staat alweer in de agenda👍🏻🏌️‍♂️.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
pcrafoord
Brons
Spelade den: 1 november 2020 Omdöme datum: 5 november 2020Handicap: 26.5
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
baan en greens zijn echt goed, baan vol en het werkt prima in deze barre tijden ook is het clubhuis dicht...
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
sohi
Stål
Spelade den: 30 oktober 2020 Omdöme datum: 2 november 2020Handicap: 31.5
Par 3/4 baan
Par 3/4 baan is een uitstekende oefenbaan voor het korte werk.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 29 oktober 2020 Omdöme datum: 29 oktober 2020Handicap: 31
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Golfclub Bentwoud is al jaren mn thuis baan. Inmiddels is het groen rond de banen volwassen. Samen met de waterpartijen vormt het een prachtig geheel. Maar bovenal een uitdagende baan om nog altijd met veel plezier op te spelen!

Svar från Golfbaan Bentwoud — 9 november 2020

Beste leonevertired, Fijn om te horen dat je al jaren geniet van onze baan en de natuur! We hopen je nog lang te mogen ontvangen!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
wimmie62
Stål
Spelade den: 27 oktober 2020 Omdöme datum: 29 oktober 2020Handicap: 6
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Open baan, vriendelijk en goed ontvangst, oefen faciliteiten schoon en netjes, baan in geweldige staat, greens helemaal top. Marshall mag iets vriendelijker zijn uitleg en toelichting doen!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
cock.verkade
Stål
Spelade den: 26 oktober 2020 Omdöme datum: 29 oktober 2020Handicap: 21.5
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baan
Het is heerlijk om op de golfbaan te lopen zeker met dit weer en dat de baan er zo. goed bij licht en wat ook nu belangrijk is dat iedereen zich goed aan de Corona regels houd, op enkele na die de regels niet goed begrijpen.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.7
bertus
Stål
Spelade den: 23 oktober 2020 Omdöme datum: 26 oktober 2020Handicap: 23.2
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Driving range oogt te klein; banen waren top.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 23 oktober 2020 Omdöme datum: 3 november 2020Handicap: 28.7
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Wij hebben alleen de west-lus gespeeld en onder corona-beleid. Dus geen clubhuis en zo. Maar die lus speelde prima.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
pak
Brons
Spelade den: 23 oktober 2020 Omdöme datum: 29 oktober 2020Handicap: 23.2
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baan
Afgelopen week, net na de start van weer een nieuwe intelligente lockdown (of hoe je het noemen wil), gespeeld op de C-lus van Bentwoud. In deze tijd van het jaar is het spelen van een golfronde niet altijd een vanzelfsprekendheid. De conditie van de baan, het weer en op dit moment Corona kan op elk ongewenst moment roet in het eten gooien. Ik mag me gelukkig prijzen m…
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
JWV10
Guld
Spelade den: 22 oktober 2020 Omdöme datum: 27 oktober 2020Handicap: 23.9
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Baan is in prima conditie voor de tijd van het jaar. B en C zijn leuke en enigszins vergelijkbare lussen met op B wat langere holes. Wel bij de 1e 9 een 3-bal voor ons die iedere slag en putt benaderden alsof het de PGA tour was waardoor het wat ophoopte terwijl alles al zo vol zat. Hier mis je toch wel een marshal die bijstuurt. Die ontbreken helaas op steeds meer banen.…
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 17 oktober 2020 Omdöme datum: 29 oktober 2020Handicap: 19.7
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Leuke en afwisselende lussen waarbij course management erg belangrijk is. Ondanks de regen die in de week ervoor gevallen was, had de baan zich goed gehouden en was er nergens sprake van wateroverlast. Wij hadden het geluk dat er geen wind stond, anders had de baan zeker een stuk moeilijker geweest.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.1
JaapJ
Silver
Spelade den: 16 oktober 2020 Omdöme datum: 16 oktober 2020Handicap: 8.8
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Bentwoud ligt er prachtig bij. Laatste 9 holes wel veel wachten, maar kwaliteit van fairways en greens top. Wellicht voordeel dat het een nieuwe baan is, maar kwalitatief niet veel beter te vinden in de weide omgeving.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.5
willemw
Guld
Spelade den: 14 oktober 2020 Omdöme datum: 14 oktober 2020Handicap: 18.8
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Weer eens op Bentwoud gespeeld en nu de BC lus (Zuid-West). zoals altijd ligt de baan er goed onderhouden bij. Parkeren, oefenfaciliteiten en receptie/ontvangst zijn dik in orde. De B lus is de langste (ruim 3000 meter) en de lastigste; met name hole 1 (par 4) en hole 5 (par 3) zijn uitermate uitdagend omdat heel veel water in het spel komt. De C lus (west) is aanmerkelij…
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
eriktetteroo
Stål
Spelade den: 13 oktober 2020 Omdöme datum: 29 oktober 2020Handicap: 30.5
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baan
Goed onderhouden baan, ook in najaar prima te spelen. Uitdagende maar niet te moeilijke holes. Na aantal jaar is hier het groen mooi opgekomen waardoor het uitzicht rondom fijn is, ondanks de hoogspanningsmasten en de hsl voelt het goed aan.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
brand
Stål
Spelade den: 9 oktober 2020 Omdöme datum: 3 november 2020Handicap: 15.6
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
Mooie ruim opgezette baan. De natuur begint al aardig te groeien waardoor het geen echte parkbaan meer is, maar deels in de bossen ligt. Holes zijn uitdagend maar wel spelbaar. Goed onderhouden. Uitgebreide oefenfaciliteiten.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.5
andreL01
Brons
Spelade den: 26 september 2020 Omdöme datum: 27 september 2020Handicap: 29.6
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Prachtige baan. Weinig hoogsteverschil, veel water, ruim voldoende uitdaging. Wij troffen het slecht in het clubhuis, dat er overigens fantastisch uitziet met een mooi terras. De bediening liet ons heel erg lang wachten, duizend excuses dat ze ons vergeten waren en vervolgens weer lang wachten. Dat was jammer. Verder beviel het ons erg goed en de regel dat je niet met and…
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 26 september 2020 Omdöme datum: 27 september 2020Handicap: 14.7
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Je proeft dat deze baan een business concept heeft en “mist” daardoor het verenigingsgevoel echter is dit niet storend. Leuke ervaring en zal er zeker nog een keer gaan spelen want ik ben wel benieuwd naar lus Oostwoud.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
markLC
Brons
Spelade den: 24 september 2020 Omdöme datum: 26 september 2020Handicap: 18
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Mooie, goed onderhouden baan. De vrijdag green fee is hoger dan de andere dagen van de week. Minpuntje.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 23 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap: 35
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baan
Mooie banen.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.8
edvdberg
Brons
Spelade den: 23 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap: 8
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Mooi onderhouden baan met mooi clubgebouw. Uitdagende greens die je op de juiste manier moet aanspelen. Korte holes maar door juiste hindernissen toch lastig te bespelen.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 22 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap: 16
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Golfbaan Bentwoud ligt in het groen hart van Zuid Holland. Vroeger waren hier akkerbouwbedrijven gevestigd. De baan ligt in een rustige omgeving met veel vogels en de baan begint steeds volwassener te worden. Het uitzicht wordt wat ontsierd door hoogspanningskabels en de HOV. Dat is behalve de vele vogels het enige wat je zo nu en dan hoort. De greens, teeboxen en fairway…
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
jhdemutsert
Brons
Spelade den: 22 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap: 19.6
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Mooie afwisselende baan met genoeg uitdagingen. Bij de les blijven om je hcp te spelen. Na afloop even uitblazen in clubhuis/restaurant “ Roest”. Voor zover ik hen kunnen beoordelen gast alles strikt volgens de Corona maatregelen.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.1
Eduard1951
Guld
Spelade den: 22 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap: 16.3
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baan
De Corona tijd heeft Bentwoud goed gedaan. Veel groot onderhoud is naar voren gehaald gedurende die tijd. Het weer en de inspanning van greenkeeping hebben ervoor gezorgd dat de teeboxen, de fairways en met name de greens absoluut top zijn. Ik speel veel op andere banen maar momenteel is Bentwoud veruit de beste baan van Zuid-Holland en misschien wel van de hele randstad.…
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 19 september 2020 Omdöme datum: 20 september 2020Handicap: 18.7
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
een fantastisch complex met ruim parkeren zeer mooi onderhouden baan met uitstekende greens zelfs de oefen gelegenheid was super onderhouden met ook snelle greens het enige wat ik minder vond dat de bunkers een beetje weinig zand in zat.
Översätt till Svenska
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com